Moral bozmak yok insallah biz de seneye bebekler kucagimizda baska dertlerimizi tartisir oluruz bebek gazi flninşallah canım benim hepsi yapıldı bende pko var lh 14 düşmüyor lanet hormontüplerimde falan sıkıntı yok tek problem pko hormon haplarının yapamadığını hayıt otu yaptı adetimi düzenledi. 2 ay önce klomen estrofem tedasi gördüm iğne olmadan yumurtalarım çatladı ama olmadı sonrada tekrar doktora gidemedim gebzede çalışıyorum doktorum ermeni hastanesinde ancak haftasonu gidebilirim işte soğan kürüne başlayacaktım bu ay ama adet olmadım
Aynen yaa inşallah :))Moral bozmak yok insallah biz de seneye bebekler kucagimizda baska dertlerimizi tartisir oluruz bebek gazi fln
Moral bozmak yok insallah biz de seneye bebekler kucagimizda baska dertlerimizi tartisir oluruz bebek gazi fln
Surekli negatifi gore gore oyle oluyo canim ya. Pozitif bile olsa uzun sure inanamam heralde. Amaaa sabrin sonu selamet. Senin adetinden ne kadar gecti, kan testi icin erken mi?inşallah canım valla şuan hala adet olmamama rağmen hiç ümidim yok sanki adet olcakmışım gibi diğer aylarda olcakmış gibi hissediyorum korkumdan 2. testi bile yapamıyorum negatif çıkcak diye
Sana catlatma ignesi yumurtalarin kac mm yken yapildi caniminşallah canım valla şuan hala adet olmamama rağmen hiç ümidim yok sanki adet olcakmışım gibi diğer aylarda olcakmış gibi hissediyorum korkumdan 2. testi bile yapamıyorum negatif çıkcak diye
Surekli negatifi gore gore oyle oluyo canim ya. Pozitif bile olsa uzun sure inanamam heralde. Amaaa sabrin sonu selamet. Senin adetinden ne kadar gecti, kan testi icin erken mi?
Sana catlatma ignesi yumurtalarin kac mm yken yapildi canim
E su an kanda yapsan cikar ki. Ay hayatta senin kadar sabirli olamam. Ya aglayayim ya gobek atayim ama o test yapilacak :))canım 7 gün geçti hatta yarın 8. gün ve hiç adet belirtisi yok. normalde ben doğum sancısı gibi sancı çekiyorum her ay hatta 2 hafta önceden başlıyor ağrılarım ve ölüyorum resmen mideme falan vuruyor ama bu ay hiçbişey yok ama gögüslerimin ucunda acı var birde karnımda alt kısımda iğne gibi batma oluyo arada bir de bugün mantar oldum yine pufffcumartesi test yapmıştım negatifti. haftasonunu bekliyorum bakalım hiç ümidim yok ama
Herkese merhaba, batım bugündü ama gelen giden yokAğrı'm falan da yok hiçbişey hissetmiyorum, tam karnımın ortasında Bi kasılma var o kadar. Onu da hamileliğe yoramadım açıkcası. Çörekotu bal tarçın yapmıştım bu ay faydası oldu mu bilemiyorm Bi de işten gelince akşam test yaptım, tabiki tek çizgi ben umudumu eylüle erteledim, ama rabbimden hayırlısı
Hadi ya cok ta guzel buyumus halbuseçatlatma iğnesi olmadım canım 2 tane solda bir tane solda yumurta oldu ama 2 si kiste dönüşebilir aşırı büyümüş dedi doktor sağdaki 18 mm di 2 sonra gittim doktora hepsi patlamış normalde bugün çatlatma iğnesi vericektim dedi doktorum şaşırdı hatta ama olmadı bebiş o ay
E su an kanda yapsan cikar ki. Ay hayatta senin kadar sabirli olamam. Ya aglayayim ya gobek atayim ama o test yapilacak :))
Hadi ya cok ta guzel buyumus halbuse
Ben onumuzdeki ay ovulasyon testinde pozitifi gordukten bigun sonra catlatma ignesi yapicam. Her ay dr biktim artik. O da bi secenek
Amin kuzum cümlemizi inşallah :) sabah ilk idrarla tekrar yapayım. Sürekli Bi ıslaklık hissetiyorum sürekli tuvalete koşuyorum ama bişey Yokcanım bozma moralini tabi moral bozmamak da çok zor bende yaşıyorum aynı şeyi inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Amin kuzum cümlemizi inşallah :) sabah ilk idrarla tekrar yapayım. Sürekli Bi ıslaklık hissetiyorum sürekli tuvalete koşuyorum ama bişey Yok
Tekrar test yapsana canım cumartesiden bu yana 3gün geçti belli olmazmı dahaay sabrı birde bana sor canım ölüyorum meraktanakşam eşimle konuşuyoruz oda alıştı garibim her seferinde negatifi görmekten diyorki valla negatife alıştım eğer pozitif olursa ne tepki veririm bilmiyorum dedi cumartesi yaptığım test negatif çıkınca umudumu kestim dedim kesin gene düzen gitti olurum birgün dedim ama adet belirtilerim olmayınca herkese soruyorum hatta hayıta başlamıştım yine geçen hafta bıraktım bişey vardır diye umut işte bir türlü çıkmıyor içimden
Insallah hepimiz guzel haberler veririz. Hayirli haberlerini bekliyorum bi gozum bu topicte artikvalla bende bıktım zaten şimdiye kadar doktora harcadığım paralarla direk tüp bebek yaptırsaydım belki hamiştiminşallah güzel haberlerini alırım canım
Aynen ya bende bağımlılık yaptıInsallah hepimiz guzel haberler veririz. Hayirli haberlerini bekliyorum bi gozum bu topicte artik
Evlenmeden önce hemen ilk seferde olur sanardım Bi de korkardım hadi olursa diye :) saflık işte İkibuçuk sene oldu gözüne bakıyorum her ay yok gelen gidenbende bu ay oda yok hiçbişey yok anlamadım valla bu çocuk işi çok zormuş yaa
Bekleriz canim hepberaber gizel haberleri hayirlisiyla vermeyi nasip etsin allah hepimize. Kiyamam sana ya benimde adetim cok sancili geciyo ölesim geliyo allah yardimcin olsun insallah.. Bende hep diyorum adete yakin girmeyeyim kafama takmayayim ama malesef yapamiyorum nedense kendimi her gun burada buluyorum birazda icim rahatliyo galiba ondan.. Diyorum tek olmayan ben degilim haksizlik etmiyim sabirli olmayida burada ögreniyorum bebek konusunda.Sup3risi
@mtz
Kendi kendime bu sayfaya girmicem bu ay sonra kafama çok takıyorum dedim ama yine dayanamadım
Kızlar malesef dün baya bi adet oldum sancım felan çok vardı .. bende su kaynattım su torbasına koycaktım gittim kaynar suyu parmaklarıma döktüm bütün gece öldüm ağrıdan .. karnımın ağrısına mı ağlayayaım yoksa elimin sızlamasınamı ..
Buarada inşallah eylülde mutlu haberleri alırız.. umutları yitirmek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?