Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu benim 2. ve son aşılamam bidaha aşılama düşünmüyorum tüp bebek deneyecem bundan sonra(keşke onada gerek kalmasada hamiş olsam)
idrarda yaptım.normalde benim adet tarihim 9 agustos ama aşılamam adetimin 11.günü yapıldı pazartesi tahlil günüm doktor 15 gün sonra gel tahlil yapalım demişti pazartesiyi bekliyecem tabi adet olmazsam
ne diyim iyi düşünelim iyi olsun ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH
iyiki varsınız yalnız degilim çoook teşekkür ederim destekleriniz için

canım benim teşekkür edrim destegin için yukarı yazmıştım sorunun cevabını
sen naptın nerde yaptıracan başladınmı?mikro enjeksiyon yaptır bencede bende tüp bebek denememi mikro enjeksiyon olsun istiyorum inşallah gerek kalmazda
ama nerdeeeeeee

bilgecim umudunu yitirme lütfen çoğunluk 3. de tutuyor 1 ay daha sabret. anlıyorum kolay diil. ben 1.sinde bile hemen tüpe geçmek istemiştim. çok ağlamıştım.ama 3.yüde deniycem. dr değiştir 3. aşılamanda bazen farkedebilior.üzme sakın kendini:gitme:

tebrikler cnm bende inanmayarak 3. şılmamı yaptım ve tuuttu allah bebişlerimi kucağımıza lmayı nasi etsin diğer rkdşlarımda pozitif sonuçlar versin :lepi:

tebrikler cnm bende inanmayarak 3. şılmamı yaptım ve tuuttu allah bebişlerimi kucağımıza lmayı nasi etsin diğer rkdşlarımda pozitif sonuçlar versin :lepi:

avzencim sen nerde yaptırdın aşılamanı? tekrar tebrikler bu arada canım. tavsiyen var mı bizlereopuyorumnanaktana.s.

kızlar teşekkürler destekleriniz için..bizde daha çok sprm hareketsizliğine bağlıydı ama bence bende de bi sıkıntı vardı ama bilmiyorum canım..

hayalbaz gercekten cok sevindim Allah kucagina almak nasip etsin....darisi sonuc bekleyenlerin basina...bilgecim uzulme tatlim bende o tek cizgiyi gorunce fenalik gecirdim birde ertesi gun regli olunca ama bak sende hala aumut var bence regli olmadin sonjucta ben tam gunund eoldun saka gibi...

Hayalbaz, öncelikl tebrik ederim. Hiç idrar tahlili yaptın mı öncesinde benim bugün 17.günüm sabah test yaptım ama negatif çıktı (( Doktorumu aradım kan testi falan hiçbişey söylemedi 10gün içinde adet olmazsan gel daha şimdiden bell olmaz dedi. Bu progesteron jellerin çok fazla yan etkisi var aynı adet ağrıları gibi mahvoluyorum.KAç gündün başağrım hiç geçmedi,mide bulantım şu an bile var ne yesem çıkartıyorum. Neye yoracağmı şaşırdım.Sizce ne yapmalıyım(

Ben direk mirco yaptırıcam Bilge bize tüp yapacaklarını sanmıyorum..Morfolojide sorun varsa birde hareketlilikte direk micro zaten ..
Pzt günü Maya Tüp Bebek ile görüşeceğim işte..Gelir gelmez ne oldu bitti yazarım hemen..
Bir an önce pzt olsa yaa :) Çok heyecanlıyım !

Bades evet haklısın canımcımm durmak yok yola devam :)
Yuppi..
Bilge görüyor musun dayanışmayı.. Allah hep güldürsün yüzümüzü..:)

Bilge bak ayrıca 3. denemesinde başarıl olan arkadaşlarımızda var topiğimizde..
Bunlardan biride neden sen olamayasın ki?
Eğer moralin ve sağlığın el veriyorsa bir dene bence..
Hem tüp bebekten kolay bu, belkide olurda hamile kalırsan tüp bebeğin o yorucu işlemlerinden sıyrılırsın..
Ve ayrıba tüp bebeğe geçerken rapor alma şansında olur..
Bak ben indirimli olsun diye rapor için uğraşıyorumm.
Ama sen 2 denemeyle bırakırsan bu imkandan da faydalanamazsın..
Bana dr aşılama için hiç şansın yok dedi..
Demeseydi 3 kerede denerdim büyük ihtimalle..
Yinede sen bilirisn ama denemende fayda var ..

merhaba arkadaşlar bende eylülün 29 unda aşılama yaptırdım 13 ekimde gideceğim bende hiçbir belirti yok hali hazırda

geçmiş olsun canım..benaşılamamın 14.günü sabahı ilk idrarla idrar testi yapmıştım çok açık pembe 2. çizgi çıktı

benim önceki dr um ilk aşılamadan sonra tüp bebek dedi 1 yıl ara verdim
doktorumu degiştirdim tüp bebek yaptırmak için gitmiştim kk e üye oldum aşılama bölümünü okudum.sonra kararımızı degiştirdik allahuteala verecekse aşılamaylada olur dedik doktorumda paran varsa 1 daha aşılama dene olmazsa tüp bebek dedi aşılama yüzde 20-25 tüp bebek yüzde 40-45 dedi ordaki sekreterde hastalardan birinin hikayesini anlattı bizde aşılamaya karar verdik
ben ohss oldum ilk aşılamamda bundada olurum diye çok korktum allaha şükür olmadım ama üp bebek tedavisindede ohss olabilirmişim
hadi bidahaki aşılamamda olursam 2 kez denedim aşılamayı olmadı hem maddi hem manevi yıprattı beni aşılama bilmiyorum yarın belli olur doktorumla konuşunca hem tüp bebek yaptırsamda 1 yıl sonra yaptıracam belki o zamana kadar kendiliginden olur allahuteala verdikten sonra
ayy uzun olmuş kafanı şişirdim galiba

RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR VERSİN
önce göbişimizi sonra kucagımızı doldursun İNŞALLAH
AMİNNNNNNNNNNNNNN

canımbende maya tüp bebek merkezine gidicem görüştüm tüp bebeek yada mikroenjeksiyon farketmez dedi ilaçlar hariç 2,740 tl miş haberin olsun 2 gün önce konuştum

canım rabbim gönlünün muradını versinn..sen bilirsin ama ban kendime 4 aşılama hakkı tanımıştım...3 derabbim güldürdü.ama ilk aşılamamda zannediyodum ki hemen tutcak.çok ümitliyim.en ümitiz olduğum buydu bunda lütfetti mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…