Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilge umarım güzel haberler dönersin.. Umarım buraya hamileyim yazarsın..
Bneim umutların , heveslerim herşeyim yıkıldı..
Bugün tüp bebek merkezine görüşmeye gidecektik..
Eşim istemedi gitmek, bi ton kavga ettik..
Zamanı değilmiş henüz..
Neden böyle oldu bilmiyorum.. Randevuyu aldığımda tamam gideim demişti ama dün akşam vazgeçti.
Konuşmuyorum küstük zaten ..
Bir daha bebek lafını ağzıma almayacağım..
Moralim alt üst..
Sonumu göremiyorum anlayacağınız kızlar..

Bana soru soran arkadaşlarım .. Durumunuz hakkımda hiç bi fikrim yok çünkü ben aşılama yada tüp bebek yaptırmadım hiçç. Bi dr 'a görünmekte fayda var..
Sevgiyle kalın..

kızlar acı gerçek sonuç negatifffffffffffff
biliyodum zaten offfffffffffffff

ah bilgecim o negatiflerden ben neler çektim..onlarca negatif gördüm inan sayısını hatırlayamam..ama sonunda rabbim nasip etti bak..vazgeçme..yeni ayın heyecanını başlat..allah en doğru zamanı biliyo ..ben öle bunalmıştım ki bu negatif testlerden neredeyse her gün tek çizgilerin intikamını almak için idrar testi yapıyorum kendime..dahaa az önce yaptım..

canım benim..gerginlikten ikinizde etkileniyosunuz tabi ..bizde eşimle bozuştuk çoğu zaman,hatta benim çok kırıldığım zamanlar oldu..kadınlar bu konuda daha özenli istekli...ne de olsa anne adayıyız...bizi anlamaları biraz zor oluyo..sabret canım rabbim yardımcın olsun

Bige çok üzüldüm .. Takdir böyleymiş demekki canımm..
Sakın üzülme demicem üzül ama umudunu yitirme..

bilgem sende üzülme eşin biraz düşününce sanada hak vericek demekki oda stres altında beklemekten başka çaremiz yok malesef tabi önce dua

ya işin en üzücü taraflarından biride hiç adet belirtim yoktu heray gibi olmadı
tahlil vermeye gittim saat 3.30 da çıkacaktı sonucu
eve geldim 1 saat sonra sonuç çıkmadan aldım ben sonucu adetim başladı
keşke gitmeseydim kan vermeye
o negatifi önce gördüm sonra doktorumdan duydum
amannnnnn bitti artık aşılama 1 yıl bekliyecem sonra tüp bebek
bilgecim aynı sorundan bizde de var doktor gelin görüşelim dedi eşimi gitmek istemedi ne konuşacaz diyo.onlar bizim gibi düşünmüyolar bebek konusunda boşver üstüne gitme zamanla oda isteyecek eminim
esmer-35 den ses yok oda tahlil verecekti

kızlar çok canım sıkılıyo offffff
aglamak istiyom eşim var
en başta tedaviye başlamadan önce söz aldı benden negatif olursa aglamak üzülmek yok dedi büyük konuştu aglayamıyorumda offffffff

Ağlama canım sende :)
Bak ne güzel yorumlar yapıyorsun benim için , sende ayakta dur..
Tüp bebekte başarı oranın daha yüksek olucaktır..
Eşime gelince, bugün hiç aramadım tepkimi anlamış olacakki zırt bırt beni arayıp duruyor..
Bende tavır yapıyorum anlasın diye..
Galiba üzgün , umarım herşey düzelir..
Ykaın zamanda tüp bebeğe başlayacağım..
Bekleyeceğim bişey kalmadı ..

kızlar çok canım sıkılıyo offffff
aglamak istiyom eşim var
en başta tedaviye başlamadan önce söz aldı benden negatif olursa aglamak üzülmek yok dedi büyük konuştu aglayamıyorumda offffffff

canım ağla sakın içine atma ağla zırla tepin hatta yaaa..içine atma bak sonra fena çıkıyo..ağlamak kötü bişi diil..boşalınca yeni yolunu çizersin yaa tutup içini katılaştırma boş yere

kızlar acı gerçek sonuç negatifffffffffffff
biliyodum zaten offfffffffffffff

canımm bilgecim. bu yola baş koyduk hepbirlikte. bak hayalbaza 3. aşılamada oldu. hepimiz aynı sıkıntıları yaşayıp aynı yollardan geçioruz.sakın vazgeçme sakınnnn. ha gayret 3. aşılama ya sanki bana uzun sürüo. 5 dakikada enjekte ediolar. hepimiz ağlıyoruz. bugün çarşıda elim bebiş kıyafeti almaya gitti. ama alamadım. eve gelince hıçkırıklara boğuldum. ama allahım buna da şükür. rabbim herşeyin hayırlısını versin. yılmak yok lütfen ha gayret 1 ay daha denemek bu kadar zor diil.

çok sevindim bilgemmmcim eşlerin aklı gelip gidebilio bazen.erkeklerin beyni farklı çalışıo. herkezde oluo aynı sıkıntı. ben aşılama için spermini bile almakta zorlanıorum ama sonra da çabalamak lazım dio:roflol: garip işte:)). sen sıkma canını yıl sonu hepimiz hamiş yazarız topiğe inşallah.:Saruboceq:

bigecim ordamısın?? üzme kendini. elbet gelecek göbişine annesi zamannını beklio

kızlar benim beta hcg sonucum 4,6. geçen aşılamamda da 5,1 di. 2 gün sonra ölçün tekrar demişti doktor. o zaman negatif olmuştu.1 e düşmüştü. şimdi yine aynı durum olacak. benim adet başlamadı. jel kullandığım için başlamadı sanırım. bugun iş yerinden çıktım 5,5 ta servise bindim. ağlamaya başladım ve hala ağlıyorum.. kaç saattir ağladığımı hesap edin artık... bide eşime mesaj attım sence yükselir mi diye cevap yazmadı. yoğunmuş.. sonrada iş çıkışı buluşalım dedi. indim servisten 5 dak bekledim. çektim gittim arkadaşıma.. konuşmuyorum eşimle... çok üzgünüm ya..

bi daha ne aşılama yaptırırım ne tüp bebek.. sorun benim kafamda.. bi bok yapmam artık.. kendime bakacam gezip tozacam..bilge ağlarken sen geldin aklıma bari onu ki tutsa dedim.. sana da kısmet değilmiş canım.. çok üzüldüm...

bende akşama kadar kaç kez baktım pc ye senin sonuç belli oldumu diye
eşinin suçu ne niye öyle yapıyon evliligini yıpratıyon şimdi birbirinize daha çok destek olmanız gerekirken
bende aynı şeyleri düşünüyom
hatta 1 yıl korunmay düşünüyom
her adet geçikmesinde acaba hamilemiyim diye kendimi yemem en azından
neyse kader ortagımsınız hepinizi çok öptüm iyiki varsınız

bilge ve esmer allah yardımcınız olsun..biliyorum öyle iyi biliyorumki duygularınızı...yaşadım çünkü bende.defalarca..bi keresinde eşimle bi lokantaya oturduk hoş muhabbetle yemek yiyoruz..derken bi kız çocuğu gördüm çok tatlıydı.iki üç yaşlarında..aaa bana noldu anlamadım birden başladım ağlamaya eşimden de utandım kendimden de utandım..anladım iyice oynamış sinirlerim..şimdi defalarca denemelerden,yumurta takiplerinden sonra 3. aşılamada hamileymişim.hala inanamıyorum..her an bişi olcakmış gibi hissediyorum...ne diyim rabbimgönlünüzün muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…