Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Eylül ün başını sen çekiyorsun yani :) hadi bakalım canım inşallah ilk güzel haberi senden duyarız. Sonra da bu topikteki herkes inşallah benimde bat 9 eylül

Hadi inşallah canım. Bazıları rüyasında hamile olduğunu görüyor ve bakıor ki gerçekten hamile. Bende bu ay rüya gördüm valla hiç uyanasım gelmedi o kadar gerçek o kadar güzeldi ki. Dedim belki hamileyimdir ama olmadı benim tutmadı. İbşallah senim rüyan çıkar canım

Merhaba kizlar
Aslinda benim yerim burasi degil :) Negatif bir asilamam ve tup bebek denemem var. Gecen ay da histereskopi oldum ve rahim boslugum genisletildi. Bu ay tedaviye baslayacaktim ama bazi sebeplerden baslayamadim.
Bos gecmeyeyim diye bu ay yumurtlama takibi yapiyorum demin catlatma ignemi oldum :)
Size bi merhaba diyeyim dedim. Insallah cok beklemeden gelir bebisler.
Bu arada hanimlar corek otu bal tarcin karisimini da arastirin derim.
Anladigim kadariyla siz her ay takip ediyosunuz kk da grup halinde ne guzel.
Nasil cok hamile ugurladiklariniz oldu mu?
Dedigim gibi Allah isteyen herkese nasip etsin insallaah

haklısın bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten gündüz çalıştığım için ve yoğun olduğum için düşünmeye fırsatım olmuyor akşam eve gelince başlıyor beynimdeki tilkiler

ben bu ay adetimi bekledim eğer olsaydım bittiğinde soğan kürüne başlayacaktım ama olmadım canım 7 gün geçti bekliyorum bakalım eğer olursam bittiğinde hemen soğan kürü yapıcam eşimin arkadaşının hanımı onunla hamile kalmış ve şuan bir kızı var

yok canım ben ondan aldım ama beceremedim galiba hep negatif çıktı sonrada testin skt geçti bende çöpe attım
buğunlerde eğer çıt çızğı ğorseydın kı ole oldu bı kaç arkadaşımda ğebesındr dıyecektım bu arada kusura bakmaın bazı arfler basmıo bılğısayarımda ııce turkçe ozurlu oldum yarıda trakyalı :)

Allah' ım kucaklarımızı boş bırakmasın hep dua ediyorum kimseyi annelik duygusuyla sınamasın Rabbim inşallah hepimiz bebiş haberlerimizi paylaşırız burdan

Sogan kuru kist tarzi seylere cok iyi geliyor. Ben hepsini sirayla denedim de :) Bu ay corek otu bal tarcin yapiyorum yumurtam cok guzel gelisti masallah diyim. Adetimin 9. gunu 19 mm.
Insallah ugurlu gelir bu ay hanimlar

yok canım önemli değil ben trakyalıyım zaten anlarım merak etme

Sogan kuru kist tarzi seylere cok iyi geliyor. Ben hepsini sirayla denedim de :) Bu ay corek otu bal tarcin yapiyorum yumurtam cok guzel gelisti masallah diyim. Adetimin 9. gunu 19 mm.
Insallah ugurlu gelir bu ay hanimlar

ooo süper canım Allah gönlüne göre versin inşallah bende soğan kürünü çok duydum tabiki burdanda çok hamile kalan kişilerin hikayesini okudum inşallah bize de nasip olur

ooo süper canım Allah gönlüne göre versin inşallah bende soğan kürünü çok duydum tabiki burdanda çok hamile kalan kişilerin hikayesini okudum inşallah bize de nasip olur
Amiin insallah. Gecen ay da 3 seneden beri ugrasan bi arkadasimin hamilelik haberini alip cok sevindim. Insallah ona yetisirim de bebisleri birlikte buyuturuz

Amiin insallah. Gecen ay da 3 seneden beri ugrasan bi arkadasimin hamilelik haberini alip cok sevindim. Insallah ona yetisirim de bebisleri birlikte buyuturuz

valla canım benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın 2. çocuk haberini bile aldım 2.5 senedir uğraşıyorum bende inşallah Allah dualrımızı kabul eder şuan ezan okunuyor sesimizi duy Yarabbim

Geçmiş olsun canım. Dikkat et

valla canım benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın 2. çocuk haberini bile aldım 2.5 senedir uğraşıyorum bende inşallah Allah dualrımızı kabul eder şuan ezan okunuyor sesimizi duy Yarabbim
Amiin. Tum tahlillerini rahim filmini fln cektirseydin canim.
Bizimkisi sebepsiz infertilite. Sebebi bilinmehince insan daha bir sinir oluyor. Seninle ayniyim ben de 2,5 sene gecti insallah daha cok bekletmez sipalar

Bizimkisi sebepsiz infertilite. Sebebi bilinmehince insan daha bir sinir oluyor. Seninle ayniyim ben de 2,5 sene gecti insallah daha cok bekletmez sipalar

inşallah canım benim hepsi yapıldı bende pko var lh 14 düşmüyor lanet hormon tüplerimde falan sıkıntı yok tek problem pko hormon haplarının yapamadığını hayıt otu yaptı adetimi düzenledi. 2 ay önce klomen estrofem tedasi gördüm iğne olmadan yumurtalarım çatladı ama olmadı sonrada tekrar doktora gidemedim gebzede çalışıyorum doktorum ermeni hastanesinde ancak haftasonu gidebilirim işte soğan kürüne başlayacaktım bu ay ama adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…