merhaba avzen yumurtaların kaç günde normal boyutlara ulaştı ve ilaç tedavin kaç gün ne kadar doz sürmüştü ben de polikistik var ve 20 gün oldu ilaç tedavisi başlayalı henüz tam olgun boyutlara ulaşmadılar?
bilgemm keşke aşılamanı özele falan yaptırsan sigorta insanı çok yoruyo hemde boşu boşuna yumurtalarını topluyolar ama yinede hakkında hayırlısı çok üzüldüm valla((
tüp bebeğe gerek kalmazdı belki hem öyle büyük mebleğlar almıyo tüp bebek merkezleri ben umut tüpe gidiyorum 2 haftada belli oldu aşılama gününm inşaşşah pazartesine ilaçlar dahil 1300 falan tuttu ha deyince para bulunmuyo ama kredi falan çektik sizde oyle yapsanız boşu boşuna tüketmeseler seni benim sigorta hastaneleri bütün şevkimi kırmıştı dahamı tövbe dedim valla hiç umut vermiyolar bi sene gittim bigünde güzel bişey söylememişlerdi yarıda bırakıp kaçtım
Bilgemm c ok uzuldum arkadasim neden bayildin peki acidan mi?hay allah yaaaa bencede bir ozele gotsen mi acaba?
kızlar bu arada bu gün konturolum vardı süleyman beyle yumişlerime baktı çok iyi maşallah dedi inşallah bi kerede olcak dedi bende şaşırdım yumişleri ultrasonda ben bile gördüm bebişimi görmüş kadar sevindim çatlatma iğnemi verdei cumartesi vuruncam pazartesi aşılama için eşimle birlikte gitcez eşimimn durumunda bi sorun yok benim yumişlerde sorun bakalım bu ilk aşılamam ama eşimde bende çok ümütliyiz inşallah allah hepimizi bi kerede kurtarırı dua etmekten başka çaremin yok ALLAH hepimize kolaylık versin zor işler
kızlar bu arada bu gün konturolum vardı süleyman beyle yumişlerime baktı çok iyi maşallah dedi inşallah bi kerede olcak dedi bende şaşırdım yumişleri ultrasonda ben bile gördüm bebişimi görmüş kadar sevindim çatlatma iğnemi verdei cumartesi vuruncam pazartesi aşılama için eşimle birlikte gitcez eşimimn durumunda bi sorun yok benim yumişlerde sorun bakalım bu ilk aşılamam ama eşimde bende çok ümütliyiz inşallah allah hepimizi bi kerede kurtarırı dua etmekten başka çaremin yok ALLAH hepimize kolaylık versin zor işler
kızlar bugün 12. günüm idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu hemde ilişkiden 1 hafta sonra bile belli eden bir idrar testiydi pek umudum kalmadı yani
canmmm ilgin için cok tesekkur ederim ama maalesef test negatif çıktı, durup durup bakıyorum ama nafile.. tek çizgi.. adet belirtilerimde kayboldu sanki.. göğüslerim daha da büyüdü ve dokunamıyrum bile inanılmaz ağrıyor..
canım benim hemen üzülme lütfen.
dün bi topikte okudum kanda pozitif çıkmış idrarda iki çizgi görmek için evde test yapmış tek çizgi yani negatif çıkmış
canm adet olmadığımız sürece herzaman bir ihtimal vardır tabiki, inat ettim ya kan testi yaptırmamaya gitmicem doktora..
normalde adet olacagında gögüslerin şişermi acırmı?
hem adet belirtilerinde yokmuş.
sabır biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?