- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Eylül ün başını sen çekiyorsun yani :) hadi bakalım canım inşallah ilk güzel haberi senden duyarız. Sonra da bu topikteki herkes inşallahKizlar ya dün ögleden sonra isten geldim dedim 5 dk gözlerimi kapatiyim bi kahve iciyim orda dalmisim bi actim gözümü esim tepemde neyse aksam oldu 8.5 gibi bi saat yatiyim dedim saati kurdum yine kalkip kahve icip fal yollucaktim güya uyandim sabah 8 o saatten beri direniyodun islerim var esim gelmeden bitireyim diye yine dalmisim 25 dk once uyandim ayi gibiyim valla ya bu ne insan bazen cok yorgun olabiliyo galiba ama ben sanki hayattan bezmisim surekli uyumak istiyorum doyamadim.. Bu arada hepiniz hos geldiniz benim takvime göre 1 eylül adet bskalim kader kismet hersey
Hadi inşallah canım. Bazıları rüyasında hamile olduğunu görüyor ve bakıor ki gerçekten hamile. Bende bu ay rüya gördüm valla hiç uyanasım gelmedi o kadar gerçek o kadar güzeldi ki. Dedim belki hamileyimdir ama olmadı benim tutmadı. İbşallah senim rüyan çıkar canımkızlar bende 1 bucuk aydır folik asite basladım folbiol 5mg içiyorum ; doktorda iyi yapmıssın baslayarak dedi. önceden bebişin de kendimizi de hazırlıyormusuz vitamin acısından ; bide kızlar sanırım psıkolojık ama dün gece ruyamda otobuste ayaktayım işe gidiyormusum eşimde yanımda otobuse arkadaslarım biniyor karnıma bakıyorlar aaa sen hamilemisin dıyorlar bende gülümseyerek evet 4 aylık dıyorum.. ALLAHım malum mu ediyorsun acaba
ovulasyon testın avrmı evde canım
Merhaba kizlar
Aslinda benim yerim burasi degil :) Negatif bir asilamam ve tup bebek denemem var. Gecen ay da histereskopi oldum ve rahim boslugum genisletildi. Bu ay tedaviye baslayacaktim ama bazi sebeplerden baslayamadim.
Bos gecmeyeyim diye bu ay yumurtlama takibi yapiyorum demin catlatma ignemi oldum :)
Size bi merhaba diyeyim dedim. Insallah cok beklemeden gelir bebisler.
Bu arada hanimlar corek otu bal tarcin karisimini da arastirin derim.
Anladigim kadariyla siz her ay takip ediyosunuz kk da grup halinde ne guzel.
Nasil cok hamile ugurladiklariniz oldu mu?
Dedigim gibi Allah isteyen herkese nasip etsin insallaah
buğunlerde eğer çıt çızğı ğorseydın kı ole oldu bı kaç arkadaşımda ğebesındr dıyecektım bu arada kusura bakmaın bazı arfler basmıo bılğısayarımda ııce turkçe ozurlu oldum yarıda trakyalı :)yok canım ben ondan aldım ama beceremedim galiba hep negatif çıktı sonrada testin skt geçti bende çöpe attım
Ama biz ağustosta hamile kalıp eylül de öğrenicez inşallah. O yüzden bizim için geçerli değil buhttp://www.milliyet.com.tr/eylul-ayi-erkek-bebek-getiriyor--pembenar-detay-bebek-1168343/
kızlar habere bakın
benim kocamda ilk erkek istiyor bende erkek isterim hep ilk çocugumu bazen kız derim gerçi tuh halim değişken
Sogan kuru kist tarzi seylere cok iyi geliyor. Ben hepsini sirayla denedim de :) Bu ay corek otu bal tarcin yapiyorum yumurtam cok guzel gelisti masallah diyim. Adetimin 9. gunu 19 mm.ben bu ay adetimi bekledim eğer olsaydım bittiğinde soğan kürüne başlayacaktım ama olmadım canım 7 gün geçti bekliyorum bakalım eğer olursam bittiğinde hemen soğan kürü yapıcam eşimin arkadaşının hanımı onunla hamile kalmış ve şuan bir kızı var
buğunlerde eğer çıt çızğı ğorseydın kı ole oldu bı kaç arkadaşımda ğebesındr dıyecektım bu arada kusura bakmaın bazı arfler basmıo bılğısayarımda ııce turkçe ozurlu oldum yarıda trakyalı :)
O kadar benimde oynuyor canım
Sogan kuru kist tarzi seylere cok iyi geliyor. Ben hepsini sirayla denedim de :) Bu ay corek otu bal tarcin yapiyorum yumurtam cok guzel gelisti masallah diyim. Adetimin 9. gunu 19 mm.
Insallah ugurlu gelir bu ay hanimlar
Amiin insallah. Gecen ay da 3 seneden beri ugrasan bi arkadasimin hamilelik haberini alip cok sevindim. Insallah ona yetisirim de bebisleri birlikte buyuturuzooo süper canım Allah gönlüne göre versin inşallah bende soğan kürünü çok duydum tabiki burdanda çok hamile kalan kişilerin hikayesini okudum inşallah bize de nasip olur
Amiin insallah. Gecen ay da 3 seneden beri ugrasan bi arkadasimin hamilelik haberini alip cok sevindim. Insallah ona yetisirim de bebisleri birlikte buyuturuz
Geçmiş olsun canım. Dikkat etSup3risi
@mtz
Kendi kendime bu sayfaya girmicem bu ay sonra kafama çok takıyorum dedim ama yine dayanamadım
Kızlar malesef dün baya bi adet oldum sancım felan çok vardı .. bende su kaynattım su torbasına koycaktım gittim kaynar suyu parmaklarıma döktüm bütün gece öldüm ağrıdan .. karnımın ağrısına mı ağlayayaım yoksa elimin sızlamasınamı ..
Buarada inşallah eylülde mutlu haberleri alırız.. umutları yitirmek yok..
Amiin. Tum tahlillerini rahim filmini fln cektirseydin canim.valla canım benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın 2. çocuk haberini bile aldım 2.5 senedir uğraşıyorum bende inşallah Allah dualrımızı kabul eder şuan ezan okunuyor sesimizi duy Yarabbim
Amiin. Tum tahlillerini rahim filmini fln cektirseydin canim.valla canım benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın 2. çocuk haberini bile aldım 2.5 senedir uğraşıyorum bende inşallah Allah dualrımızı kabul eder şuan ezan okunuyor sesimizi duy Yarabbim
Amiin. Tum tahlillerini rahim filmini fln cektirseydin canim.
Bizimkisi sebepsiz infertilite. Sebebi bilinmehince insan daha bir sinir oluyor. Seninle ayniyim ben de 2,5 sene gecti insallah daha cok bekletmez sipalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?