Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

avzen tabrik ederim hayırlı uğurlu olsun..fatihte hangi doktora gidiyosun bende oraya gidiyorum da..ben de 3. aşılamayı oldum beklemedeyim.

lina ya ben de gittim maltepedeyken bi iki ay önce ama pek memnun kalmadım.şükran hanımdı dotorum da.nabza göre şerbet veriyo gibi geldi bana ama tabi belki ben öle anlamışımdır.bide eşimin spermleri düşük ama linada hep yüksek çıkıyodu andan güvenimi yitirdim biraz

canım hasan kafalıya gittim ben o bi ark doğurtmuştu bebek 670 gr doğdu ve yasadı o adam benı çok etlikemişti ve çok öz konuşuyor çok sabırlı yi bi doktor

avzen..............................topigimizin ilk hamilesi
gülo................................
bades.............................
landarch.........................
monalisa........................
dew................................
safak..............................
fanu................................
hayalbaz.........................
bilge...............................
bilgemmm.......................
moonlight........................
esmer35.........................
allahu teala önce göbişimizi sonra kucagımızı doldursun inşallah
arkadaşlar eksik varsa hatırlatın yazalım

avzen...............................hamişşşşşşşşşş
sabalak............................
gülo.................................
bades..............................
landarch..........................
monalisa.........................
dew................................
safak..............................
fanu................................
hayalbaz.........................
bilge...............................
bilgemmm.......................
moonlight........................
esmer35..........................

tmm canım hemde ilk başa yazdım.(arkadaşlar ben yeniyim kulupte liste yapmayı bilmiyorum bilen biri varsa düzeltsin)atladıgım unuttugum varsa hatırlastsın yada yazsın arkadaşlar bu aralar pek iyi degilimde

inşallah ya rabbim bizede tattırsın o duyguyu.nasılsın agrın sızın varmı?senin duan geri çevrilmez dua et bize arkandan gelelim başı sen çektin ya

avzencim aşılamalarından sonra agrın oldumu?bende de polikistik over sendromu var aşılama sonrası yumurtaların nasıl gelişti çok mu büyüdü?sonrasında kist oldumu?cevaplarsan sevinirim

meraba kızlar ben geldim nabersiniz bakalım..şu liste ne tatlı görünüyo baştan aşağı hamiş hamiş yazsa keşke:)

slm kızlar benim bugün aşılamadan sonra 11. günüm dün gece sabaha kadar karnım ağrıdı ama tam regl olacakken ağrıdığı gibi... uyku sersemi kahretsin hasta oluyorum galiba dedim ama olmadım hala birşey yok gerçi ilk aşılamada da 14. gün başlamıştı reglim.. ağrısı olanlara söyliim benimde ilk aşılamada çok ağrılarım ve gaz sancım olmuştu ama sonuç negatif oldu aşılamadan sonra olabiliyor ağrı kafanıza takmayın normal yani cumartesi hasta olmazsam test yapıcam hakkımızda hayırlısı

canım niye ctesiyi bekliyosun yarınyap 12.günde belli oluyo

bilge saol beni özellikle avzenin altına yazdığın için demekki sırada ben varım:))) şaka biyana orda hepimizin karşılığına yazcaz (hamiş)diye ben buna çok inanıyorum sizlerde inanın ltf birbirimize ettiğimiz dualarla önce RABBİMİNDE izniyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…