pcos var 16 tıydı ilk iki aşılamam sonuncusu 14 gün sürdü pregon kullanmıştım ama hastalığımızın derecesine ilaca ve bireye göre değişir tatlım bu kadar kafana takma ovitralle ilede çatattık sonrada aşılama oldum üzülme sakın doktor kontrolunde old. için sorun olc. sanmıyorum sadece gelişimi durursa bi ay olmuştu bende ara vermiştik
Monalisa acaba biraz erken mi yaptin tetsi bilmiyorum agustos asilama topigini takip ediyormusun ama orda 12.gunu tathlil yapip hemde jan tahlili negatif cikan ve ustune regli gibi oldu ve sonrasinda hamile oldugunu ogrendi yani bence regli olmadigins urece her bekledigin yanina kar diye dusunuyorum....
uzulmek icin erken olabilir.....
xaylax aramiza hosgeldin 13unde mi asilama yapildin yoksa asilamanin 13.gunundemisin?sanirim 14.gun ideal gun tahlil icin....hayirlisi cnm
Kızlar hepinize tek tek dua ediyorum.. Ynei gelen arkadaşım hoşgeldin sefalar getridin..
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen.. (bunu bende yapıyorum hoşş)
Bana aşılama ihtimali hiç vermediler bunu gün saymaya bile hahkım olmadı..
Devlette tüp bebek işleri nasıl ilerliyor direk tüp bebeğe geçiş yapıyorum.. Off düşünmekten sitresten mahvoldum..Hayırlısı yiende..
cok sagol cevapladigin icin bugun 14 gunu yine negatif cikacak korkusuyla her yerim titriyor hosbulduk canim
canım neden öyle düşünüyosun?
biz aşılama yaptırıyozda ne oluyo belki bizim sonumuzda tüp bebek olacak
nasibinde varsa biz burda yok 1. aşılama olmadı 2. yi deneyelim derken........
bi bakarsın sen 1 tüp bebekle bebegini bizden önce kucagına alırsın zaman kaybın olmaz
üzme tatlı canını allahuteala hakkımızda hayırlısını versin
bizim hayır bildigimiz şer şer bildigimiz hayır olabilir
rabbim isteyen herkese bizede versin İNŞALLAH.........AMİNNNNNNNNNNN
avzen dün akşam doktora gittim ve yumuşlarımdan biri 17,5mm olmuş çok sevindim. gece çatlatma iğnesini yaptırdım ve yarın inşallah hayırlısıyla aşılamamı yaptıracağım. herşey yolunda giderse benim de 15 güne durumum belli olacak nolur bana şans dileyin.
Burcu Yüce rabbim dileklerini boş çevirmesin.. Dilek kapıları açık olsun ... Sen adu et mutlaka duyacaktır arkadaşım..Biizde haberdar et lütfen.. Bbebek haberleri geldikçe hem seviniyoruz hemde umutlarımızla biraz daha tutunuyoruz bu mücadeleye..
bilgecim kimisinin aşılamadan sonra çok ağrısı oluyor endişelenme benimde ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu şu an 2. aşılamam ve bugün 14. günüm geçen ay aşılamamda 14. gün regl olmuştum ama şu anda hala olmadım kan testi yaptırmak istemiyorum o heyecana dayanamam negatif sonucu almak istemiyorum böyle her an adet olacakmışım gibi bekleyip olmamak bile umut verici pazartesiye kadar olmazsam yaptırıcam testi benim için dua edin lütfen..
ben burda yeniyim ve ne yapacağımı bilemiyorum yardım edin lütfen
galiba kimse yok aşılama tutması ihtimali ne kadar
amin ben cok istiyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?