Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorum 15. gün gel test yapalım dedi
inşallah canım sen ben isteyipte olmayan herkes burdan bu güzel haberi veririz inşallah
allahım neolur bu sefer yüzümüzü güldür

bilgecim sen naptın? senin 14. gün geçmedi mi? ayyy hadi güzel hbr ver:Saruboceq:

arkadaşlar birçok bayan kimyasal gebelik yasar lütfen 15 günden önce test aptırmayın döllenmiş bi yumurta olabilir bu gebelik demek değil bu sadece sizi yıpratır lütfen sabırlı olun benım 3. aşı tuttu pozitif düşünün evrensel çekim yasası ne düşünürsen onu yasarsın unutmayın bir gün hepiniz anne olacaksınız evet belki bu gün değl ama çok yakında çünkü harekete geçmişsiniz olumlu düşünün lütfen güzel haberlerinizi duyucam ben inanıyorum siz neden kendinize inanmıyorsunuz kendiniz için dua edin ağladınızmı üzüldünüzmü evet ağlayın ama gözünüzün yaşını silince işde hersey orda kalsın sabah aksam bu hisle uyuyup uyanmamalısınız olucak siz bu işi becericeksiniz güzel haberlerinizi bekliyor olucam hepinizi çok öptüm güzel anne adayları....

Kizlar beni de negatif olarak yazabilirsiniz cunku bugun regli oncesi akintim gelmeye basladi dunde zaten idrar testim negatif cikti..avzen guzel yazmissin arkadasim ama bazi seylerde insanin elin de olmuyor...ama yinede tavsiyelerini dinlemey calisacagim...neyse diyecegim o ki mayis topiginede yazdim bi sure hamilelik hamile hicbirsey duymak istemiyorum garip ama kafamdan bu kavrami cikartmak istiyorum arada gelir okurum sizlerin guzel haberlerini almak cok isterim...dualarim iyi dileklerim sizlerle....

kızlar benimde pazar günü oldu aşılamam masada çok korktum çok heycanlandım resmen vucuduma hakim olamadım doktor çıktı odadan eşim girdi onu görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi heyecandan ellerim titriyodu sizdede oldumu boyle şeyler yoksa bi benmi ödeleğim dew buarada inşallah tutmuştur canm ya üzldüm valla belki 10 gün sonra bende senin gibi düşüncem ama üzme kendini

ha kızlar buarada 10 gün sonra bende kan testi yaptırcamda sağlık ocağında falanmı yapıyolar bilmiyorum sigorta hastaneleri yapıyomu kızlar bi bilgi verin nolur ilk aşılamam biraz acemiyim

ha kızlar buarada 10 gün sonra bende kan testi yaptırcamda sağlık ocağında falanmı yapıyolar bilmiyorum sigorta hastaneleri yapıyomu kızlar bi bilgi verin nolur ilk aşılamam biraz acemiyim

bütün hastanelerde ve özel labaratuvarlarda yapıyolar.hastanelerde sabahtan vermen gerekiyo ki öğleden sonra çıksın.yoksa ertesi güne kalıyo.labaratuvarlarda 3 saat içinde veriyolar.sağlık ocağında yapılıyo mu bilmiyorum.

ben dün yaptırdım aşılamanın 11. günü 6.86 çıktı. ovitrellenin etkisiyle normalden yüksek çıktığını düşünüyorum.yarın tekrarlıcam testi hayırlısı

10 gün çok erken en az 15 gün sonra baktırmak daha sağlıklı sabalakcım. ben de cmts yaptırdım aşılamamı 11 ekim de test yaptırıcam inşallah kırmızı kart görmezsem... dua ediyorum senin için de özel olmazsa sizin aşılama yaptırma nedeniniz nedir? ben pco luyum eşimde de varikosel başlangıcı var mesela o nedenle tek çare ve en basit yöntem olan aşılamayı seçtik.

bilgecim sen naptın? senin 14. gün geçmedi mi? ayyy hadi güzel hbr ver:Saruboceq:

canım bugün benim 10. günüm
sürekli kendimi dinliyom ama bişeyde çıkaramıyom
herkes hamile kalınca gögüsleri şişiyomuş hassaslaşıyomuş ben igneleri kullandıgımdan beri var zaten.ben aşılama yaptırdıgımdan beri karnım kasıklarım agrıyo
pazartesi test günüm hastalanmazsam tabi
inşallah güzel haberler vermek nasip olur bana ve bütün arkadaşlara
arkadaşlardan üst üste negatifleri duyunca hiç ümidim kalmadı ama.

merhaba bilge ben çiğdem 1.5 yıllık evliyim ve aynı şekilde hiç bir sorun olmamasına ragmen hamilelik oluşmadı ege centar hospital da 4 ay ilaç tedavisi gördüm klomen felan.ama sonuç alamadım tedaviyi bıraktım. doktor şuanki aşama aşılama dedi ve 1000 tl ye yakın tutuyor .eşimin ilk evliliğinden bir çocuğu olduğu için devlet /25 ini karşılıyor ücretin.sen nereye yaptırdın aşılamanı nasıl geçti ve daha önce tedavi gördünmü kısaca aşılama nerede ve nekadara mal olduu bilgilendirirsen memnun olurum.bu ara da inşallah aşılaman tutar ve o güzel duyguyu yaşarsın güzel haberlerini bekliyoruz.

merhaba esmer .aşılamanı hangi hastanede yaptırdın ve nekadara mal oldu ve kaçıncı deneme bunları belirtirsen anne olmak için her ay bekleyen ben gşibi bir çok kişiye ışık olucaksın .ben 4 kez central hosptalda ilaç tedavisi görmeme rağmen olmadı .şimdi aşlama yaptırmak istiyorum ama central hospitala güvenmiyorum para tux-zagı 1000 tele istediler işi uzatıyorlar sadece ticarete döküyorlar bu işi

[merhaba aşılamanız nerede hangi doktor tarafından yapıldı kaçıncı deneme ve nekadara mal oldu .inşallah hamile kalabiliriz bir günnn

cigdemm aşılama için eğer devletten rapor alabilirsen ilaçlarını devletten alıyorsun ama onlar için de fark ödüyorsun gonal f 1500 IU ya kadar veriyor ve yanında pregnyl çatlatma iğnelerini de veriyor. sonuç olarak ilaçlara 500'e yakın ödüyorsun ama hepsini kullanmıyorsun ilk aşılamada eğer tutmazsa ikincisine de yetebiliyor ilaçların aşılama ücreti de özel hastaneye göre değişiyor ama ben 600 tl ye yaptırdım. doktor muayenesi,yumurta takibi,sperm yıkama ve işlemin gerçekleştirilmesi hepsi dahil. yani aşağı yukarı 1100 tl ye mal oluyor bu süreç. sana kolay gelsin umarım herşey yolunda gider başarılı aşılamaların olsun. çok uzun yazmışım :)

burcubayb bende yumurta temmelliği var ilaç kullanmazssam kendiliğimden adet olmuyorum doktorum aşılama yaptı eşimde bi sorun yok hayırlısı bekliyorum bide kızlar tahlil için sskdan randevu falanmı alıyoruz yoksa acildenmi gidiyoruz

benim tedavimi sigorta karşılamadığı için özelde yaptırdım (umut tüpbebekte) benm 1500 tl tuttu hastane ilaç hariç 750tl aldı

15. gün hâla tık yok bakalım anlaşılan bu progesteron jelleri bitene kadar bu vesvesenin sonucu belli olamayacak. Arkadaşlar bakıyorum da maliyetler bayaa yüksek olmuş bu aşılamaların. Ben herşey içinde 300 lira verdim hastaneye. Bence para bile almasalar sadece muayene parasıyla fahiş kârlar yapıyorlar. Ben anlamıyorum bu zihniyeti resmen çaresizlik üzerinden para kazanıyorlar. Ne yazık yaa...

şafak senin ilaçlarını ssk karşılamıştır aşılamanıda sskda yaptırdıysan doğru ama benim ilaçlarımı ssk karşılamıyo aşılamamıda özelda yaptırdım babalarının hayrına yapmıyolar malesef aman olsunda parıyı gözümüz gormüyo artık napalım

kızlar ya aşılama yapılalı 3 gün oldu idrare çıkarken çok sancım oluyo idrarimden kan geliyo napcam bilmiyorum sancıya dayanamıyorum ilaçta içemiyorum idrar yolu enfeksiyonu varsa aşılamam bi zarar verirmi acaba bilginiz varsa paylaşın ltf

mrb hanımlar ben aranıza yenı katıldım benımde 2.asılma denemem yarın olucak bakalım artık hayırlısı Allah hepımızın yardımcısı olsun

mrb hanımlar ben aranıza yenı katıldım benımde 2.asılma denemem yarın olucak bakalım artık hayırlısı Allah hepımızın yardımcısı olsun

defne aramıza hoşgeldin. umarım 2.aşılaman sorunsuz geçer herşey yolunda gider ve sen de meleğine biran önce kavuşursun...

İyi de ben sana bişey demedim ki bana niye kızıyorsun ben fırsatçılara kızıyorum. Ayrıca ben de özel hastanede yaptırdım devlet hastanelerinde yapılıyor mu bilmiyorum zaten. Sadece progesteron jelini ssk karşıladı.Zaten sıkıntım para olsaydı 150 lira bile olsa herhalde ben de düşünmezdim bile tabii ki para lazım olduğu için kazanılıyor biriktirmek için değil. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…