21ine daha var ama inşallah yerleşme kanamasıdırkızlar adetıme 5 gün var bı kaç gündür kasık batmalarım var genelde regl günüm şaşmaz 21ınden 21ıne gelır ay kaç çekerse çeksın oylede ılginç :) ama bugün lavaboda değşk boyle hanı kanama ılk başladığı zaman hafıf sarı kahverenı akıntı gelırya oyle bışey geldı az once sanırım adet olcam ya pofff
ay ınşallah cnm ılk defa başıma geldı ılk kaybettığim gebelığımde bıle bole olmamıştı kasıkalrımda ağrılar fazlalştı psıkolojık olarak ve ruhen regl gbı ama bakalım bu gece duramam zırt pırt lavaboya bakmaya gderıma rtık :))))21ine daha var ama inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah hamilesindir canım yaaay ınşallah cnm ılk defa başıma geldı ılk kaybettığim gebelığımde bıle bole olmamıştı kasıkalrımda ağrılar fazlalştı psıkolojık olarak ve ruhen regl gbı ama bakalım bu gece duramam zırt pırt lavaboya bakmaya gderıma rtık :))))
geç dollenme olabılrı canım 7 gun geçtıyse kanda hcg b aktır kesın sonuç alırsın kafan raat edermerhaba arakadaşlar bende yeni aranıza katıldım ama uzun zamandır sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. bende pko illetiyle kendimi bildim bileli uğraşıyorum. kızken adetlerim düzensizdi her ay olurdum ama günü belli değildi. bazende yumurta çatlamadığı için kiste dönüşüyordu acıyla kendimi hastenede buluyordum. evlendim yine aynı problemermeni hastanesinde ağavni tezenli ye gidiyorum ve gerçekten çok iyi bir doktor. fakat kartalda oturduğum için gidememeye başladım. lh ı düşürmek için içtiğim hormon haplarının haddi hesabı yok çok fazla kafanızı ağrıtmadan kısa keserek anlatıyorum en son formlarda sizin yazdıklarınızı okumaya başladım ve araştırmaya başladım ve hayıt otu kullanmaya karar verdim. ve 6 ay kadar hayıt otu kullandım. hayıt otunun mucize olduğunun kanıtıyım inanmazsınız 2 haftada etki etti, önce hormon haplarının neredeyse bitirdiği adetimin miktarını düzenledi sonrada gününü ve bırakalı 4 ay kadar oluyo ve sadece 2 gün gecikme oldu onun haricinde adetim tam gününde geliyordu. 2 ay önce doktora tekrar gittim adetim düzene girdiği için hemen tedaviye başladı ve klomen estrofem ilaçlarını verdi ve ilişki verdi. o ay çok umutluydum ama olmadı sonrada çok üstüne gitmedim geçen ay tatile gittik benim ailemle fakat tam yumurtlama dönemine denk geldi ve boş geçti. sadece adetin son günü ve ondan sonraki gün oldu ve yumurtlamın son günü ve ertesi günü oldu. ama hayıt otundan beri aksamayan adetim bu ay olmadı ve ve tam 7 gün geçti cumartesi günü test yaptım predıctor early ama negatif ama ne adet belirtisi neden hamilelik belirtisi var. sadece kasıklarımda alt kısımda iğne batma gibi sancı var arada sizce hamilelik olabilir mi?
Çok anlayamadım ama inşallah hamileliktir.belki geç döllenmiştirde testte çıkmamıştır.kan testi yaptır istersen onda daha kesin sonuçmerhaba arakadaşlar bende yeni aranıza katıldım ama uzun zamandır sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. bende pko illetiyle kendimi bildim bileli uğraşıyorum. kızken adetlerim düzensizdi her ay olurdum ama günü belli değildi. bazende yumurta çatlamadığı için kiste dönüşüyordu acıyla kendimi hastenede buluyordum. evlendim yine aynı problemermeni hastanesinde ağavni tezenli ye gidiyorum ve gerçekten çok iyi bir doktor. fakat kartalda oturduğum için gidememeye başladım. lh ı düşürmek için içtiğim hormon haplarının haddi hesabı yok çok fazla kafanızı ağrıtmadan kısa keserek anlatıyorum en son formlarda sizin yazdıklarınızı okumaya başladım ve araştırmaya başladım ve hayıt otu kullanmaya karar verdim. ve 6 ay kadar hayıt otu kullandım. hayıt otunun mucize olduğunun kanıtıyım inanmazsınız 2 haftada etki etti, önce hormon haplarının neredeyse bitirdiği adetimin miktarını düzenledi sonrada gününü ve bırakalı 4 ay kadar oluyo ve sadece 2 gün gecikme oldu onun haricinde adetim tam gününde geliyordu. 2 ay önce doktora tekrar gittim adetim düzene girdiği için hemen tedaviye başladı ve klomen estrofem ilaçlarını verdi ve ilişki verdi. o ay çok umutluydum ama olmadı sonrada çok üstüne gitmedim geçen ay tatile gittik benim ailemle fakat tam yumurtlama dönemine denk geldi ve boş geçti. sadece adetin son günü ve ondan sonraki gün oldu ve yumurtlamın son günü ve ertesi günü oldu. ama hayıt otundan beri aksamayan adetim bu ay olmadı ve ve tam 7 gün geçti cumartesi günü test yaptım predıctor early ama negatif ama ne adet belirtisi neden hamilelik belirtisi var. sadece kasıklarımda alt kısımda iğne batma gibi sancı var arada sizce hamilelik olabilir mi?
geç dollenme olabılrı canım 7 gun geçtıyse kanda hcg b aktır kesın sonuç alırsın kafan raat eder
Çok anlayamadım ama inşallah hamileliktir.belki geç döllenmiştirde testte çıkmamıştır.kan testi yaptır istersen onda daha kesin sonuç
Sonuca ulaşanlar var ama beklemen daha iyş tabi :)Kizlar ben geldim ama yine gidicem :) adetime bu aksami saymazsak 5 gun kaldj ama acaba diyorum kan testi mi yaptirsam adeti beklemeden sonuc elde edermihim ki
Beklemek zor ama yapcak bişey yok tatlım ya da kan testi yaptırçok korkuyorum canım olumsuz çıkar diye ya çok yaşadım çünkü biraz daha mı beklesem acaba
ilçe devlet hastanesınden kapıdan normal grıp oalrak hasta olarak girsem bıle hcg mı bakacağız dıolar artık okadar alıştılar canlarım benıom :) ama 2 aydır gtmıorum heray tacızcı gbı :)Beklemek zor ama yapcak bişey yok tatlım ya da kan testi yaptır
ya daha öncede çok yaşadığım için korkuyorum yine hüsran olur diye. herkes çok düşünme diyor ama yapamıyorumama hiçbir hamilelik belirtisi de yok eşimde diyorki hafta sonuna kadar bekleyelim olmadı doktora gideriz diyor. bişey sormak istiyorum adetin son günü ilişkiye girilse hamilelik olur mu var mı böyle bir durum yaşayan?
ımkansız denebılr canm tıbben... ama allah takdırı bellımı olur
ovulasyon testın avrmı evde canımya bende öyle düşünüyorum canım ama içimdeki umududa bitiremiyorum offf kafayı yicem valla
ya bende öyle düşünüyorum canım ama içimdeki umududa bitiremiyorum offf kafayı yicem valla
blıyorm kolay degl aynı seylerı bnde yasıyorum ama kendını yeyp btrme bska seylerlede oyalan elnden gelenı yap tabıkı ama hergn dsunup belrtı araynca faydası oluyosa hepmz oyle yapalm.. bu ay cogu zaman kıslık hazrlkla ugrastım mesela kfam daha rahat.. ha aklma gelmıyomu arada geıyo ama gcen aykı gıbı belrtı aramadm her an dnmedım kendıme oldu yararı.. ttakdr allahın
@Cydanrouz
@mercanca33
@enchante
@Globalist
@Masal9255
kızlar aranızda ağustos hamilesi çıkarsa kutlarız burdada :)
hadi buyrun gelin
Aa geçmiş olsn canım dikkat et kendineSup3risi
M mtz
Kendi kendime bu sayfaya girmicem bu ay sonra kafama çok takıyorum dedim ama yine dayanamadım
Kızlar malesef dün baya bi adet oldum sancım felan çok vardı .. bende su kaynattım su torbasına koycaktım gittim kaynar suyu parmaklarıma döktüm bütün gece öldüm ağrıdan .. karnımın ağrısına mı ağlayayaım yoksa elimin sızlamasınamı ..
Buarada inşallah eylülde mutlu haberleri alırız.. umutları yitirmek yok..
Çok sağol canım benim..Aa geçmiş olsn canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?