Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar rahim ağrısı var bende ve bu beni çok korkutıyor, nette araştırıyorum da rahim kanseri falan... çok korkmaya başladım, ole bişey olsa aşilama yapılırken falan falan hep bakıo doktor anlaşılırdı dimi? çok paranoyak oldum yaa

Landarch ya ben yarin tum gun yolda olacagim malum trye geliyorum ya cok merak ederim simdi ben bi ara girip bakmaya calisacagim artik....ayyyy allahim sen buyuksun insallah ya insallah.....vallaha eger hamileysen istanbul'a iniyor once ucagim gelip seni tebrik edecegim :)))))

YOK BE kizim kanseri nerden cikarttin o zaman hepimzi oyleyiz bende de tum alt bolge agri icinde....sakin oyle kotu seyleri aklina getirme bizler kadar doktor kontolru olan varmi allah askina sakin sakin aklina boyle bisey getirme....

demek senin melekte rabbimin ol demesini bekliyo.
allahu teala ol dese herşey olur

aynen öyle canım bir noktadan sonra insanın kafasına dank ediyo hiçbir sorun yok olmuyosa vardır bir sebebi vakti geldimi Rabbimde ol dedimi olur gerisi boş tabi biz yine elimizden geleni yapıcaz bol bol dua edicez boş durmak yok ne demişler ağlamayana meme yok duada ısrarcı olmak lazım duayı sabrı elden bırakmayalım kızlar bizlerde anne olacağız birgün yeterki istemesini sabırla beklemesini bilelim Allah büyük onun herşeye gücü yeter bizim için hayırlı olanı yanlız Allah bilir.

gell canm gelll.. eğer hamile değilsem şu ağrının sebebi beni iyice korkutacakk.. inşallah güzel haber veririm

rahim ağrısı iyiye işaret bence bizim bir akrabanında hamile kaldığında rahminde yanma oluyomuş ilginç belki buda onun gibi bişeydir.sen niyetini bozma landarch Allah korusun kanser falan olsa bu kadar muayenede çıkardı emin ol.ben çıkıyorum şimdilik görüşmek üzere kızlar sevgiyle kalın.

Insallah guzelim guzel haberler olur kotu olursa bile biz ona da hazirladik kendimizi diymi?daha once yasadigimiz bir duygu nede olsa....ama dedigim gibi rahim agrisi bence normal...haaa eger asilama olmasaydik hicbir ilac kullanamsaydik agrin olsaydi o zaman endiselen derdim ama bu kadar tedavi asilama sureci bence hersey normal....

saolun kızlar yaa inşallah dediğiniz gibidir.. bide annem bana çok kızıyor işte aşilama falan yaptırmamıza nede olsa eski kafalı, kendini ziyan ediyorsun orana burana bişeyler sokuyolar ilaçlar içiosun pişman olacaksın bak deyip duruodu belki o onun etkisiyle böle kötü senaryolar yaratıyorum. şu aprılarım bi geçsin adet olsamda üzülmiicem yeter ki sağlıklı olalım. ben tedaviye başlamadan saat gibi adet olurdum hatta hiç takvime bakmadan eşim benm sinirli asabi oluşumdan anlardı bugün yarın adet oluyorsun deerdi. şimdi bu haplar beni mayışık, ruhsuz biri yaptı.. bünyem yoruldu artk.. yeter bitti artk tedavi falan, kendimi yenilemem lazımm.

dew cim sana iyi yolculuklar diliyorum, dikkat et fazla yorma kendini. buarada kabızlık ta hamilelerde oldukça sık rastlanıyormuş, o yüzden kafana takma

Beni listenizden çıkartabilirsiniz kızlar.. Çünkü ben aşılama yaptıramıyorum ..
Bugün 2 bayılma sonucunda nihayet rahim filmi çekildi.. eşim sperm de verdi. Tüpler açık gayet güzel çıktı.. Fakat eşimin spermler aşılama için yeterli değil.. O yzüden direk tüp bebek dediler.. Devlet hastanesindeyiz ve protıkol böyle ( Herşeyin hayırlısı canım çok yanıyor arkadaşlar bugünlük bu kadar ! (

bilgemm keşke aşılamanı özele falan yaptırsan sigorta insanı çok yoruyo hemde boşu boşuna yumurtalarını topluyolar ama yinede hakkında hayırlısı çok üzüldüm valla((

tüp bebeğe gerek kalmazdı belki hem öyle büyük mebleğlar almıyo tüp bebek merkezleri ben umut tüpe gidiyorum 2 haftada belli oldu aşılama gününm inşaşşah pazartesine ilaçlar dahil 1300 falan tuttu ha deyince para bulunmuyo ama kredi falan çektik sizde oyle yapsanız boşu boşuna tüketmeseler seni benim sigorta hastaneleri bütün şevkimi kırmıştı dahamı tövbe dedim valla hiç umut vermiyolar bi sene gittim bigünde güzel bişey söylememişlerdi yarıda bırakıp kaçtım

Bilgemm c ok uzuldum arkadasim neden bayildin peki acidan mi?hay allah yaaaa bencede bir ozele gotsen mi acaba?

kızlar bu arada bu gün konturolum vardı süleyman beyle yumişlerime baktı çok iyi maşallah dedi inşallah bi kerede olcak dedi bende şaşırdım yumişleri ultrasonda ben bile gördüm bebişimi görmüş kadar sevindim çatlatma iğnemi verdei cumartesi vuruncam pazartesi aşılama için eşimle birlikte gitcez eşimimn durumunda bi sorun yok benim yumişlerde sorun bakalım bu ilk aşılamam ama eşimde bende çok ümütliyiz inşallah allah hepimizi bi kerede kurtarırı dua etmekten başka çaremin yok ALLAH hepimize kolaylık versin zor işler

canm aşilaman hayırlı olsun.. sorun nedir aşilamayı gerektircek bilmiyorum ama inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun. ümitli olmanız çok güzel ama sonuç olumlu olmazsa da hüsrana uğramayın çünkü stres yumurta kalitesini çok etkiliyor sana tavsiyem -ki inşallah ilk aşilamanda tutar da gerek kalmaz, her aşilama sonrasında 1 ay ara vermek.. çünkü kullanılan ilaçlar bi sonraki ayda da işe yarıyor.. açıkçası bunu zamanla öğrendim. 1. aşilamam tutmayınca çok üzülmüştüm, bu ay biran önce geçsin deyip durdum bi sonraki aşilamayı iple çekiodum sanki kendiliğinden olmuyo da sadece aşilamaya kaldık gibi..

iyiy dilekelrin için çok teşekkürler lancart tutmama ihtimalinide düşünüyorum ama stres yapmamak için aklıma getirmiyorum resmen okonudan soyutladım kendimi bilmiyorum belkide ilk aşılamanın verdiği heyecandanda olabilir sen ikinci aşılamayımı yaptırdın yada yaptırcan inşallah seninkide tutar ya tek isteğim hepimiz kavuşalım bebişlerimize

Sabalak hayirlisi olsun tatlim...insallah guzel haberleri verirsin bize en kisa zamanda.....ben yaptirdim bugun 10.gunum beklemedeyim ama tum regli belirtilerini yasiyorum sanirim bu seferde olmadi benim bu arada benim de ikinci asilamam bu...
dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…