Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ağrın konusunda şunu söyleyebilirim. benim de ilk aşılamamda adet sancısıgibi , aşılamanın 3. gününden sonra hep ağrı yaşadım. karnım şişti. ve sürekli gaz oldu. doktoruma sorduğumda olabilir dedi. ilaç kullandıysan onlar yapabilirmi. gerçi hoş ben onuda kullanmamıştım hiç.

selamlar eylül topiği...aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg bugün 13. günümde 40.8 çıkmış..çok şaşkınım sevinsem mi bilemiyorum kızlar hamilemiyim ben şimdi yaww:)

tebrik ederim canım.nasıl sevindim anlatamam
topigin 2. hamilesi sensin
hayalbaz seninle aynı zamanda aşılama yaptırdık demekki bende yaptırsam çıkar ama cesaretim yok
canım adet agrısı gibi agrın oldumu yada bi belirti oldumu?cvp larsan sevinirim
allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah

ya kendi doktoruma sölemedim nosu yok ama testi yaptırdığım semt polikliniğindeki kadın doğumcu kesin hamile dedi

canım tebrikler bence de hamilesin ama pembe lekelenme tutunma diye yorumlanır yine de aşılamalarda düşük tehlikesi oluyor genelde lütfen hemen doktorunu ara zaman kaybetme belki bir tedavi önerir progestan veya coraspin kullanıyor musun?

kızlar hepinize çok teşekkür ederim..ben hiç belirti yaşamadım.ne göğüs ağrısı ne akıntı nede sancı.sadece 6.86 çıktığı gün hafif hafif batmalar hissettim kasığımda ama belki de psikolojik.bence belirtileri takip etmek yoruyo bizi.ben bu ay hiç belirti yok die yumurtam bile çatlamadı heralde diyodum.ilk test 6 çıkınca dedim ki tamam ovitrellenin etkisi.iki gün sonra 40 ı görünce(aşılamamın 13.gününde) şoka girdim.öyle işte biraz önce idrar testi yaptı ve çift çizgiyi gördm inanamıyorum:)

ama tabi dünkü kanamam benii korkuttu ve kendimi çok kaptırmıcam her an herşey olabilir.ama en azından hamile kalabiliyomuşum...ohhh...aspirine gelice doktor sölemedi ama ben günde yarım aspirin içtim aşılamamdan 7 gün sonra falan başladım

hayalbaz aspirini niye içtin bi yararı varsa bizde içelim

arkadaşlar aspirin daha çok pıhtılaşma bozukluklarında ve kan akışını hızlandırmak için veriliyor benim ilk gebeliğimde dr vermişti 8 haftaya kadar kullandım daha sonra drumu değiştirdim ve o dr bana aspirini bırakmamı söyledi ve bıraktım 1 hafta sonrada 9. haftada bebeğimi kaybettim:2:lütfen eğer bu tarz bi rahatsızlığınız yoksa başlamayın

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar ben de aspirin değil coraspin 100 kullanıyorum günde 1 doz tok karnına. Doktorum gebelik halinde de 28. haftaya kadar kullanılması gerektiğini söyledi.bilginiz olsun.

ya kızlar bende ilacın 3.sünü yaptım bugün 4.yü yapıcam toplamda 6 tane olucam.pazartesi kontrole gidicem ama benim çok ağrım var ya özellikle sağ tarafımda felaket ama dayanamıyorum bugün artık ağrı kesici içtim.pazartesiye kadar bu ağrıyla napıcam ben ya her gün ağrı kesicimi içicem.

biozard ben doktora sormuştum ağrı kesici içebilirmiyim diye içme dedi içmezsen daha iyi olur heleki hergün iğnenin etkisini azaltır

ya içtim bile dayanamadım bugün çok şiddetliydi.acaba yumurtanın kalitesini etkilermiki?zaten içmem bidaha herhalde çok zor durumda kalmazsam tabi.

:ecrin_bebek:avzen.........................HAMİŞŞŞŞŞ
:ecrin_bebek:hayalbaz.....................HAMİŞŞŞŞŞ
:ecrin_bebek:gülnihal........................
:ecrin_bebek:landarch........................
:ecrin_bebek:monalisa.........................
:ecrin_bebek:fanu................................
:ecrin_bebek:dew.................................
:ecrin_bebek:gülo.................................
:ecrin_bebek:bades...............................
:ecrin_bebek:safak................................
:ecrin_bebek:bilge.................................
:ecrin_bebek:moonlight..........................
:ecrin_bebek:sabalak.............................

ya kızlar belirtileri takip etmeyin deniliyor ama nasıl.....
ben 20 eylülde aşılama yaptırdım. bugun 1 ekim. vee 11.gün. pazartesi test günüm.. çatlayacam..
benim belirtilerim arasında karında şiş( aşırı bi şiş) davul gibi. ne giyeceğimi şaşırıyorum.
göğüslerimde halka şeklinde koyulama,büyüme ve belirgin damarlar.
bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı..
bel ağrı ve bacak ağrısı ( adet olacakmışım gibi) ve çok yorgunum. aptal gibiyim bide :)
sizce aşılamam tutmuşmudur yoksa progstron jel den mi??
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.. HCEVAPLARINIZ DİĞER OKUYANLAR İÇİNDE SÜPER OLUR..

:ecrin_bebek:esmer-35......................
:ecrin_bebek:burcubaby......................
:ecrin_bebek:xaylax............................
:ecrin_bebek:biozard............................
:ecrin_bebek:nisa16..............................

zaten coraspirin aspirin aynı şey canım eğer başladıysanda bırakma oldumu çünkü bıraktığın anda düzenli olan kan akışı yavaşlıyor ve emboli yani kan pıhtısı atıp plesentadan bebeğe geçiyor daha sonrada benim gibi bebeğini kaybediyorsun

:ecrin_bebek:esmer-35......................
:ecrin_bebek:burcubaby......................
:ecrin_bebek:xaylax............................
:ecrin_bebek:biozard............................
:ecrin_bebek:nisa16..............................

avzen...........................HAMİŞŞŞŞ turkbayragi
hayalbaz......................HAMİŞŞŞŞturkbayragi
monalisa......................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
gülnihal.........................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
gülo..............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
safak.............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
bades............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
bilge..............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
moonlight.......................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
sabalak...........................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
esmer-35.........................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
burcubaby........................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
xaylax..............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
biozard.............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
nisa16..............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
dew...................................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
fanu...................................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
landarch.............................:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
allahım tez zamanda hepsinin karşısına hamiş yazmayı nasip et İNŞALLAH

canım benimde 19 eylülde yapıldı aşılamam.çevremdeki herkes test alalım yapalım diyo ama ben ne idrarda nede kanda yaptırmaya cesaret edemiyom
sürekli kendimi dinliyom acabamı diye o dediklerinin aynısı bendede var ama ben hiç ümitli degilim.bence kendini oyalayacak aşılamayı unutacak bişeyler bul kendine(demesi kolay ama olmuyor biliyorum)bol bol dua et hepimiz için kuran okumayı biliyosan oku çok iyi geliyo zaman su gibi geçiyo

Benim de 7.günüm arasıra kasıklarda ağrı ve göğüste hassasiyet hissediorum ama hiç umutlanmıyorum kendimi dinlemiyorum daha erken çünkü. hayırlısıysa 15.gün test yaptırınca sonucu öğreneceğim zaten benim ilk aşılamam bir de şimdi nezle oluyorum sanırım boğazım ağrıyor ne yapmak lazım sizce kızlar ıhlamur falan kaynatsam dokunmaz heralde? cevaplarsanız sevinrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…