Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence sicak suya limon sık.. ve bal ekle canım.. süper gelir..

kendini dinleme falan değil bu seferki canım.. baya bi sertlik var sanki ya.. ayrıca ağrım çok fazla..

kızlar meraba...ya şu belirtilerle ilgili yazmiışsınız ya..varya bende hiç bi belirti falan yoktu.ne akıntı ne göğüs ağrısı ne bişe..ama pozitif çıktı işte..gerçi akşam az kanamam olunca riskli durumda olduğumu anladım yarın bi daa test yaptırcam bakalım ne ççıkcak.öle işte

esmercim lütfen heyecanlanarak belirtileri sürekli kafana takıp takip etme.ben de ilkinde öle yaptım aynı senin gibi ağrılarım vardı. adet olunca çokkkkkk üzüldüm. belki stresten oldum tutmadı belki zaten tutmamıştı. ama heyecan ve stres ii gelmio tutunmaya onu biliom. sen dışarı çık yavaş yürüyüşler yap temiz hava al ve düşünme. dua etmek en güzeli. inşallah hamiş çıkarsın bizde de umutları yeşertirsin.:*
canım dr. ıhlamur ve tarçınlı bitki çayı içenbilirsin demişti. ama ada çayı yasak düşük riski yapıo bilgine..
bence sicak suya limon sık.. ve bal ekle canım.. süper gelir..
bal sıcak su ile birleşince zehir üretio kıslar. lütfen. internetten de araştırabilirsiniz. normalde bile içmeyin sıcak bişeye ekleyip diolar..

canım Allaha emanet ol hayalbazcım. bence bi arkadaş demiş burda doktoruna şu asprin olayını sor. allah korusun. güzel hbrlerle dön inşaaallah:Saruboceq:

Arkadaşlar aşılama sonuç bekleyen yada sonuç açıklayan var mı?
Güzel haberler duysak biarz..
Bades bilge ve diğer canlar iyisiniz inş..

teşekkürler iyiyim canım sen nasılsın iyimisin?
bende seni düşündüm bugün naptı nasıl oldu hiç ugramıyo topige diye
arada gir görüşelim ya haber et bana merakta bırakma beni
hayalbaz hamile canım darısı başımıza inşallah
benim yarın 13. günüm pazartesiyi bekliyorum tahlil için tabi hastalanmazsam
senin nasıl gidiyo?

ya benimle ilgili hamile yazıyosunuz ya bi hoş oluyorum sanki başkasıdan bahsediyomuşsunuz gibi:)
ama daha kesin diil benimki yarın bi daha test yaptırcam kan testi bakalım kaç çıkcak.dünkü lekelenmem kafamı karıştırdı biraz çünkü.hayırlısı

Eee hamişe hamiş yazılır rüya gibi diymi.. aa bunlar bende mi bahsediyor gibi bir durum oluyor..
Hayalbaz allah sağlıcakla kucağını minişini almayı nasip etsin..

Bilge ben direk microenjeskiyona geçiyorum.. Şaun rapor çıkartmaya uğraşıyorum .. Kaç gündür yazamadım ama topiğe bakıyorum , okuyorum yazılarınızı mutlaka..
Raporu aldıktan sonra devlet hastanesindeydim ya özele geçeceğim.. Aşılama için kesinlikle olmaz demişti dr biliyorsunuz.. Umutlarım çöp kovasına atılmıştı ama şimdi tüp bebekle yani microyla biraz olsun umudum var..
Pzt günü Maya tüp bebekle randevumuz var .. Eşimel gideceğiz..
Bilge heyecandan ölüyorum anlatamam hatta bugünden pzt günü giyeceklerimizi bile hazırladım..
Düşünebiliyor musun ? Bende ki heyecana bak..
Ne yapalım bebeğime bir adım daha yaklaştıkça kendimi böyle teselli ediyorum..
Hiç korkumuyorum ama içimde bir his olacak diyor :)
Sevgiyle kalın hepinizi kocaman öpüyorum.. Yine yazarım ... Gerçi başlığa uyan bi durumum yok şaun ama olsun .. Dostlarım burda nasılsa ..
Sizlerden de güzel habeler bekliyorum haa :)

Bu arada Bilgecim şu tahlil sonucunu hemen yaz lütfen çatlarım öğrenemezsem :)
İnş bebeşin seninledir..
Dua edicem senin için :)

Bu arada Bilgecim şu tahlil sonucunu hemen yaz lütfen çatlarım öğrenemezsem :)
İnş bebeşin seninledir..
Dua edicem senin için :)

canım benim içime doguyor senin bu ilk ve son denemen olacak hissediyorum bunu
tüp bebek bölümündede olsan yaz ne olur
bu gidişle bende o bölüme trasfer olacam galiba bu son denemem aşılamada hiç ümitli degilim hiç tahlil yaptırasım yok içimden bi ses sürekli olmadı tutmadı diyo boşuna kendini heveslendirme diyo

benim de içimdeki ses öle diyodu bu sefer 3. aşılamamda ama oldu işte:) hadi tahlil yaptır....
bende şimdi tahlilimi tekrarlıcam .hafif kanama olmuştu ya.bakalım nolmuş.belki bebişim gitmiştir.çok üzülürüm ama en azından hamile kalabiliyomuşum..ve o idrar testinde çift çizgiyi gördüm ya ölsem de gam yemem:)

Bilge burası benim kadınlar kulübüne üye olduktan sonra yazdığım ilk topik.. Buradan aslaa ayrılmam..
Benim için söylediğin o güzel şeyler nasıl mutlu ettin beni yaaa :)
Allah'ım senin içinde benim içinde diğer arkadaşlarım içinde herşeyin en güzelini nasip etsin.. Ve de hayırlısını..Bugün daha 13. gün mutlaka haberdar et valla çatlarım.. :)) Umutsuzluğada kapılma , hepimiz için risk var ama hayalbaz gibi bizimde şansımız var..

Hayalbaz senin iş oldu bence tahlil yaptırmak istersen yaptır ama benim içindeki his bebeğin hala seninle ...

kızlar 15. gün tahlil sonucum 152..3 çıktı. bebişim hala benimleymiş:)
ya bu benim 3. aşılamamdı kızlar. varya öyle inanmayarak yaptırmıştım ki bu sefer..hatta aşılama sabahı kalkıp gitmeye üşenmiştim gitmesemmi acaba diye düşünmüştüm.çünkü 2 negatif aşılama ve yumurta takipleri..ayrıca ondan önce defalarca kendi denemelerimiz..çok yorulmuştum artık..o yüzden şu anda hala inanamıyorum varya çok şaşkınım..rabbim hepinize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Hayalbaz şimdi biraz klasik olacak ama demiştim.. Bebeğin seninle bak..
Şimdi artık ikinizsiniz..
Bu habere çok sevindim , Yuppiii

hayirli ugurlu olsun.Allahim kucaginada versin.

hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah
senin ve eşimin gazına geldim tahlil aldım yaptım bugün acı gerçek çıktı kocaman negatif
zaten hiç umutlu degildim ama belirtilerim hamilelik belirtileri oldugu için yaptım bide eşim için keşke yapmasaydım bugün aşılama yapılalı 13. gündü olsa çıkardı demi ama

Bilgecim kanda mı yaptırdın yoksa idrarda mı ? Çünkü idrardaysa eğer doğru sonuç vermeyebiliyor..
Kanda yapıp negatif çıksaydı haklısın 13. günde sonuç vermesi gerekiyor artık..
Sen hemen üzme kendini bekle bakalım.. idrarda çıkmayıpta kanda çıkan çok oldu..

durmak yok yola devam bilgemcim. benim biliosun negatif çıktı ama burda tutanları görünce devam etme kararı aldım.şakkıdı

inşaaaaaaaallah bigemcim ben bu topikte okurken hep negatif çizgilerin sonunun hamiş olduğunu gördüm. microda şansın çok yüksek. azmin sonu selametttalkisalkisalkis:)
çok umut verdin çok hayalbaz nerdeyse diğer aşılamamdan vazgeçiodum. hbr vermen büyük incelik allah razı olsu n gerçekten. pozitif ol güzel beslen. stresten uzak dur.sağlıklı güzel hbrlerini ver hep bize inşallahopuyorumnanaktan
darısı hepinize innnnşaaallllllaaahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceqpuyorumnanaktan

bilgecim idrarda bazen 16.gün de veriomuş sonuç sakın stres olma.lmaz: birde kan tahlili yaptır derim. sağlık ocağı vardır elbet yakınlarınızda?kaçıncı aşılaman bigecim. sıkma sakın canını bak avzen, hayalbaz çok güzel örnek bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…