Hâla umudum var daha adet olmadım belli mi olur belki testtendir. inşallah :))))
Safak ayni durumdayiz benimde 14 gunum dun aksam yaptim benimde negatif hala reglim yok ortada ne guzel umutlusun benim asabim cok bozuk....regli belirtilerimde cok vallaha...
kızlar buğün benimde 13.günüm adet günüm yarın ama ara ara sancım var korkuyorum rabbim inşallh hepimize nasip eder
kızlar bu ne umutsuzluk yapmayın nolur idrardan yapıyorsanız testleri sabah yapmanız gerekiyor daha doğru çıkıyormuş ama asıl önemlisi kandan yaptırmak kan testi yaptırmadan karar vermeyin hiç belli olmaz hepimiz birgün mutlaka hamiş olucazzz üzülmeyin lütfenopuyorumnanaktan
arkadaşlar bugün aşılamamın 11. günü ve kan testinde 6.86 çıktı..ne diyosunuz..ben negatif diyorum
negatif demek için erken bence bikere daha baktırman lazım artıyosa hamilesindir....
5 in üzeri pozitif diye biliyorum ben ama ilaçların etkisi olabilir bu sonuçta. yeniden baktırmalısın belkide hamilesindir umutsuzluğa kapılma yeniden test yaptır :ecrin_bebek:
benim ilk aşılamada 12. gün değer 16 çıkmıştı baya ümitlenmiştim ama iki gün sonra 0.2 ye düştü:) o yüzden pozitif olduğunu düşünmüyorum ama baya rahatım napalım nasip 3. aşılama da sıfır çektik:)
hayırlısı olsun inşallah pozitiftir.. bence bi kere daha baktır ...
kızlar benm başarısızz, negatif yazın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?