iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim şimdi okurken yazdıklarınızı okuyunca göz yaşlarımı tutamıyorum sakın ümitsizliğe kapılmayın size hikatemin şu ana kadar olan kısmından bahsediyim eşim ile 4 yıldır evliyiz sporcu old. için ilk önce kendimi hazır hissetmedim kilo almaktan çok korktum mesleğim gereği ama allah kadınlara öyle bir anne olma güdüsü verüyorki bir yıl önce bebek yapmaya karar verdik fatih ün. hast. gidiyoru çok memnunum önce rahim filmim çekildi biraz canım acıdı ama olsun tes ler sonucu polikistik over old. öğrendim zaten üç dört aydır olmuyordu doktorum aşılama önerdi çok üzülmüştüm daha sonra eşimin testi yapıldı sperminde hereket problemi vardı hızlı hareket sıfır ve onu tedavi için ikna edemedim aşılama için doktora gittim birincı asılamam kimyasa l gebelkti düştü iki ay ara verdik daha sonraki ay klomene cevap vermeyince o ayda öle geçti ikincı aşılamamı old. hersey normaldı ama tutmadı sonra bir iki ay ara verdim üçüncu aşılamada çok ümitsizdim çünkü hem eşimde hemde bende problem vardı bide gittim memlekette köyde deli gibi çalıştım kova filan tasıdım iş yaptım bi gün bulantı ile kalktım hiç tahmin etmemiştim 19 eylülde idrarda gebelik testine baktım pozitif çıktı dün doktora gittim sevinmen için çok erken dedi biliyosun düşük geçmişin var dedi ve rapor verdi şimdi haftaya salı gidicem daha ultrsonla bile bakılmadı sevinmem için erken allah bana bu bebeği sağlıklı bi şekilde dğurmayı nasip etsin
ümitsizliğe kapılmayınlmaz:
avzen tabrik ederim hayırlı uğurlu olsun..fatihte hangi doktora gidiyosun bende oraya gidiyorum da..ben de 3. aşılamayı oldum beklemedeyim.
lina ya ben de gittim maltepedeyken bi iki ay önce ama pek memnun kalmadım.şükran hanımdı dotorum da.nabza göre şerbet veriyo gibi geldi bana ama tabi belki ben öle anlamışımdır.bide eşimin spermleri düşük ama linada hep yüksek çıkıyodu andan güvenimi yitirdim biraz
AVZEN ayrica senide cok tebrik ederim harika bri haber bu ..umarim sonuna kadar saglikli gider ve bebegini kucagina alirsin...
iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim şimdi okurken yazdıklarınızı okuyunca göz yaşlarımı tutamıyorum sakın ümitsizliğe kapılmayın size hikatemin şu ana kadar olan kısmından bahsediyim eşim ile 4 yıldır evliyiz sporcu old. için ilk önce kendimi hazır hissetmedim kilo almaktan çok korktum mesleğim gereği ama allah kadınlara öyle bir anne olma güdüsü verüyorki bir yıl önce bebek yapmaya karar verdik fatih ün. hast. gidiyoru çok memnunum önce rahim filmim çekildi biraz canım acıdı ama olsun tes ler sonucu polikistik over old. öğrendim zaten üç dört aydır olmuyordu doktorum aşılama önerdi çok üzülmüştüm daha sonra eşimin testi yapıldı sperminde hereket problemi vardı hızlı hareket sıfır ve onu tedavi için ikna edemedim aşılama için doktora gittim birincı asılamam kimyasa l gebelkti düştü iki ay ara verdik daha sonraki ay klomene cevap vermeyince o ayda öle geçti ikincı aşılamamı old. hersey normaldı ama tutmadı sonra bir iki ay ara verdim üçüncu aşılamada çok ümitsizdim çünkü hem eşimde hemde bende problem vardı bide gittim memlekette köyde deli gibi çalıştım kova filan tasıdım iş yaptım bi gün bulantı ile kalktım hiç tahmin etmemiştim 19 eylülde idrarda gebelik testine baktım pozitif çıktı dün doktora gittim sevinmen için çok erken dedi biliyosun düşük geçmişin var dedi ve rapor verdi şimdi haftaya salı gidicem daha ultrsonla bile bakılmadı sevinmem için erken allah bana bu bebeği sağlıklı bi şekilde dğurmayı nasip etsin
ümitsizliğe kapılmayınlmaz:[/QUOT
canım hayırlı uğurlu olsun.. Yani şurdan şunu anTakmayınca oluyor:)) Ah bende yapabilsem:) Canım lütfen hiç kalkma.. Dinlen bol bol.. Hayırlı uğurlu olsun...:dance:
avzen.......................... o bir hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
gülo............................
bades..........................
landarch......................
monalisa......................
dew............................
safak..........................
fanu...........................
hayalbaz....................
bilge..........................
ilk hamişimiz çıktı arkasından bizlerde gideriz inşallah.aminnnnnnnnnnnn
kızlar bozuluyorum ama beni niye eklemiyosunuz listeye aşk olsun okadar yazdım ama(
avzen...............................hamişşşşşşşşşşavzen..............................topigimizin ilk hamilesi
gülo................................
bades.............................
landarch.........................
monalisa........................
dew................................
safak..............................
fanu................................
hayalbaz.........................
bilge...............................
bilgemmm.......................
moonlight........................
esmer35.........................
allahu teala önce göbişimizi sonra kucagımızı doldursun inşallah
arkadaşlar eksik varsa hatırlatın yazalım
ümitsizliğe kapılmayınlmaz:[/QUOT
canım hayırlı uğurlu olsun.. Yani şurdan şunu anTakmayınca oluyor:)) Ah bende yapabilsem:) Canım lütfen hiç kalkma.. Dinlen bol bol.. Hayırlı uğurlu olsun...:dance:
takma oyalanacak bişiler bul kendine alını meskul et canım işallah güzel haberlerinizi duyarım hadi benı yanlız bırakmayın:hulya:
slm kızlar benim bugün aşılamadan sonra 11. günüm dün gece sabaha kadar karnım ağrıdı ama tam regl olacakken ağrıdığı gibi... uyku sersemi kahretsin hasta oluyorum galiba dedim ama olmadım hala birşey yok gerçi ilk aşılamada da 14. gün başlamıştı reglim.. ağrısı olanlara söyliim benimde ilk aşılamada çok ağrılarım ve gaz sancım olmuştu ama sonuç negatif oldu aşılamadan sonra olabiliyor ağrı kafanıza takmayın normal yani cumartesi hasta olmazsam test yapıcam hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?