Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ümitsizliğe kapılma nedenin neydi hayalbazcım? aşılama sobnrası enjeksion içinden mi aktı??

ümitsizliğe kapılma nedenin neydi hayalbazcım? aşılama sobnrası enjeksion içinden mi aktı??

yok ,öle bişe değil canım..aşılama öncesinde yumurta takibinde doktor önce foliküller biraz daha büyüsün dedi sonra baktı aşılama pazara gelcek ctesi yapmak için iğneni vurul bugün dedi.sonraa muayenede endometrium biraz ince demişti..sonra sperm de az çıktı baya yıkama sonrası 5 milyon.hareket zaten sıkıntılıydı...tüm bunlar bi tarafta aşılamaya inancım kalmamıştı...

gel gelelim tuttu ama yine bugün de biraz kan gördüm çamaşırımda.moralim bozuk..yarın sabah erkenden doktora....

selam kızlar.. yarın benim tahlil günüm.. Umarım hamileyimdir.. Lütfen bana dua edin.. iş yerinde açılmıyo bu site. akşam cevabı yazarım size.. hatırlatayım istiyorum. benim 2.aşılamam ve yarın 14.günü..

Ah canım olurmu öyle şey ne kafa şişirmesi, zevkle oludum .. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz..
Aşılamadan yorulmuşsun anladığım kadarıyla, son olarak bi doktorunun tavsiyesini dinle derim..
Eğer tüp bebeğe geçmeni isterse de maddi manevi anlamda biraz rahatlaman için ve dinlenmen için kendine biraz süre ver.
Tüp bebeğe başladığında kafan bomboş olsun , gücün yerin olsun..
Umarım iyi dileklerin hepimiz için kabul olur canımcım :)

canımbende maya tüp bebek merkezine gidicem görüştüm tüp bebeek yada mikroenjeksiyon farketmez dedi ilaçlar hariç 2,740 tl miş haberin olsun 2 gün önce konuştum

Evet canım ben yarın görüşmeye gidiyorum.. Gçen hafta konuştuk Şafak hanımla senin söylediğin bu fiyatı verdi.. Eğer rapor alırsan 800 Lira + ilaçların %20 lik kısmını ödersiniz dedi.. Ben zaten rapor almaya çalışıyorum onun için bi kaç ayrıntı kaldı..
Raporumu alırsan benim içim maddi anlamda çok iyi olacak..
Hakkımızda hayırlısı, seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
Umarım tez zamanda bebişine kavuşursun !!

kızlar sordum bidaha sorim aşılamadan sonra bende idrar yollarında enfeksiyon oldu wcden çıkamıyorum çok rahatsızım sizdede oldumu boyle bişey ilaçta alamıyorum bide benm ağzımın tadı değişti haftaya test yapcam ama içimden bi ses hamilesin diyo

Esmer snein için dua edicem .. Alah'ım kurban olduğum yarabbim inşallah bu mutluluğu nasip eder.. Akşam haberlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim ..

Bilgeeemmmmm teşekkür ederim.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.. ya bişey soracam. internette çok araştırdım. hamilelik öncesi adet olacakmışsın gibi ağrın oluyormuş .aşılaması tutupta bunu yaşayan var mı?? sanki adet olacakmışım gibi ağrım var şu an.. ( Tüp bebek düşünenlerin allah yardımcısı olsun. benim aşılamam tutmazsa sanırım bende tüp bebeğe geçecem..

canımmmm,üşütmüşsün sanırım.. şu an ilaç kullanamıyacağına göre kendini sıcak tut. benimde bir iki gün yandı idrar yaparken ama geçti hemen. çorap giy sürekli.. bende bu ay çok ümitliyim. yarın 14.gün. ve test yaptıracam..

esmer hayırlı haberlerini beklicez burda yarın mutlaka yaz ben bu topiği günde 3 4 kez kontrol ediyorum benmde haftaya pazartesi test günüm sen once kandamı baktırcan yoksa kendinmi yapcan ben karar veremedim

canım hadi inşallah heyecanla bekliyorum..rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:

yok canım bende olmadı öle bişi doktoruna söledinmi

hayalbazcım benim aşılamamda spremler labaratuarda hazırlanıo ve direk doktora gönderio oda aşılamayı yapıo. hiç kaçtane hareketli çıktı sölemiolar. spermwash diolar bu işleme. spermiogram da ölçümü. neden benimkisinde sayı vermediler acaba? bide benim eve gelince yatmama rağmen gelio altımdan sanki enjekte. acaba tüplere geçmeden akıomyomu((((((
canım ihmale gelmez bence ii bi muayne ol tahlillerini yaptır. check up mı yaparlar naparlarsa yapsınlar. inşallah güzel hbrler verirsin
inşallah esmercim inşallah. güzel hbrlerle dönersin inşallah. hbr vermei ihmal etme topiğe.:Saruboceq:
opuyorumnanaktan demir tadı gibi mikaydirigubbakcemile2 öyleyse güzel hbr bekle derim canım.
a.s.

kızlar bugün benim 15.günüm tahlile gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin

Bilgecim hepimiz için hep dua ediyorum ama bugün senin için ayrıca dua ediyorum önce göbüşün sonra da kucağın şenlensin. Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Aklım sen de canım bizi haberdar et durumdan hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

esmer,bilge ve sabalak güzel hbrlerinizi beklioruz hadi yazın şu duvara bebişim gelio dieeea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…