Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

avzen dün akşam doktora gittim ve yumuşlarımdan biri 17,5mm olmuş çok sevindim. gece çatlatma iğnesini yaptırdım ve yarın inşallah hayırlısıyla aşılamamı yaptıracağım. herşey yolunda giderse benim de 15 güne durumum belli olacak nolur bana şans dileyin.

Landarch ne diyecegimi bilemedim yola cikiyorum birazdan ama inan kendim negatif sonuc almis kadar moralim bozuk cikiyorum yola cunku kendimi seninle bagdastirmistim birkac gun sonra bende size pek iyi seyler yazmayacagima eminim....hayirlisi demekten baska birsey diyemiyorum.....kendini hirpalamamaya calis lutfen....
Burcu baby umarim guzel bir asilama gecririsin ve olumlu sonuclairni buraya yazarsin...
Bugun 11.gunum yarin Izmir'de olacagim pazara benimde akibetim belli olur gibimie geliyor eger belli olmazsa pazartesi kan tahlili yaptiracagim...
Herkese sevgiler...

cok sagol cevapladigin icin bugun 14 gunu yine negatif cikacak korkusuyla her yerim titriyor hosbulduk canim

Kızlar hepinize tek tek dua ediyorum.. Ynei gelen arkadaşım hoşgeldin sefalar getridin..
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen.. (bunu bende yapıyorum hoşş)
Bana aşılama ihtimali hiç vermediler bunu gün saymaya bile hahkım olmadı..
Devlette tüp bebek işleri nasıl ilerliyor direk tüp bebeğe geçiş yapıyorum.. Off düşünmekten sitresten mahvoldum..Hayırlısı yiende..

canım neden öyle düşünüyosun?
biz aşılama yaptırıyozda ne oluyo belki bizim sonumuzda tüp bebek olacak
nasibinde varsa biz burda yok 1. aşılama olmadı 2. yi deneyelim derken........
bi bakarsın sen 1 tüp bebekle bebegini bizden önce kucagına alırsın zaman kaybın olmaz
üzme tatlı canını allahuteala hakkımızda hayırlısını versin
bizim hayır bildigimiz şer şer bildigimiz hayır olabilir
rabbim isteyen herkese bizede versin İNŞALLAH.........AMİNNNNNNNNNNN

kızlar topik topik gezdim aşılamada benim kadar agrısı olana rastlamadım valla.
bu ilaçlar bi benim yumoşlarımımı çok büyütüyo acaba
bi fikri olan varsa yazsın lütfen

bilgecim kimisinin aşılamadan sonra çok ağrısı oluyor endişelenme benimde ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu şu an 2. aşılamam ve bugün 14. günüm geçen ay aşılamamda 14. gün regl olmuştum ama şu anda hala olmadım kan testi yaptırmak istemiyorum o heyecana dayanamam negatif sonucu almak istemiyorum böyle her an adet olacakmışım gibi bekleyip olmamak bile umut verici pazartesiye kadar olmazsam yaptırıcam testi benim için dua edin lütfen..

Bilge çok haklısın.. Allah'a sitem etmek istemiyorum hakkımda yok ama sabrım da tükendi.. Etrafımda çocuk sahibi olamaynalrın hepsi oldu.. Topluluğa girmek istemiyorum , bebek var mı diye soracaklar diye?
Allah'a dua ediyorum .. Söyledikleirn inan beni mutlu etti.. Umudumu kaybetmeyeceğim..
Devlet hastanesiylede devam etmicem.. Eşimle bu akşam konuştuk özele gidelim dedi..
Artık devletin bekleme, sitres vs. şeylerinden de usandım.. Her eve dönüşüm moral bozuluğu.. İnsnaın şevkini hevesini kırıyolarlar..
Biz oralara ne kadar hassas suygularla giziyoruz, evlat sahibi olmak için..
Hep ailelerimizin suçu illa devlete gidin paranızı özelde çar çur etmeyin..
Canımdan kıymetli mi? Ben çekiyorum o acıları.. Bi rahim filmi çekildim 2 kere bayıldım.. Zaten 48 kiloyum halim canım kalmadı.. 30 kere kan alınır mı ya.. İstemiyorum devlet hastanesi.. Yüce rabbim yardım eder.. Ben ona güveniyorum.. Ona sığınıyorum..

Burcu Yüce rabbim dileklerini boş çevirmesin.. Dilek kapıları açık olsun ... Sen adu et mutlaka duyacaktır arkadaşım..Biizde haberdar et lütfen.. Bbebek haberleri geldikçe hem seviniyoruz hemde umutlarımızla biraz daha tutunuyoruz bu mücadeleye..

kızlar dün aşılamamı yaptırdım nihayet eşimin sonucu da allaha şükür çok iyi çıkmış doktorum başarılı bir aşılama yaptık dedi. bugün ve salı günü sağlamlaştırmak açısından ilişki önerdi sonrası yasakmış. bir de günde 1 doz coraspin ve günde 3 kez 2 kapsül vajinal progestan kullanıyorum. 11 ekim inşallah adet olmazsam kandan gebelik testi yaptıracağım heyecanla gün saymaya başladım.Bilgemmm hepimiz için dua ediyorum eminim hepimiz günü gelince bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız inancım sonsuz.

allahuteala hepimizin dualarını kabul etsin inşallah kızlar.hepiniz için dua ediyorum inanın hatta kendimden önce sizler için dua ediyorum.
ALLAHIM isteyipte olmayan herkese bütün arkadaşlarıma içinde banada ver AMİNNNNNN
BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR RABBİM

canım benim ilk aşılamamda da çok agrım olmuştu yumoşlarım çok büyüdü ve ohss olmuştum kan tahlilim pozitif çıktı ama deger düştü sonradan.ben hamile olmasamda hastalanamıyom kistler yüzünden.tek korkum o çok büyük kistlerim olmasından korkuyom
doktora gittim hamile kalsamda kalmasamda yine kistlerim olacakmış
senin ilk aşılamanda böyle şeyler olmuşmuydu?
pazartesi test sonucunu yaz bizi merakta koyma

galiba kimse yok aşılama tutması ihtimali ne kadar

canım benim doktorum aşılama yüzde 20-25 tüp bebek yüzde 40-45 demişti
bu ihtimal birazda senin durumuna sorununa baglı
ama rabbim vermeyince doktorlar yüzde 100 deselerde olmaz
o ihtimali allah bilir anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…