Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bugün 14.günüm dayanamadım test yaptım ama negatif(( Aynı ben de adet olacakmışım gibi ama bişey yok Allahım inşallah bu kez nasip eder hepimize

arkadaşlar ben negatif yazamıyom yazmak istemiyom.belki bu sefer hamiş yazamıyacaz ama bigün mutlaka o hamile kelimesini kocaman üstüne basa basa yazacaz
sıkmayın canınızı üzülmeyin neolur
herşeyin hayırlısı

Safak ayni durumdayiz benimde 14 gunum dun aksam yaptim benimde negatif hala reglim yok ortada ne guzel umutlusun benim asabim cok bozuk....regli belirtilerimde cok vallaha...

Safak ayni durumdayiz benimde 14 gunum dun aksam yaptim benimde negatif hala reglim yok ortada ne guzel umutlusun benim asabim cok bozuk....regli belirtilerimde cok vallaha...

kızlar buğün benimde 13.günüm adet günüm yarın ama ara ara sancım var korkuyorum rabbim inşallh hepimize nasip eder

kızlar buğün benimde 13.günüm adet günüm yarın ama ara ara sancım var korkuyorum rabbim inşallh hepimize nasip eder

kızlar bu ne umutsuzluk yapmayın nolur idrardan yapıyorsanız testleri sabah yapmanız gerekiyor daha doğru çıkıyormuş ama asıl önemlisi kandan yaptırmak kan testi yaptırmadan karar vermeyin hiç belli olmaz hepimiz birgün mutlaka hamiş olucazzz üzülmeyin lütfenopuyorumnanaktan

Evet idrar testi yaptım ama garibim işte. Bir çok yoğun oluyor belirtiler bakıyorsun yok oluyor sonra. Diyorum kafamda mı üretiyorum yoksa . ne bileyim işte ööyle bir haldeyim :)))

hem umutluyum hem umutsuzum bilmiyorum ama içimde bi sevinç var ne olur bilmem eğer yarın adet görmessem umudum büyürr

kızlar bende bugün ilaçlarıma başladım hayırlısıyla 6 gün kullanıcam ve tekrar kontrole gidicem yumurtalarıma bakılacak.bidahaki haftaya herhalde aşılamam olur diye düşünüyorum sonra beklemeye geçicem.en zoruda şu bekleme süresi zaten.nasıl geçer o zaman bilmiyorum.Allahtan tatile çıkıcam belki çabuk geçer.

arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü ve kan testinde 6.86 çıktı..ne diyosunuz..ben negatif diyorum

arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü ve kan testinde 6.86 çıktı..ne diyosunuz..ben negatif diyorum

negatif demek için erken bence bikere daha baktırman lazım artıyosa hamilesindir....
5 in üzeri pozitif diye biliyorum ben ama ilaçların etkisi olabilir bu sonuçta. yeniden baktırmalısın belkide hamilesindir umutsuzluğa kapılma yeniden test yaptır :ecrin_bebek:

benim ilk aşılamada 12. gün değer 16 çıkmıştı baya ümitlenmiştim ama iki gün sonra 0.2 ye düştü:) o yüzden pozitif olduğunu düşünmüyorum ama baya rahatım napalım nasip 3. aşılama da sıfır çektik:)

hayırlısı olsun inşallah pozitiftir.. bence bi kere daha baktır ...

kızlar benm başarısızz, negatif yazın..

Allah buyuktur canim bende 14 gun buyuk sabirla bekledim evhama bile kapildim tam 14 gun supriz adet oldum ne kadar kotuya simdi tekrar sil bas bu arada kizlar gebe kalmak icin yumurta buyuklugu ne kadar olmasi lazim ben serophene kullaniyorum yine 11 gunumde 14.57 mm sizce cokmu kucuk?yada ben diyabetikim ondanmi kalamiyorum engellermi sizce ohaoldumsmile ((

Son düzenleme:
kızlar güzel hbr varmı? uzun süre uğrayamadım. bi avzeni farkedebildim başka güzel hbr yokmu ya???
bu aşılama bu kadar başarısız mı ya? ona göre aşılamayla uğraşmıycam.güzel hbrler duymaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…