Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Monalisa benim de 10.gunum bugun ayni dediklerin bende de var...gece uyandim kahretsin dedim heralde erken regli olacagim olmadim ama tum regli belirtileri mevcut sanirim tutmayacak bizim ikinci asilamarda....

güzel anne adayları hepiize günaydınlar....
ben sürekli adet belirtileri yasadım ağrım oluyodu 30 40 sn kadar sürüyordu gev daha siyodu gögüslerim ağrıyodu meme uclarım da şişlik vardı inanılmaz bi gaz 4 5 aylık hamileler gibiydim aşılamamı yaparken üç yumurta vardı normaol boyutlara ulaşmıstı bi arkadasım sormuş ben size sürekli dua ediyorum hiç merak etmeyin sizde bana edin daha göremedim bile...

tebrik ederim canm, allah tamamını erdirsin..

Fanu aşılamada yada bu hormon ilaçlarında tetkiklerde herhangi bir bedel alıyormu Lina ..
Bana bunları yazarsan sevinirim..

tabi alıyo sadece muane 20 tl aşılamailk ücret 500 2.aşılamada fiyat düşüyo tetkiklerde ücret alınıyo canım ama öneririm çok temiz ve çok iyi

merhaba avzen yumurtaların kaç günde normal boyutlara ulaştı ve ilaç tedavin kaç gün ne kadar doz sürmüştü ben de polikistik var ve 20 gün oldu ilaç tedavisi başlayalı henüz tam olgun boyutlara ulaşmadılar?

merhaba kızlar.............beklemek çok zor ya.......
ama allaha şükür agrılarım bitti............kendime geldim valla
e siz nasılsınız nasıl gidiyo?
landarch ne zaman test yaptıracan?ikinci güzel haber senden gelsin.
şimdi sıra sende.arkandan sırayla bizlerde inşallah:ecrin_bebek:

canm bugün aşilamanın 16.günü, kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. adet olmazsam idrar testi yapmayı düşünüyorum. inşallah bu ay hepimiz muradımıza ereriz. snin kaçıncı günün canm

inşallah en kısa zamanda göbişinde 9 ay sonrada kucagında görürsün canım melegini

canm aşilama sonrası ilişki oldu mu? biz ilk 2 aşilama da nedense zararı olur hissine kapılıp boş gecirdik ama bu sefer dedim aşilamadan sonra 2 gün takviye olsun. çünkü yumurtlama en fazla 2-3 gün içindeki bir günde olur

ben pko luyum adetim düzensiz oluyo.10 gün geçiyodu 15 gün geçiyodu tahlil yapıyodum evde tek çizgi yok idrarda çıkmaz diyolardı hadi bide kan tahlili yaptırıyodum ertesi gün kırmızı kart.tahlil yaptırmaya utanıyom artık

büyük konuşmiim ama ben artk kan tahlili yaptırmam, sinir oluorm verdiğim paralarla neler neler yapılır

ha bide bende kimyasal gebelik oluyo.idrarda çıkıyo emin oluyum diye kan tahliline gidiyom negatif.kanda pozitif çıkıyo 2 gün sonra tekrarlıyorum testi negatif...........inşallah hepimiz için bu son tedavilerimiz olur tüp bebege gerek kalmaz inşallah

ilkinde bende tedirgin oldum ama bu sefer bizde takviye yaptık o tutmadıysa yada yumurtalar geç çatladıysa diye.

canm şuana kadr yapılan tahlillerde bir sorun çıkmadı ama laporaskopi falan olmadım yaani içerde ne var ne yok bilinmiyor. hormon değerlerim normal kanallarım açık, eşimin spermi süper değil ama yine de bebek olması için yeterli bir sayı diyorlar 25 milyon sanırım. şuanki sorunum herşey normal diyor ama dediğim gibi yine de anlaşılamayan gizli durumlar olabiliyormuş genelde laporaskopi ile anlaşılan. inşallah ole bir durum yoktur.

ama pco yada tiroid sorunu olanlar bir iki ilaç tedavisi ile hamile kalabiliyorlar. nazen ben diyprum ki keşke belirgin bir sorun olsaydı da tedavimi olup hamile kalabilseydim.

oda kötü oluyo.bence vakti zamanı gelmedi daha bizim sıpaların.bizden daha çok sorunu olanların bile oluyo.kiminin korundugu halde oluyo.bizimkilerde böyle arattırıyo işte.sen 1 yıldır arıyomuşun düşünsene ben 4 yıldır arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…