canım rabbim gönlünün muradını versinn..sen bilirsin ama ban kendime 4 aşılama hakkı tanımıştım...3 derabbim güldürdü.ama ilk aşılamamda zannediyodum ki hemen tutcak.çok ümitliyim.en ümitiz olduğum buydu bunda lütfetti mevlam
ümitsizliğe kapılma nedenin neydi hayalbazcım? aşılama sobnrası enjeksion içinden mi aktı??
benim önceki dr um ilk aşılamadan sonra tüp bebek dedi 1 yıl ara verdim
doktorumu degiştirdim tüp bebek yaptırmak için gitmiştim kk e üye oldum aşılama bölümünü okudum.sonra kararımızı degiştirdik allahuteala verecekse aşılamaylada olur dedik doktorumda paran varsa 1 daha aşılama dene olmazsa tüp bebek dedi aşılama yüzde 20-25 tüp bebek yüzde 40-45 dedi ordaki sekreterde hastalardan birinin hikayesini anlattı bizde aşılamaya karar verdik
ben ohss oldum ilk aşılamamda bundada olurum diye çok korktum allaha şükür olmadım ama üp bebek tedavisindede ohss olabilirmişim
hadi bidahaki aşılamamda olursam 2 kez denedim aşılamayı olmadı hem maddi hem manevi yıprattı beni aşılama bilmiyorum yarın belli olur doktorumla konuşunca hem tüp bebek yaptırsamda 1 yıl sonra yaptıracam belki o zamana kadar kendiliginden olur allahuteala verdikten sonra
ayy uzun olmuş kafanı şişirdim galiba
canımbende maya tüp bebek merkezine gidicem görüştüm tüp bebeek yada mikroenjeksiyon farketmez dedi ilaçlar hariç 2,740 tl miş haberin olsun 2 gün önce konuştum
selam kızlar.. yarın benim tahlil günüm.. Umarım hamileyimdir.. Lütfen bana dua edin.. iş yerinde açılmıyo bu site. akşam cevabı yazarım size.. hatırlatayım istiyorum. benim 2.aşılamam ve yarın 14.günü..
kızlar sordum bidaha sorim aşılamadan sonra bende idrar yollarında enfeksiyon oldu wcden çıkamıyorum çok rahatsızım sizdede oldumu boyle bişey ilaçta alamıyorum bide benm ağzımın tadı değişti haftaya test yapcam ama içimden bi ses hamilesin diyo
selam kızlar.. yarın benim tahlil günüm.. Umarım hamileyimdir.. Lütfen bana dua edin.. iş yerinde açılmıyo bu site. akşam cevabı yazarım size.. hatırlatayım istiyorum. benim 2.aşılamam ve yarın 14.günü..
kızlar sordum bidaha sorim aşılamadan sonra bende idrar yollarında enfeksiyon oldu wcden çıkamıyorum çok rahatsızım sizdede oldumu boyle bişey ilaçta alamıyorum bide benm ağzımın tadı değişti haftaya test yapcam ama içimden bi ses hamilesin diyo
hayalbazcım benim aşılamamda spremler labaratuarda hazırlanıo ve direk doktora gönderio oda aşılamayı yapıo. hiç kaçtane hareketli çıktı sölemiolar. spermwash diolar bu işleme. spermiogram da ölçümü. neden benimkisinde sayı vermediler acaba? bide benim eve gelince yatmama rağmen gelio altımdan sanki enjekte. acaba tüplere geçmeden akıomyomuyok ,öle bişe değil canım..aşılama öncesinde yumurta takibinde doktor önce foliküller biraz daha büyüsün dedi sonra baktı aşılama pazara gelcek ctesi yapmak için iğneni vurul bugün dedi.sonraa muayenede endometrium biraz ince demişti..sonra sperm de az çıktı baya yıkama sonrası 5 milyon.hareket zaten sıkıntılıydı...tüm bunlar bi tarafta aşılamaya inancım kalmamıştı...
gel gelelim tuttu ama yine bugün de biraz kan gördüm çamaşırımda.moralim bozuk..yarın sabah erkenden doktora....
inşallah esmercim inşallah. güzel hbrlerle dönersin inşallah. hbr vermei ihmal etme topiğe.:Saruboceq:selam kızlar.. yarın benim tahlil günüm.. Umarım hamileyimdir.. Lütfen bana dua edin.. iş yerinde açılmıyo bu site. akşam cevabı yazarım size.. hatırlatayım istiyorum. benim 2.aşılamam ve yarın 14.günü..
opuyorumnanaktan demir tadı gibi mikaydirigubbakcemile2 öyleyse güzel hbr bekle derim canım.kızlar sordum bidaha sorim aşılamadan sonra bende idrar yollarında enfeksiyon oldu wcden çıkamıyorum çok rahatsızım sizdede oldumu boyle bişey ilaçta alamıyorum bide benm ağzımın tadı değişti haftaya test yapcam ama içimden bi ses hamilesin diyo
kızlar bugün benim 15.günüm tahlile gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bugün benim 15.günüm tahlile gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?