selamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)
selamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)
ya arkadaşlar artış iyi ve bende çok mutluydum ama biraz önce wcye girdim pedime pespembe bulaşmış yaa adet mi oluyorum yoksa bu değere rağmen ya da düşüyomu acaba
canım sen bu kan testini doktoruna soyledin mi? doktorun sonucu biliyor mu. ayrıca pembeyse sorun yok.. normal.. Ama dinlenmeye çalış canım..ağır iş yapma.. bişey kaldırma...
ayyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum hayalbaz bence de hamişsin.sengözlerimebaksanabalkisalkisalkisselamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)
ya bende o değer çıksa lekelenme olsa hemen yatardım.ve hiç kalmazdım wc hariç. sakın iş miş yapmaya kalkma ve bence de iş yerinden izin al.hayalbazya arkadaşlar artış iyi ve bende çok mutluydum ama biraz önce wcye girdim pedime pespembe bulaşmış yaa adet mi oluyorum yoksa bu değere rağmen ya da düşüyomu acaba
arkadaşım aşılama fiatları 400 den başlıo 1000 tlye kadar deişiyo. fiatlar farklı hep. içinde kaldıysa bence 1 kez daha yaptır ama önce yer araştır bu siteden aynı ilden ve aşılaması tutmuş birinden.izmirde üni hastaneleri proflar mantıklı gelio bana..:sm_confused:arkadaşlar şuan özellikle öğrenmek istediğim izmirde hangi hastane ve doktorlara aşılama yaptırdınız kaçıncı denemede oldu. hastane ve doktorların tedavisine göre değerlendirme yapıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum. biçok doktor işin ticari yönünü düşünerek tedavi sürecini özellikle uzatıyor birinci ve ikinci aşılamada özellikle kalitesiz hareketsiz spermi seçerek aşılama yapılıyor buyndan emşin olabilirsiniz .biliyorsunuz ki her aşılama için ek bir ödeme alınıyor e doğal olarak hastadan belirlenen rakamlar alındıktan sonra e tabi bu 3. 4 .aşılamada kaliteli spermi seçip aşılamyı yapıyorlar. bir çok hastane sadece ticarekhane olmuş emin olun ben izmir central hospital da dok.özer gündüzde 4 ay ilaç tedavisi oldum hep ağırdan aldı. tedavim olumsuz oldu aşılama yapalım dedi eşimin daha önceki evliliğinden çocuğu olduğu için devlet aşılama için sadece /.10 unu ödüyor 1000 tl istediler.tedaviyi bıraktım 6 ay oldu. hangi hastaneye hangi doktoru seçmeliyim bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?