Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benm eşim ve kaynım 22 yıl sonra olmuşlar, kayınvalidem biz ewlendikten sonra ara ara bebek yapın diye çaktırıodu biz de daha erken dioduk. allah rızkını kolaylığını verir biran önce yapın biz 22 sene aradık çok zor bir şey diyor. ama allah büyük, sperm zayıflığı varmış kayınpederimde.. 2 kavanoz arı sütü bal karışımı ile olmuşlar dediklerine göre.. belki vakti ozamanmış ama onlar arı sütüne bağlıyor

ne kadar ilginç.bizdemi denesekki acaba
22 yıl dile kolay kaç yaşında anne olmuş ki.........

bende 4 yıldır bekliyorum bilge aynı Rabbim bizimde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürür inşallah.

canm kayınvalidem 14 yaşında ewlenmiş 36 yaşında kaynımı, 38 yaşında da eşimi doğurmuş.. o zamanlarda tıp şimdiki gibi değil yıllarca kayınvalidem üzerinde uğraşmışlar en son eşin gelsin spermin ebakalım demişler ve sperm yok denecek kadar az çıkmış.. ewlatlık alın demiş doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demişler.. birkaç yıl sonra kayınpederim bir gazetede haber kumuş arı sütü nün spermi arttırdığı ile ilgili ve sipariş vermişler. 2. kavanoz daha bitmeden kayınvalidem hamike kalmış. kader işte.. hep takılırım ona iyiki doğurmuşsun eşimi diye

ben ilk aşılamamda ohss yüzünden hastahanede yattım 5 gün.
odada iki tane hamile vardı bide 50 yaşında bi kadın
galiba teyzenin rahmi felan alındı diye düşündüm
o yatarken diger arkadaşlara sordum rahatsızlıgı ne diye
menapoza girmiş doktor ilaçla adetini getirtmiş 2.tüp bebek yaptırmış ve tutmuş onun için yatıyomuş
düşünsene 50 yaşında anne olucak oglu askere giderken 70

22 yıl sonra bitmiş sınavları vakti gelmiş Rabbim ol demiş olmuş olay bu bence.bizler tam anlamıyla teslim olup sabırla stres yapmadan bekleyebilsek daha kolay olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…