Benim de 7.günüm arasıra kasıklarda ağrı ve göğüste hassasiyet hissediorum ama hiç umutlanmıyorum kendimi dinlemiyorum daha erken çünkü. hayırlısıysa 15.gün test yaptırınca sonucu öğreneceğim zaten benim ilk aşılamam bir de şimdi nezle oluyorum sanırım boğazım ağrıyor ne yapmak lazım sizce kızlar ıhlamur falan kaynatsam dokunmaz heralde? cevaplarsanız sevinrim.
esmercim lütfen heyecanlanarak belirtileri sürekli kafana takıp takip etme.ben de ilkinde öle yaptım aynı senin gibi ağrılarım vardı. adet olunca çokkkkkk üzüldüm. belki stresten oldum tutmadı belki zaten tutmamıştı. ama heyecan ve stres ii gelmio tutunmaya onu biliom. sen dışarı çık yavaş yürüyüşler yap temiz hava al ve düşünme. dua etmek en güzeli. inşallah hamiş çıkarsın bizde de umutları yeşertirsin.:*ya kızlar belirtileri takip etmeyin deniliyor ama nasıl.....
ben 20 eylülde aşılama yaptırdım. bugun 1 ekim. vee 11.gün. pazartesi test günüm.. çatlayacam..
benim belirtilerim arasında karında şiş( aşırı bi şiş) davul gibi. ne giyeceğimi şaşırıyorum.
göğüslerimde halka şeklinde koyulama,büyüme ve belirgin damarlar.
bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı..
bel ağrı ve bacak ağrısı ( adet olacakmışım gibi) ve çok yorgunum. aptal gibiyim bide :)
sizce aşılamam tutmuşmudur yoksa progstron jel den mi??
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.. HCEVAPLARINIZ DİĞER OKUYANLAR İÇİNDE SÜPER OLUR..
canım dr. ıhlamur ve tarçınlı bitki çayı içenbilirsin demişti. ama ada çayı yasak düşük riski yapıo bilgine..Benim de 7.günüm arasıra kasıklarda ağrı ve göğüste hassasiyet hissediorum ama hiç umutlanmıyorum kendimi dinlemiyorum daha erken çünkü. hayırlısıysa 15.gün test yaptırınca sonucu öğreneceğim zaten benim ilk aşılamam bir de şimdi nezle oluyorum sanırım boğazım ağrıyor ne yapmak lazım sizce kızlar ıhlamur falan kaynatsam dokunmaz heralde? cevaplarsanız sevinrim.
bal sıcak su ile birleşince zehir üretio kıslar. lütfen. internetten de araştırabilirsiniz. normalde bile içmeyin sıcak bişeye ekleyip diolar..bence sicak suya limon sık.. ve bal ekle canım.. süper gelir..
kızlar meraba...ya şu belirtilerle ilgili yazmiışsınız ya..varya bende hiç bi belirti falan yoktu.ne akıntı ne göğüs ağrısı ne bişe..ama pozitif çıktı işte..gerçi akşam az kanamam olunca riskli durumda olduğumu anladım yarın bi daa test yaptırcam bakalım ne ççıkcak.öle işte
Arkadaşlar aşılama sonuç bekleyen yada sonuç açıklayan var mı?
Güzel haberler duysak biarz..
Bades bilge ve diğer canlar iyisiniz inş..
Bu arada Bilgecim şu tahlil sonucunu hemen yaz lütfen çatlarım öğrenemezsem :)
İnş bebeşin seninledir..
Dua edicem senin için :)
canım benim içime doguyor senin bu ilk ve son denemen olacak hissediyorum bunu
tüp bebek bölümündede olsan yaz ne olur
bu gidişle bende o bölüme trasfer olacam galiba bu son denemem aşılamada hiç ümitli degilim hiç tahlil yaptırasım yok içimden bi ses sürekli olmadı tutmadı diyo boşuna kendini heveslendirme diyo
Hayalbaz şimdi biraz klasik olacak ama demiştim.. Bebeğin seninle bak..
Şimdi artık ikinizsiniz..
Bu habere çok sevindim , Yuppiii
kızlar 15. gün tahlil sonucum 152..3 çıktı. bebişim hala benimleymiş:)
ya bu benim 3. aşılamamdı kızlar. varya öyle inanmayarak yaptırmıştım ki bu sefer..hatta aşılama sabahı kalkıp gitmeye üşenmiştim gitmesemmi acaba diye düşünmüştüm.çünkü 2 negatif aşılama ve yumurta takipleri..ayrıca ondan önce defalarca kendi denemelerimiz..çok yorulmuştum artık..o yüzden şu anda hala inanamıyorum varya çok şaşkınım..rabbim hepinize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
benim de içimdeki ses öle diyodu bu sefer 3. aşılamamda ama oldu işte:) hadi tahlil yaptır....
bende şimdi tahlilimi tekrarlıcam .hafif kanama olmuştu ya.bakalım nolmuş.belki bebişim gitmiştir.çok üzülürüm ama en azından hamile kalabiliyomuşum..ve o idrar testinde çift çizgiyi gördüm ya ölsem de gam yemem:)
durmak yok yola devam bilgemcim. benim biliosun negatif çıktı ama burda tutanları görünce devam etme kararı aldım.şakkıdıArkadaşlar aşılama sonuç bekleyen yada sonuç açıklayan var mı?
Güzel haberler duysak biarz..
Bades bilge ve diğer canlar iyisiniz inş..
inşaaaaaaaallah bigemcim ben bu topikte okurken hep negatif çizgilerin sonunun hamiş olduğunu gördüm. microda şansın çok yüksek. azmin sonu selametttalkisalkisalkis:)Eee hamişe hamiş yazılır rüya gibi diymi.. aa bunlar bende mi bahsediyor gibi bir durum oluyor..
Hayalbaz allah sağlıcakla kucağını minişini almayı nasip etsin..
Bilge ben direk microenjeskiyona geçiyorum.. Şaun rapor çıkartmaya uğraşıyorum .. Kaç gündür yazamadım ama topiğe bakıyorum , okuyorum yazılarınızı mutlaka..
Raporu aldıktan sonra devlet hastanesindeydim ya özele geçeceğim.. Aşılama için kesinlikle olmaz demişti dr biliyorsunuz.. Umutlarım çöp kovasına atılmıştı ama şimdi tüp bebekle yani microyla biraz olsun umudum var..
Pzt günü Maya tüp bebekle randevumuz var .. Eşimel gideceğiz..
Bilge heyecandan ölüyorum anlatamam hatta bugünden pzt günü giyeceklerimizi bile hazırladım..
Düşünebiliyor musun ? Bende ki heyecana bak..
Ne yapalım bebeğime bir adım daha yaklaştıkça kendimi böyle teselli ediyorum..
Hiç korkumuyorum ama içimde bir his olacak diyor :)
Sevgiyle kalın hepinizi kocaman öpüyorum.. Yine yazarım ... Gerçi başlığa uyan bi durumum yok şaun ama olsun .. Dostlarım burda nasılsa ..
Sizlerden de güzel habeler bekliyorum haa :)
çok umut verdin çok hayalbaz nerdeyse diğer aşılamamdan vazgeçiodum. hbr vermen büyük incelik allah razı olsu n gerçekten. pozitif ol güzel beslen. stresten uzak dur.sağlıklı güzel hbrlerini ver hep bize inşallahopuyorumnanaktankızlar 15. gün tahlil sonucum 152..3 çıktı. bebişim hala benimleymiş:)
ya bu benim 3. aşılamamdı kızlar. varya öyle inanmayarak yaptırmıştım ki bu sefer..hatta aşılama sabahı kalkıp gitmeye üşenmiştim gitmesemmi acaba diye düşünmüştüm.çünkü 2 negatif aşılama ve yumurta takipleri..ayrıca ondan önce defalarca kendi denemelerimiz..çok yorulmuştum artık..o yüzden şu anda hala inanamıyorum varya çok şaşkınım..rabbim hepinize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceqdarısı hepinize innnnşaaallllllaaahhhh
hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah
senin ve eşimin gazına geldim tahlil aldım yaptım bugün acı gerçek çıktı kocaman negatif
zaten hiç umutlu degildim ama belirtilerim hamilelik belirtileri oldugu için yaptım bide eşim için keşke yapmasaydım bugün aşılama yapılalı 13. gündü olsa çıkardı demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?