doktorum 15. gün gel test yapalım dedi
inşallah canım sen ben isteyipte olmayan herkes burdan bu güzel haberi veririz inşallah
allahım neolur bu sefer yüzümüzü güldür
ha kızlar buarada 10 gün sonra bende kan testi yaptırcamda sağlık ocağında falanmı yapıyolar bilmiyorum sigorta hastaneleri yapıyomu kızlar bi bilgi verin nolur ilk aşılamam biraz acemiyim
ha kızlar buarada 10 gün sonra bende kan testi yaptırcamda sağlık ocağında falanmı yapıyolar bilmiyorum sigorta hastaneleri yapıyomu kızlar bi bilgi verin nolur ilk aşılamam biraz acemiyim
bilgecim sen naptın? senin 14. gün geçmedi mi? ayyy hadi güzel hbr ver:Saruboceq:
merhaba esmer .aşılamanı hangi hastanede yaptırdın ve nekadara mal oldu ve kaçıncı deneme bunları belirtirsen anne olmak için her ay bekleyen ben gşibi bir çok kişiye ışık olucaksın .ben 4 kez central hosptalda ilaç tedavisi görmeme rağmen olmadı .şimdi aşlama yaptırmak istiyorum ama central hospitala güvenmiyorum para tux-zagı 1000 tele istediler işi uzatıyorlar sadece ticarete döküyorlar bu işi
mrb hanımlar ben aranıza yenı katıldım benımde 2.asılma denemem yarın olucak bakalım artık hayırlısı Allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?