Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar basıma çok kötü bir şey geldı 8 hafta 3 günlük hamıleyım oğlum su çiçeyi olmuşdu o iyileşdi ben hasta oldum doktora gitdim ilaç iyne yazdı onları yapıyorum amma korkuyorum bebeğe Bi şey olurmu

Lütfen yardım edın doktorunuz varsa sora bılırmısımız 8-9 haftalık hamılelıkde cokda ağır olmayan su çiçeğinin bebeğe zararı varmı varsa ne Ola bılır ben bütün doktorlara sordum here Bır soz deyır

Aa bu konuyu sen mi acmistin kuzu :))) ben bayadr kadimlar kulubunu takip ediyodum ama uyelk almiyodm. Agustosun sonunda almstm. Ilk yorum yaptgm konuda buydu. Bana ugur getrdi. Prensesime kavusucam ins. Sense pasana:)))

Aa bu konuyu sen mi acmistin kuzu :))) ben bayadr kadimlar kulubunu takip ediyodum ama uyelk almiyodm. Agustosun sonunda almstm. Ilk yorum yaptgm konuda buydu. Bana ugur getrdi. Prensesime kavusucam ins. Sense pasana:)))
Aaa kuzuu :)) temmuz, agustos ayi acmistim orda olmadi eylulu actim derken ben hamile oldugumu ögrendim yerimi baskasina devrettim hatta benim baska baktigim topicte vardi devrettigim arkadas acmisti zeranin hamileligide orda yaziyo benimkide ama ben o zamanlardan ikinizde hatirlamiyorum varmissiniz :)

Benim bir oğlum var diğer bebeğiminde cinsiyyetini öğrendim 25 Şubatda 13 hafta 3 günlük hamilesin dedi Kızın olucak dedi

Bende rastgele gordum konuyu senn actigini :) nasibe bak. :))

Hahah sendemi bu gruptaydin? Ben actigimdami katildiniz sonradanmi geldiniz hatirlamiyorum valla :) ama tesadufun bu kadari burda tanisamadik ayni ayda hamile kaldik baska grupta bulstuk. Ben cok memnunum ikimizlede olmaktan
Ya hep bakiodum bebisin oldugu ay uyelk aldm bu topici gordum.yazaym.dedm. ugurlu geldi.minnakta varms :)))

Kızlar merhaba ben 8 haftalık hamıle olduğumda su çiçeyi olmuşdum.Şimdi 24 haftalıkta bebegımı kayb etdım.Kalbı durmuşdu.Sunı sancıyla doğum yaptım.Bu kadar zahmet gitti

Kızlar merhaba ben 8 haftalık hamıle olduğumda su çiçeyi olmuşdum.Şimdi 24 haftalıkta bebegımı kayb etdım.Kalbı durmuşdu.Sunı sancıyla doğum yaptım.Bu kadar zahmet gitti
Gecmis olsun canim cok uzuldum.ayni sey deil telafisi deil belki ama rabbim tez zamanda saglikli bi sekilde nasio etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…