Güzel olur aslındawhatsapp grubu mu kursak
Nasıl kullandınız spermler zaten döllenmiş. Ne gerek vardıEvet ben kullandim tüp bebek tedavisinde embriyo tutunsun diye verdiler cnm
Baya olmuş yazalı herlde unuttum cnm neyi kullandım demistim:)Nasıl kullandınız spermler zaten döllenmiş. Ne gerek vardı
Hehe :) tüp bebek tedavisinde preseed jel kullanmışsınızBaya olmuş yazalı herlde unuttum cnm neyi kullandım demistim:)
Ben o jeli kullanmadım cnm crinone jel kullandm transferden snra veriliyor ya o cnm dedigini yanlış anlamisimdir k.bkmaHehe :) tüp bebek tedavisinde preseed jel kullanmışsınız
Aa bu konuyu sen mi acmistin kuzu :))) ben bayadr kadimlar kulubunu takip ediyodum ama uyelk almiyodm. Agustosun sonunda almstm. Ilk yorum yaptgm konuda buydu. Bana ugur getrdi. Prensesime kavusucam ins. Sense pasana:)))Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Aaa kuzuu :)) temmuz, agustos ayi acmistim orda olmadi eylulu actim derken ben hamile oldugumu ögrendim yerimi baskasina devrettim hatta benim baska baktigim topicte vardi devrettigim arkadas acmisti zeranin hamileligide orda yaziyo benimkide ama ben o zamanlardan ikinizde hatirlamiyorum varmissiniz :)Aa bu konuyu sen mi acmistin kuzu :))) ben bayadr kadimlar kulubunu takip ediyodum ama uyelk almiyodm. Agustosun sonunda almstm. Ilk yorum yaptgm konuda buydu. Bana ugur getrdi. Prensesime kavusucam ins. Sense pasana:)))
Bende rastgele gordum konuyu senn actigini :) nasibe bak. :))Aaa kuzuu :)) temmuz, agustos ayi acmistim orda olmadi eylulu actim derken ben hamile oldugumu ögrendim yerimi baskasina devrettim hatta benim baska baktigim topicte vardi devrettigim arkadas acmisti zeranin hamileligide orda yaziyo benimkide ama ben o zamanlardan ikinizde hatirlamiyorum varmissiniz :)
Bende rastgele gordum konuyu senn actigini :) nasibe bak. :))
Hahah sendemi bu gruptaydin? Ben actigimdami katildiniz sonradanmi geldiniz hatirlamiyorum valla :) ama tesadufun bu kadari burda tanisamadik ayni ayda hamile kaldik baska grupta bulstuk. Ben cok memnunum ikimizlede olmaktan
Ayy sende burdaymissin:)))
Ya hep bakiodum bebisin oldugu ay uyelk aldm bu topici gordum.yazaym.dedm. ugurlu geldi.minnakta varms :)))Hahah sendemi bu gruptaydin? Ben actigimdami katildiniz sonradanmi geldiniz hatirlamiyorum valla :) ama tesadufun bu kadari burda tanisamadik ayni ayda hamile kaldik baska grupta bulstuk. Ben cok memnunum ikimizlede olmaktan
EbettAyy sende burdaymissin:)))
Gecmis olsun canim cok uzuldum.ayni sey deil telafisi deil belki ama rabbim tez zamanda saglikli bi sekilde nasio etsin insKızlar merhaba ben 8 haftalık hamıle olduğumda su çiçeyi olmuşdum.Şimdi 24 haftalıkta bebegımı kayb etdım.Kalbı durmuşdu.Sunı sancıyla doğum yaptım.Bu kadar zahmet gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?