Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Eylül ün başını sen çekiyorsun yani :) hadi bakalım canım inşallah ilk güzel haberi senden duyarız. Sonra da bu topikteki herkes inşallah benimde bat 9 eylül
Aminnn canim o tatli agzin bal yesin :) herkes hamis kalsin bu ay kimse calismalaro aksatmasin gün asiri unutmuyoruz :) gecen iki ay sklmistim gun hesaplamaktan bu ay daha bi tatli geliyo nedense

Aminnn canim o tatli agzin bal yesin :) herkes hamis kalsin bu ay kimse calismalaro aksatmasin gün asiri unutmuyoruz :) gecen iki ay sklmistim gun hesaplamaktan bu ay daha bi tatli geliyo nedense
Amin canım inşallah Valla ben bu ay adetimin bitsin ertesi gün bi aksilik çıkmazsa inşallah çalışmalara başlıcam. Tekrar adet günüme kadar da devam Allah güç kuvvet versin hepimize

Ama biz ağustosta hamile kalıp eylül de öğrenicez inşallah. O yüzden bizim için geçerli değil bu
Belli mi olur fıstık bakarsın ağutos olmaz eylülde battan sonra kalır sonunda oğreniriz ya da ekim başı falan :):) yedim kafayı tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum kalalımda ne zaman olursa olur

Amin canım inşallah Valla ben bu ay adetimin bitsin ertesi gün bi aksilik çıkmazsa inşallah çalışmalara başlıcam. Tekrar adet günüme kadar da devam Allah güç kuvvet versin hepimize
Aminnn insalllah :) ya ben bisey sorucam ayip olurmu bilemedim ilk korunmasiz iliskiden sonra yataktan kalkinca sag gögsüme bi agri girdi öyle böyle degil kolumdan elime kadar kalp krizi geciyorum sandim simdi cok guluyorumda gecen ay bi kez hissettim ve bu gun yine hissettim biraz hizli kalkiyorum yataktan ama gecen ayki ve bu gunki oyle kötu degil sukur doktora sorcaktim unuttum niye oluyo acaba

Aynen bende öyle o yüzden yumurtlama vs hiçbişeye bakmıcam bakmıyorumda artık zaten bu ay öyleydi. Bizde genelde gun asısı devam eder bi daha regle kadar inşallah tutar ya bu sefer

Filtre kahve ne oluyo? Kahve icecek yasa gelmemistim trdeyken kusura bakma saka degil gercek soruyorum cahil kaldim bilmiyorum o neee

Canım çekilmiş kahve oğutulmuş demleme yöntemi yani. Starbuckstan çıkmayız diyeyim anla sen :)

Canım çekilmiş kahve oğutulmuş demleme yöntemi yani. Starbuckstan çıkmayız diyeyim anla sen :)
Kuzum burdada statbucks var ama trden farkli tabiki tatlar, kahvenin yapildigi makina cok onemli cekirdeginin nerden geldigi farketmiyo makina onu lezzetli yapiyo ama anladim makina kahvesi diyorsun. Isvicrenin kahvesi meshur güya ama butun makina kahveleri bana aci, icersem bi latte machiato icerim onuda surekli degil tabiki kalorisi cok Ben bi turk kahvesi icerim bi nescafe simdi kafeinsiz kahve iciyorum artik :) esim istedi makina aldik ben anca su kaynatip nescafe iciyorum hala dengesizmiyim neyim ya turk kahvesinide oyle kafam dagilsin diye fal yollamasam icmem.

Güldürdün kız beni fal mı gonderiyon yoksa falcıbacıya bu arada bende latteciyimm :)

Güldürdün kız beni fal mı gonderiyon yoksa falcıbacıya bu arada bende latteciyimm :)
Starbucksun kahvelerinde afedersiniz fil dışkısı var diye okumuştum kızlar

Derya abla kahve fali var ona yolluyorum kuzenle ablam sagolsun gunluk yolluyorlardi bende uzume bakarak karardim hesabi oldu eglence oluyo bana iyi cikarsa insallah diyorum, kotu cikarsada aman fal iste diyip geciyorum

Derya abla kahve fali var ona yolluyorum kuzenle ablam sagolsun gunluk yolluyorlardi bende uzume bakarak karardim hesabi oldu eglence oluyo bana iyi cikarsa insallah diyorum, kotu cikarsada aman fal iste diyip geciyorum

Fala inanma falsızda kalma hesabı yani

Redbull da cis var icmiyozmu? ben gunde 5 tane iciyodumda 4 sene onceye kadar azalttim hamilelige karar vermeden 2-3 ay oncede tamamen biraktim. Canim tr yi bilemem tabiki isim sakasi o ama makinadaki kahve cekirdegi gorunuyo yada kahveyi goruyosun olmaz oyle sey bok atiyo millet karalama kampanyasidir o

Evet tatlım bende duydum dünyanın en pahalı kahvesi fil dışkısından oluyormuş falan filan yaa bi çok şeyde var zaten hile saysak işin içinden çıkılmaz elimizden geldiğince dikkat etsek kafi

Benim tek başlıca içeceğim çay halis muhlis Rize çayı onu çok fazla içiyorum hamile kalsam belkide hiç içcemicem kimisi kokusuna dayanamıyo tiksinti geliyo

Fala inanma falsızda kalma hesabı yani
Aynen iyi cikarsa guzel kotu cikarsa sövüyom iste Canim ya azonce bi arkadasa yazdimda burda biri bana yardim etse iyi olcak doktora soylemeyi unuttum ilk korunmasiz iliskiden sonra sag gogsume agri girmisti cok feci, yatakta bisey yoktu ayaga kalkinca birden olmustu kalp krizi geciriyorum sanmistim gecen ayda bi kez oldu ve bu gunde oldu su an hala batma seklinde oluyo ama o ilki gibi degil kimse yasadimi acaba boyle bisey? Memede degil yalniz gogus kafesinde sagda icten geliyo hissediyorum. Diger gunler olmadida sanki belli bi gunde oluyo o agri tuhaf

Kızlar bu akşam sıkıntıdan elmalı pay ve havuçlu tarçınlı kek yaptım bi tane bile yemedim sevmem hiç tatlı kocama yaptım sonra komsularla arkadaşlarla oturduk çay içtik sonra motorla gezik sırf vakit geçsin diye ilk defa bi reglimde bu kadar sıkıldım bitsinn yahu işim var eşim regl olduğumuunutup sokuluyoo kapalıyız aşkım diyom

Allah çok enteresan goğuste olması çok değişik ama ben ide şöyle oluyo bazen eşim boşaldıktan sonra benim kasıklara ağrı sancı giriyo o kadar ama geçiyo goğus çk değişik canım bi sok doktora bence anlamadım ben kotu bişey olmasında inşallah

Hahahaha koptum ya allahta seni guldursun emi bana yollasaydin tatlilari dicemde bende istah pek yok gibi omrumde ilk defa 1.5 aydir sadece iki kez dondurma yedim ki kisin bile deli gibi dondurma yiyen ben ne hale geldim ölecem galiba

Bu arada yenibgelen arkadaşlar okudum ama nick jatırlamıom alıntı yapamıcam hoşgeldiniz kızlarr inşallah hamile kalanlardan oluruzz bakalım eylül hamilesi kimler cıkcak aramızdan iyi ki açtık kız konuyu superisimmm:):) iyi oldukk biz boyle iki muhabbet ediyoruz şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…