Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün lekeler başladı yine regl oluyorum galiba ( bu 2. aşılamaydı artık iyice umudumu kaybettim anlamıyorum yaa millet istemez hamile kalır kürtaj olur biz kendimizi yırtar ne ağrılara katlanır tedavi oluruz yine yok yine yok...

slm bende bugün dok gideceğim aşılama için start vereceğiz ilk aşılamam tutmaz diye korkuyorum

mrb canım bende bugün adet oldum salı günü aşılama için doktora gidicem ilaçlara başlıycam kısmetse.inşallah kist falan çıkmazda başlarız tedaviye.bakalım ne ilaçlar verecek nasıl geçecek.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

canım hakkında hayırlısı olsun... Güzel haberler verirsin burdan bize..

evet ama ben 4 ekimde yapacam.. 4 uğur sayımdır :)) birlikte yapıp şuraya 2 tane hamiş yazalım ....

seninde hakkında hayırlısı olur inşallah canım az kalmış biraz daha sabır.bende bi hayırlısıyla beklemeye geçebilsem.
sen inşallah hamilesindir.burdan bende güzel haberler alırım ve bizede umut olur inşallah.

evet canım.. bende 20 eylülde 2.aşılamamı yaptırdım..ilki tutmadı. biraz bende dikkatsizdim ilkinde. şimdi tutmasını umuyorum ve nedense çok umutluyum bu kez.. çok pozitif düşünüyorum..

en iyisini yapıyorsun pozitif düşünki pozitif olsun.bende ilk kez yaptırıcam.ama stres yapmamak için tatile çıkıcaz eşimle aşılamadan sonra yani bekleme sürecinde.rahat olmak istiyorum çünkü evde otur otur daha kötü oluyo hep düşünüyorum.en azından gezip tozarken unuturum belki tutar.

canım tek yapman gereken dinlenmek :) bu tatil işini iyi düşünmüşsünüz.. Ağır kaldırmada ne yaparsan.. ayrıca biraz geniş kıyafetler götür. Gaz sancısı çok oluyor ve karnın çok şiş oluyor.. şuan karnım 5 aylık gibi. 1 hafta rapor aldım işe gitmedim ama ptesi işe başlayacam. ne giyeceğimi bilmiyorum..

tamam canım dediğin gibi yaparım.ağır kaldırmam ama acaba denize havuza girmek yolculuk yapmak zararlımıdır?ama evde oturup stres yaparsam daha zararlı bence.gezip eğlenmek ve düşünmemek istiyorum.aklıma gelmesin yani hiç.ağır kaldırmam hem gezmede olursam temizlik falan yapıp kendimide yormam.daha iyi olur gibime geliyo inşallah hayırlısı olur.

evde olmak daha tehlikeli .. dayanamıyoruz çünkü. denize dirme işini dr a sorman lazım.. çünkü progestron jel veriyor doktor. vajinal jel.o yüzden riskli olabilir deniz. Seyehat anında eğer otobüsle gidecekseniz tekerlek üstü olmasın..

doktorum 15. gün gel test yapalım dedi
inşallah canım sen ben isteyipte olmayan herkes burdan bu güzel haberi veririz inşallah
allahım neolur bu sefer yüzümüzü güldür

amin canım.. Aşılamadan sonraki 12.gün teste sonucunu öğrenen çok arkadaşım var ama 12gün test yapsan ve pozitif çıksa da 14.gün yükselmişmi diye tekrar test yapmak zorundasın bu daha stresli olduğu için doktorların tavsiyesi aşılamdan sonraki 14.gün kanda beta hcg baktırmak.. Ama bu kez ben 12.gün gidip eşimden gizli test yapacam.. Eğer pozitifse ona süpriz yapmak istiyorum. geçen sefer birlikte gittik teste ve test sonucunu eşim aldı. çok stresli bi durumdu. (

Monalisa uzuldum arkadasim...landarch'a da sana da cok canim sIkildi sana da...ama bak 2-3 gun gecsin sen yine bi baktir kanindan cunku onumuzde lOVER gibi bir ornek var regli oldum sandi hamile cikti...o yuzden baktirmata fayda var...
mayis ayi grubunada yazdim simdi.....izmire dun geldim uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim...regli belirtilerim var zaman zaman rahimime ve yumurtalilarima bicak saplaniyor gibi agrilar oluyor ama goguslerim bile sismedi regli oncesi belirtilerim hem var hem yok gibi anlamadim gitti...bugun 12.gunum elimde test var ama inatla yapmayacagim yarin obur gun eger regli olmaz isem gider kandan baktiririm diyorum...hepimiz icin hayirlisi....bu arada yeni asilama olacak yada henuz asilama olmus tum arkadaslarimada basarilar diliyorum...insallah asilamaniz bir daha hic tekrarlanmaz guzel haberler alirsiniz...

DEW bence belirtilerin ortaya çıkması için daha çok erken her yapıya göre değişir ama hamilelikte asıl belirtiler 1. ayın sonunda ortaya çıkıyormuş mesela çatlatma iğnesi ben de gaz dışında bir rahatsızlık yapmadı. 11 ekim gibi benim de kan sonucuma baktırmam gerekiyor ve o güne kadar hiçbir şekilde tahlil yaptırmayacağım. Hissediyorum sanki senden çok güzel haberler alacağız ama en önemlisi herşeyin hayırlısı ve sağlık.

avzen..................................hamişşş:teytey::teytey::teytey:
gülnihal...............................
landarch..............................
monalisa.............................
fanu....................................
dew....................................
gülo....................................
bades.................................
safak..................................
hayalbaz.............................
bilge...................................
sabalak...............................
moonlight............................
esmer-35............................
burcubaby...........................
xaylax.................................
biozard................................
nisa....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…