Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya valla şu ''dualarımız seninle'' kısmı çok duygulandırdı beni zaten bu aralar dokunsalar ağlıcak gibiyim hepinizin kalbi çok temiz ALLAH kalbinizi görüp emeklerimizi boşa çıkarmıcak biliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bizleri sınıyo bizler bu sınavı kanıcaz buna yürekten inanıyorum ALLAH emekelri boşa çıkarmazmış derlerye ''beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır'' diye hakkızda hayırlısı

pcos var 16 tıydı ilk iki aşılamam sonuncusu 14 gün sürdü pregon kullanmıştım ama hastalığımızın derecesine ilaca ve bireye göre değişir tatlım bu kadar kafana takma ovitralle ilede çatattık sonrada aşılama oldum üzülme sakın doktor kontrolunde old. için sorun olc. sanmıyorum sadece gelişimi durursa bi ay olmuştu bende ara vermiştik

bilgemm keşke aşılamanı özele falan yaptırsan sigorta insanı çok yoruyo hemde boşu boşuna yumurtalarını topluyolar ama yinede hakkında hayırlısı çok üzüldüm valla((

Canım çok haklısın biz eşimle maya tüp bebek için görüştük ve orası olsun istedik.. Eşim hele devlet hiç istemiyor.. Çünkü herşey sorun .. Ama aileler ilk hhakımızı devletten yana olmasının mantıklı olacağını düşünerek bize böyle bir akıl verdiler.. Bizde tamam dedik.. Bu tüp bebeğimiz olmazsa Maya'yı düşünüyorum .. Bu fikrinde çok haklısın !

Dediğim gibi canım bu ilk sefer malesef bu şekilde geçecek.. Eşim hiç istemiyor devleti hatta bana hemen bırakıp devlete geçelim diyor ama özellikle ailesi ve tabi benim de ailemden bir kaç kişi devlet olsun hemen ilk seferde paranızı pulunuzu özele yatırmayın diyolar.. Bende ne yapayım hangisine hayır diyeyim.. Bu olmazsa kararım kesin Maya yada başkası ama kesinlikle özel klinik!

kızlar bende bu ay aşılamaya başlıyorum 2 gün sonra adet olucam ve adetin 3.günü gel dediler ilaçlara başlıycam sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bilgemm c ok uzuldum arkadasim neden bayildin peki acidan mi?hay allah yaaaa bencede bir ozele gotsen mi acaba?

[B]Deww çok sağol arkadaşım .. Malesef acıdan ve bağırmaktan ! Acı eşim aslında iyidir ama vajen bölgesi ve rahim çok dar.. Bide oldu bittiye geldi.. Herşey acele oldu nefes almaya vaktim olmadı.. Dr ve hemşire çok iyilerdi ama devlet olduğu için malesef (yine devletin gazabı) sırada bekleyenler vardı.. Orada fenalaştım özellikle ilaç verilirken ! 2. bayılmam eve dönüşte dolmuşta .. O tamamen benim hayatımdı.. Eşime sen bekleme daha fazla eve git ben girerim filme dedim ve eve dönüşte içinde döneyemeceğim tıklım tıkış havasız dolmuşa bindim .. haliyle hem çektiğim acılar hem ayakta tıngır tıngır .. bayılmışım ve bi allahın kulu şöför hariç dönüp bakmadı.. insanlıktan nasibi almamışlar diyorum başka bişey demiyorum.. Yanımda görümcem vardıda bana sahip olmaya çalıştı.. Ya tek olsaydım.. !![/B]

Canım arkadaşım umarım mutlu haberlerle dönersin bize :)

Bu güzel haberlere sanki kendimmişim gibi seviniyorumd esem yeridir.. 40 kere maşallah

kızlar bugün 12. günüm idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu hemde ilişkiden 1 hafta sonra bile belli eden bir idrar testiydi pek umudum kalmadı yani

merhaba arkadaslar sizlerden bana bilgi vermenizi istiyorum lutfen asiladan kac gun sonra gebelik testi cikiyor cunku doktor idrarda pozitif cikarsa yanilma olabilir dedi cunku ovidrelden dolayi olabilir yumurtamin buyuklugu 13 gununde 14.57mm ayni 13asilama yapildi su an 13 gunundeyim hic bir belirti yok yardimlariniz icin simdiden tesekkurler ederim

kızlar bugün 12. günüm idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu hemde ilişkiden 1 hafta sonra bile belli eden bir idrar testiydi pek umudum kalmadı yani

umudunu yitirme doktor pozitifte negatife guvenme dedi sadece adet gecikmesi olursa ultrasyon dedi bana ama bir umut bekliyoruz rabbim insallah seninde umutlarini bosa cikarmaz cunku insan beklerken sanki hic zaman gecmiyecek gibi oluyor

Monalisa acaba biraz erken mi yaptin tetsi bilmiyorum agustos asilama topigini takip ediyormusun ama orda 12.gunu tathlil yapip hemde jan tahlili negatif cikan ve ustune regli gibi oldu ve sonrasinda hamile oldugunu ogrendi yani bence regli olmadigins urece her bekledigin yanina kar diye dusunuyorum....
uzulmek icin erken olabilir.....
xaylax aramiza hosgeldin 13unde mi asilama yapildin yoksa asilamanin 13.gunundemisin?sanirim 14.gun ideal gun tahlil icin....hayirlisi cnm

landarch hadi nerdesin sabahın köründe açtım seni bekliyorum.
güzel bi haber verir iki çizgi gördüm dersin İNŞALLAHH
ayyy çok merak ediyom valla

canmmm ilgin için cok tesekkur ederim ama maalesef test negatif çıktı, durup durup bakıyorum ama nafile.. tek çizgi.. adet belirtilerimde kayboldu sanki.. göğüslerim daha da büyüdü ve dokunamıyrum bile inanılmaz ağrıyor..

canım benim hemen üzülme lütfen.
dün bi topikte okudum kanda pozitif çıkmış idrarda iki çizgi görmek için evde test yapmış tek çizgi yani negatif çıkmış

canım benim hemen üzülme lütfen.
dün bi topikte okudum kanda pozitif çıkmış idrarda iki çizgi görmek için evde test yapmış tek çizgi yani negatif çıkmış

canm adet olmadığımız sürece herzaman bir ihtimal vardır tabiki, inat ettim ya kan testi yaptırmamaya gitmicem doktora..

canm adet olmadığımız sürece herzaman bir ihtimal vardır tabiki, inat ettim ya kan testi yaptırmamaya gitmicem doktora..

niye gitmiyon canım?
sen 1 yıldır negatif cvbı alıyosun ben 4 yıldır
aşılama yaptırmasan tmm adetin gelene kadar bekle diyecem ama
git bi tahlil yaptır acabamı deme için rahat etsin(inşallah çıkar kanda)

canm kan tahlilinde o negatifi görmenin uyuzluğuna bide 40 tl eklendi mi daha sinir oluyorum ve ne hikmetse tahlilden sonra adet oluyorum.. ayrıca bir yerde okudum kan tahlili yaptırmanın aslında iyi bir yöntem olmadığını.. çünkü kanda erkenden gebelik belli oluyor ya o gebeliğin devam edip etmeyeceği kesin değilmiş yaani aslında korunmayan kadınlar farkında olmadan hamile kalıp daha sonra düşük yapıyormuş ama kadın adet gördüğünü sanıyor. yaani merak etme dışında kan tahlilinin bir önemi yok, adet gecikmesinden 10 gün sonra eğer idrar testinde de çıkmıyorsa ozaman doktora giderim. ama şuanda doktora gitsem kan testi yapıcak ultrasonda falan bakmaz

normalde adet olacagında gögüslerin şişermi acırmı?
hem adet belirtilerinde yokmuş.
sabır biraz daha

canm adet olmadan önce göğüslerimde bir hassaslaşma olurdu ama adet olmadan 1-2 gün önce gecerdi. şimdi ise günden güne artıyo. 4-5 gündür adet sancısına benzer ağrılarım vardı bugün onlar da yok. bu ay yumurtlama tarihim sapıttı dicem ama aşilamadan önce yumurtlamanın olduğunu ultrasonda sönmüş yumurtayı gösterdi doktorum, geriden gelen yumurtalar kist yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…