güzel anne adayları hepiize günaydınlar....
ben sürekli adet belirtileri yasadım ağrım oluyodu 30 40 sn kadar sürüyordu gev daha siyodu gögüslerim ağrıyodu meme uclarım da şişlik vardı inanılmaz bi gaz 4 5 aylık hamileler gibiydim aşılamamı yaparken üç yumurta vardı normaol boyutlara ulaşmıstı bi arkadasım sormuş ben size sürekli dua ediyorum hiç merak etmeyin sizde bana edin daha göremedim bile...
Fanu aşılamada yada bu hormon ilaçlarında tetkiklerde herhangi bir bedel alıyormu Lina ..
Bana bunları yazarsan sevinirim..
ben sürekli adet belirtileri yasadım ağrım oluyodu 30 40 sn kadar sürüyordu gev daha siyodu gögüslerim ağrıyodu meme uclarım da şişlik vardı inanılmaz bi gaz 4 5 aylık hamileler gibiydim aşılamamı yaparken üç yumurta vardı normaol boyutlara ulaşmıstı bi arkadasım sormuş ben size sürekli dua ediyorum hiç merak etmeyin sizde bana edin daha göremedim bile...
merhaba kızlar.............beklemek çok zor ya.......
ama allaha şükür agrılarım bitti............kendime geldim valla
e siz nasılsınız nasıl gidiyo?
landarch ne zaman test yaptıracan?ikinci güzel haber senden gelsin.
şimdi sıra sende.arkandan sırayla bizlerde inşallah:ecrin_bebek:
ben pko luyum adetim düzensiz oluyo.10 gün geçiyodu 15 gün geçiyodu tahlil yapıyodum evde tek çizgi yok idrarda çıkmaz diyolardı hadi bide kan tahlili yaptırıyodum ertesi gün kırmızı kart.tahlil yaptırmaya utanıyom artık
seninle aynı düşünceye sahibim canım...kaç yıllık evlisin?
canm şuana kadr yapılan tahlillerde bir sorun çıkmadı ama laporaskopi falan olmadım yaani içerde ne var ne yok bilinmiyor. hormon değerlerim normal kanallarım açık, eşimin spermi süper değil ama yine de bebek olması için yeterli bir sayı diyorlar 25 milyon sanırım. şuanki sorunum herşey normal diyor ama dediğim gibi yine de anlaşılamayan gizli durumlar olabiliyormuş genelde laporaskopi ile anlaşılan. inşallah ole bir durum yoktur.
ama pco yada tiroid sorunu olanlar bir iki ilaç tedavisi ile hamile kalabiliyorlar. nazen ben diyprum ki keşke belirgin bir sorun olsaydı da tedavimi olup hamile kalabilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?