Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şafakcım ben sana kızmadım olurmu oyle şey yalnış anlaşıldıysam kusura bakma o konuda haklısın tabiki ben sadece ozel olduğu için alırlar yapcak bişey yok demek istemiştim

selamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)

selamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)

eveeeeeeeeeeeeett kesinlikle hamilesin işte artmış değerin.. Allah ım sağlıklı hamilelik versin dr. unu aradınmı?

çok sevindim... ayyyy aman allahım daarısı herkesin başına.. 40 çok iyi ve artış çok iii..:teytey:

bugun aşılamamın 9.günü.. Ve bugun inanılmaz ağrım vardı.. regl olacakmışım gibi ağrıyor.. belim ve bacaklarım çok çok ağrıyo.. sürekli uzanıyorum. bu benim 2. aşılamam.. ilkinde boyle olmamıştı. sizce ümitlenmeli miyim??

ya arkadaşlar artış iyi ve bende çok mutluydum ama biraz önce wcye girdim pedime pespembe bulaşmış yaa adet mi oluyorum yoksa bu değere rağmen ya da düşüyomu acaba

ya arkadaşlar artış iyi ve bende çok mutluydum ama biraz önce wcye girdim pedime pespembe bulaşmış yaa adet mi oluyorum yoksa bu değere rağmen ya da düşüyomu acaba

canım sen bu kan testini doktoruna soyledin mi? doktorun sonucu biliyor mu. ayrıca pembeyse sorun yok.. normal.. Ama dinlenmeye çalış canım..ağır iş yapma.. bişey kaldırma...

canım sen bu kan testini doktoruna soyledin mi? doktorun sonucu biliyor mu. ayrıca pembeyse sorun yok.. normal.. Ama dinlenmeye çalış canım..ağır iş yapma.. bişey kaldırma...

ya kendi doktoruma sölemedim nosu yok ama testi yaptırdığım semt polikliniğindeki kadın doğumcu kesin hamile dedi

bencede kesin hamilesin.. 2 sonra 2 katına çıkar inş. sonucun.. ama şimdi senden bişey isteycem. o bilgisayarın başından kalk veee git sırt üstü uzan. tazeee anne ve hem kendine hem bizeee dua et...

arkadaşlar şuan özellikle öğrenmek istediğim izmirde hangi hastane ve doktorlara aşılama yaptırdınız kaçıncı denemede oldu. hastane ve doktorların tedavisine göre değerlendirme yapıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum. biçok doktor işin ticari yönünü düşünerek tedavi sürecini özellikle uzatıyor birinci ve ikinci aşılamada özellikle kalitesiz hareketsiz spermi seçerek aşılama yapılıyor buyndan emşin olabilirsiniz .biliyorsunuz ki her aşılama için ek bir ödeme alınıyor e doğal olarak hastadan belirlenen rakamlar alındıktan sonra e tabi bu 3. 4 .aşılamada kaliteli spermi seçip aşılamyı yapıyorlar. bir çok hastane sadece ticarekhane olmuş emin olun ben izmir central hospital da dok.özer gündüzde 4 ay ilaç tedavisi oldum hep ağırdan aldı. tedavim olumsuz oldu aşılama yapalım dedi eşimin daha önceki evliliğinden çocuğu olduğu için devlet aşılama için sadece /.10 unu ödüyor 1000 tl istediler.tedaviyi bıraktım 6 ay oldu. hangi hastaneye hangi doktoru seçmeliyim bilemiyorumm

hayalbaz ben de 6+2 haftalık hamileyim 5. haftamda kanamam oldu iğne ve fitille düzeldi ama lekelenme şeklinde devam ediyor ve arttığında yine iğne ve fitil kullanıyorum. Doktor düşük tehlikem olduğunu ve sürekli istirahat etmemi söyledi. Kanda pıhtılaşma sorunundan şüphelendi hatta. Demem o ki değerin hamile olduğunu gösteriyor hayırlı uğurlu olsun ama düşük tehliken olabilir kendini fazla yorma ve en kısa zamanda doktoruna görün. Bebekler rahime tutunurken de yerleşme kanaması olabiliyor bazen inşallah seninki ondandır. geçmiş olsun..

ayyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum hayalbaz bence de hamişsin.sengözlerimebaksanabalkisalkisalkisa.s.:CüvCüv:
ya bende o değer çıksa lekelenme olsa hemen yatardım.ve hiç kalmazdım wc hariç. sakın iş miş yapmaya kalkma ve bence de iş yerinden izin al.hayalbaz
arkadaşım aşılama fiatları 400 den başlıo 1000 tlye kadar deişiyo. fiatlar farklı hep. içinde kaldıysa bence 1 kez daha yaptır ama önce yer araştır bu siteden aynı ilden ve aşılaması tutmuş birinden.izmirde üni hastaneleri proflar mantıklı gelio bana..:sm_confused:

Arkadaşlar benim de bugün 16.günüm aşılamadan sonra. Aynı adet belirtileri ama garip bir haldeyim.Kaç gündür başağrısı var hiç geçmiyor ve hafif bir mide bulantısı. hatta az önce çok kötü bir şeklde çıkardım. Bugün progesteron jelleri bitti. Acaba onlar adeti engeller mi günümün geçmesi ondan mı yoksa hamile miyim.?? Gerçi evvelki gün de test yaptım çıkmadı ama off ne bileyim işte garip bir haldeyim.Allahım bu mübarek günlerde evlat özlemiyle sana açılan elleri boş çevirme yarabbim. Aminnn...

progestron jel kullandığın sürece adet olmazsın canım.. jeller hormon içerdiği için kullanmayı bıraktan abir iki gün içinde hamile değilsen adet olursun..
kızlar yardım edin.. aşılamanın 9.günü ve çok ağrım var. belim özellikle. 2.aşılama bu benim. umarım tutar..aşılama yapıpta 9.gününde bu kadar ağrı çeken var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…