progestron jel kullandığın sürece adet olmazsın canım.. jeller hormon içerdiği için kullanmayı bıraktan abir iki gün içinde hamile değilsen adet olursun..
kızlar yardım edin.. aşılamanın 9.günü ve çok ağrım var. belim özellikle. 2.aşılama bu benim. umarım tutar..aşılama yapıpta 9.gününde bu kadar ağrı çeken var mı
selamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)
ya kendi doktoruma sölemedim nosu yok ama testi yaptırdığım semt polikliniğindeki kadın doğumcu kesin hamile dedi
hayalbaz aspirini niye içtin bi yararı varsa bizde içelim
arkadaşlar aspirin daha çok pıhtılaşma bozukluklarında ve kan akışını hızlandırmak için veriliyor benim ilk gebeliğimde dr vermişti 8 haftaya kadar kullandım daha sonra drumu değiştirdim ve o dr bana aspirini bırakmamı söyledi ve bıraktım 1 hafta sonrada 9. haftada bebeğimi kaybettim:2:lütfen eğer bu tarz bi rahatsızlığınız yoksa başlamayın
avzen..................................hamişşş:teytey::teytey::teytey:
gülnihal...............................
landarch..............................
monalisa.............................
fanu....................................
dew....................................
gülo....................................
bades.................................
safak..................................
hayalbaz.............................
bilge...................................
sabalak...............................
moonlight............................
esmer-35............................
burcubaby...........................
xaylax.................................
biozard................................
nisa....................................
:ecrin_bebek:esmer-35......................
:ecrin_bebek:burcubaby......................
:ecrin_bebek:xaylax............................
:ecrin_bebek:biozard............................
:ecrin_bebek:nisa16..............................
canım benimde 19 eylülde yapıldı aşılamam.çevremdeki herkes test alalım yapalım diyo ama ben ne idrarda nede kanda yaptırmaya cesaret edemiyomya kızlar belirtileri takip etmeyin deniliyor ama nasıl.....
ben 20 eylülde aşılama yaptırdım. bugun 1 ekim. vee 11.gün. pazartesi test günüm.. çatlayacam..
benim belirtilerim arasında karında şiş( aşırı bi şiş) davul gibi. ne giyeceğimi şaşırıyorum.
göğüslerimde halka şeklinde koyulama,büyüme ve belirgin damarlar.
bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı..
bel ağrı ve bacak ağrısı ( adet olacakmışım gibi) ve çok yorgunum. aptal gibiyim bide :)
sizce aşılamam tutmuşmudur yoksa progstron jel den mi??
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.. HCEVAPLARINIZ DİĞER OKUYANLAR İÇİNDE SÜPER OLUR..
Benim de 7.günüm arasıra kasıklarda ağrı ve göğüste hassasiyet hissediorum ama hiç umutlanmıyorum kendimi dinlemiyorum daha erken çünkü. hayırlısıysa 15.gün test yaptırınca sonucu öğreneceğim zaten benim ilk aşılamam bir de şimdi nezle oluyorum sanırım boğazım ağrıyor ne yapmak lazım sizce kızlar ıhlamur falan kaynatsam dokunmaz heralde? cevaplarsanız sevinrim.ya kızlar belirtileri takip etmeyin deniliyor ama nasıl.....
ben 20 eylülde aşılama yaptırdım. bugun 1 ekim. vee 11.gün. pazartesi test günüm.. çatlayacam..
benim belirtilerim arasında karında şiş( aşırı bi şiş) davul gibi. ne giyeceğimi şaşırıyorum.
göğüslerimde halka şeklinde koyulama,büyüme ve belirgin damarlar.
bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı..
bel ağrı ve bacak ağrısı ( adet olacakmışım gibi) ve çok yorgunum. aptal gibiyim bide :)
sizce aşılamam tutmuşmudur yoksa progstron jel den mi??
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.. HCEVAPLARINIZ DİĞER OKUYANLAR İÇİNDE SÜPER OLUR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?