Aminnn canim o tatli agzin bal yesin :) herkes hamis kalsin bu ay kimse calismalaro aksatmasin gün asiri unutmuyoruz :) gecen iki ay sklmistim gun hesaplamaktan bu ay daha bi tatli geliyo nedenseEylül ün başını sen çekiyorsun yani :) hadi bakalım canım inşallah ilk güzel haberi senden duyarız. Sonra da bu topikteki herkes inşallahbenimde bat 9 eylül
Filtre kahve ne oluyo? Kahve icecek yasa gelmemistim trdeyken kusura bakma saka degil gercek soruyorumbenim kocamda filtre kahve sever bende :)
Amin canım inşallahAminnn canim o tatli agzin bal yesin :) herkes hamis kalsin bu ay kimse calismalaro aksatmasin gün asiri unutmuyoruz :) gecen iki ay sklmistim gun hesaplamaktan bu ay daha bi tatli geliyo nedense
Belli mi olur fıstık bakarsın ağutos olmaz eylülde battan sonra kalır sonunda oğreniriz ya da ekim başı falanAma biz ağustosta hamile kalıp eylül de öğrenicez inşallah. O yüzden bizim için geçerli değil bu
Aminnn insalllah :) ya ben bisey sorucam ayip olurmu bilemedim ilk korunmasiz iliskiden sonra yataktan kalkinca sag gögsüme bi agri girdi öyle böyle degil kolumdan elime kadar kalp krizi geciyorum sandimAmin canım inşallahValla ben bu ay adetimin bitsin ertesi gün bi aksilik çıkmazsa inşallah çalışmalara başlıcam. Tekrar adet günüme kadar da devam Allah güç kuvvet versin hepimize
Aynen bende öyle o yüzden yumurtlama vs hiçbişeye bakmıcam bakmıyorumda artık zaten bu ay öyleydi. Bizde genelde gun asısı devam eder bi daha regle kadar inşallah tutar ya bu seferAmin canım inşallahValla ben bu ay adetimin bitsin ertesi gün bi aksilik çıkmazsa inşallah çalışmalara başlıcam. Tekrar adet günüme kadar da devam Allah güç kuvvet versin hepimize
Filtre kahve ne oluyo? Kahve icecek yasa gelmemistim trdeyken kusura bakma saka degil gercek soruyorumcahil kaldim bilmiyorum o neee
Kuzum burdada statbucks var ama trden farkli tabiki tatlar, kahvenin yapildigi makina cok onemli cekirdeginin nerden geldigi farketmiyo makina onu lezzetli yapiyo ama anladim makina kahvesi diyorsun. Isvicrenin kahvesi meshur güya ama butun makina kahveleri bana aci, icersem bi latte machiato icerim onuda surekli degil tabiki kalorisi cokCanım çekilmiş kahve oğutulmuş demleme yöntemi yani. Starbuckstan çıkmayız diyeyim anla sen :)
Kuzum burdada statbucks var ama trden farkli tabiki tatlar, kahvenin yapildigi makina cok onemli cekirdeginin nerden geldigi farketmiyo makina onu lezzetli yapiyo ama anladim makina kahvesi diyorsun. Isvicrenin kahvesi meshur güya ama butun makina kahveleri bana aci, icersem bi latte machiato icerim onuda surekli degil tabiki kalorisi cokBen bi turk kahvesi icerim bi nescafe simdi kafeinsiz kahve iciyorum artik :) esim istedi makina aldik ben anca su kaynatip nescafe iciyorum hala dengesizmiyim neyim ya turk kahvesinide oyle kafam dagilsin diye fal yollamasam icmem.
Kuzum burdada statbucks var ama trden farkli tabiki tatlar, kahvenin yapildigi makina cok onemli cekirdeginin nerden geldigi farketmiyo makina onu lezzetli yapiyo ama anladim makina kahvesi diyorsun. Isvicrenin kahvesi meshur güya ama butun makina kahveleri bana aci, icersem bi latte machiato icerim onuda surekli degil tabiki kalorisi cokBen bi turk kahvesi icerim bi nescafe simdi kafeinsiz kahve iciyorum artik :) esim istedi makina aldik ben anca su kaynatip nescafe iciyorum hala dengesizmiyim neyim ya turk kahvesinide oyle kafam dagilsin diye fal yollamasam icmem.
Starbucksun kahvelerinde afedersiniz fil dışkısı var diye okumuştum kızlarGüldürdün kız beni fal mı gonderiyon yoksa falcıbacıyabu arada bende latteciyimm :)
Derya abla kahve fali var ona yolluyorum kuzenle ablam sagolsun gunluk yolluyorlardi bende uzume bakarak karardim hesabi olduGüldürdün kız beni fal mı gonderiyon yoksa falcıbacıyabu arada bende latteciyimm :)
Derya abla kahve fali var ona yolluyorum kuzenle ablam sagolsun gunluk yolluyorlardi bende uzume bakarak karardim hesabi oldueglence oluyo bana iyi cikarsa insallah diyorum, kotu cikarsada aman fal iste diyip geciyorum
Redbull da cis var icmiyozmu?Starbucksun kahvelerinde afedersiniz fil dışkısı var diye okumuştum kızlar
Evet tatlım bende duydum dünyanın en pahalı kahvesi fil dışkısından oluyormuş falan filanStarbucksun kahvelerinde afedersiniz fil dışkısı var diye okumuştum kızlar
Aynen iyi cikarsa guzel kotu cikarsa sövüyom isteFala inanma falsızda kalma hesabı yani
Allah çok enteresan goğuste olması çok değişik ama ben ide şöyle oluyo bazen eşim boşaldıktan sonra benim kasıklara ağrı sancı giriyo o kadar ama geçiyo goğus çk değişik canım bi sok doktora bence anlamadım ben kotu bişey olmasında inşallahAynen iyi cikarsa guzel kotu cikarsa sövüyom isteCanim ya azonce bi arkadasa yazdimda burda biri bana yardim etse iyi olcak doktora soylemeyi unuttum ilk korunmasiz iliskiden sonra sag gogsume agri girmisti cok feci, yatakta bisey yoktu ayaga kalkinca birden olmustu kalp krizi geciriyorum sanmistim gecen ayda bi kez oldu ve bu gunde oldu su an hala batma seklinde oluyo ama o ilki gibi degil kimse yasadimi acaba boyle bisey? Memede degil yalniz gogus kafesinde sagda icten geliyo hissediyorum. Diger gunler olmadida sanki belli bi gunde oluyo o agri tuhaf
Hahahaha koptum yaKızlar bu akşam sıkıntıdan elmalı pay ve havuçlu tarçınlı kek yaptım bi tane bile yemedim sevmem hiç tatlı kocama yaptımsonra komsularla arkadaşlarla oturduk çay içtik sonra motorla gezik sırf vakit geçsin diye ilk defa bi reglimde bu kadar sıkıldım bitsinn yahu işim var eşim regl olduğumuunutup sokuluyoo kapalıyız aşkım diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?