Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya yanımda olması gereken gün mesajıma cevap yazmaması servisten indikten sonra indiğim yerde onu beklemek beni deli etti.. boşverin ya.. ben hiç bi şey istemiyorum artık çok yoruldum ya.. şuan çok ağrım var. ayaklarım ısınmıyor.. hala adet olmadım.. jele devam et dedi doktor.. belki geç döllenmedir dedi.. ama içimde bitti ya.. sonuç 4,6 şüpheli gebelikmiş.. yükselir mi bilmiyorum ama o kadar ağladım ki yükseleceği varsa yükselmez artık..

kızlar inanın sizin adınıza çok üzüldüm tahmin edebiliyorum neler hissettiğinizi hayata ne kadar kızgın olduğunuzu.ama sabretmekten başka çaremiz yok malesef.
bende bugün doktora gittim 4 tane yumurtam oluşmuş çarşamba tekrar gidicem eğer büyümüşlerse iğne olucam.haftasonuda aşılamam olur herhalde.
sizleri böyle okuyunca ümitsizliğe kapılıyorum.zaten hiç umudum yokda işte belki diyodum.ama şimdi tutmayacağını düşünüyorum.ama şansımı denemek zorundayım.elimden başka bişey gelmiyo.

bi aşılamayıda böylece bitirdik
bilge gördünmü bak aşılama yapılmadı bana diye üzülüyodun biz yaptırdıkta ne oldu sanki
hem maddi hem manevi yıprandık hayal kırıklıgı ümitsizlik çaresizlik karamsarlık ne ararsan var
aşılamaylada olan var en güzel örnek hayalbaz avzen ama koca topikte 2 kişi hamile kaldı
darısı diger yaptıracak arkadaşların başına allah onların yüzünü güldürür inşallah
allah yardımcınız olsun

yok canım yaptırmam bi daha aşılama
tüp bebek artık benimki
kendimi bi toplayım kendime geliyim 7-8 ay sonra yaptırırım onuda hemen degil yani
rabbim inşallah sizin yüzünüzü güldürsün göbişinizi doldursun inşallah
dualarım sizlerle

teşekkür ederim canım
çocukların o kadar çok ilgisi varki anlatamam
sanki biliyolar benim bebegimin olmadıgını
oyun yapıyolar görmemeye çalışıyorum ama ne mümkün illaki yanaşıyolar
hemen eşimin gözlerine bakıyorum zaten flim orda kopuyo zırlamalar patlamalar
gerçekten arkadaşım bunu yaşamayan anlamıyo en yakının bildigim kişiler bile anlamıyo
belki fesatlıktan agladıgımı sanıyolar ama içim sızlıyo canım yanıyo ben benim yok kimseninde çocugu olmasın demiyorum
keşke keşke benimde olsaydı...........amannnnn işte offf
inşallah hiç bişey olmayacak 9 ay sonra kucagına alacaksın
kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

boşver canım olmadıgı daha iyi
benim eşimde bugün işe gitmedi hazar güzel cvp alacaktık ya yanımda olsun istedim
keşke işe gitseydi
aglatmadı bi gözümün içine bakıyo aglamasın diye bogazım şişti üzüntüden aglasam şişmezdi bademciklerim kabardı
inşallah artar degerin moralini bozmak gibi olmasın ama 2 gündür bende ayaklarımı ısıtamıyodum bugün hastalandım ve çok agrım var

kızlar bugun benm 9.gunum ama sabrım kalmadı en erken kacıncı gun test yapsam çıkar üzülmektende korkuyorum bekliyemiyorumda

Bilge ve esmer gerçekten çok üzüldüm sizlere..
Ama ne diyim ki elden ne gelir..
Herşey kadar kısmet..
Esmer bende eşimle 2 gündür konuşmuyordum , dün gecede biraz tartıştık ne göz yaşı döktüm anlatamam..
O kadar çok acı çekiyorum ki , onun lütfedip hazır hale gelmesini bekleyemiyorum..
Tüp bebeğe bir an önce başlayıp önümü görmekti niyetim ama sevgili kocam biraz kararsız..
En sonunda dayanamayıp, sen işine gücüne git , herşey abna yapılacak.. Senlik bişey yok .. Bir tek sperm vereceksin dedim..
O kadar bitkin düştüm ki, bazen onu gırtlakyasım geliyor.. Bzen de alıp içime sokasım..
Belli oda üzülüyor ama benimle ne benim derdimi ne kendi derdini paylaşıyor..

Çok hastayım zaten , grip oldum ayakta zor duruyorum birde uğraştığım şeylere bak..
Düzelecek her şey söz verdi, bakalım en zaman ?

Merhaba arkadaşlar. Ben de 29 eylülde yaptırdım aşılamamı. 3. aşılamam bu. aşılamayı yaptırana kadar çok takmıyordum ama şimdi atamıyorum aklımdan. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...

Bilgemm öncelikle çok geçmiş olsun ben de gribim atlatmaya çalışıyorum. Eşinle ilgili yaşadığın probleme üzüldüm ama erkekler bizim gibi hassas değiller malesef bu konularda hissettiklerini içlerinde yaşıyorlar. Bence nasıl hissettiğini onunla sakin sakin konuşarak ifade etmelisin yani suçlayıcı tavırlar ve bağırıp çağırmalar malesef erkekleri iyice çileden çıkarıyor. Sessizleşip ilgisizleşiyorlar. Eminim sorunlarınızı çözeceksiniz çünkü bebek sahibi olma süreci tamamıyla iki kişinin elele vermesiyle kolay atlatılabilecek bir süreç.

Bence tüp bebeğe geçmek için en azından 1-2 ay süre verin kendinize hem sen dinlenmiş olursun hem de eşin karar vermiş olur. Sadece arkadaş tavsiyesi herşey gönlünce olsun canım

birce cim hoşgeldin aramıza inşallah olumlu sonuçlar alırsın bu topikte 3. aşılamalar genelde tutuyor ve inanıyorum sen de meleğine kavuşacaksın.

kızlar bugun benm 9.gunum ama sabrım kalmadı en erken kacıncı gun test yapsam çıkar üzülmektende korkuyorum bekliyemiyorumda

sabalak benim de 11. günüm meraktan çatlamak üzereyim ama 11 ekim'e kadar bekle dedi doktorum bekliyorum inatla idrar testi de yapmıyorum. bence emin olmadan sonuca bakıp bocalamaktansa zamanını beklemek en iyisi canım inşalah bu topiğe biz mutlu haberlerimizle umut olucaz.

birce cim hoşgeldin aramıza inşallah olumlu sonuçlar alırsın bu topikte 3. aşılamalar genelde tutuyor ve inanıyorum sen de meleğine kavuşacaksın.

ağzından bal damlıyor valla a.s. inşallah öyle olur. senin çok az kalmış herhalde sonucu öğrenmene. umarım arka arkaya veririz güzel haberleri :Saruboceq: senin kaçıncı aşılama?

ağzından bal damlıyor valla a.s. inşallah öyle olur. senin çok az kalmış herhalde sonucu öğrenmene. umarım arka arkaya veririz güzel haberleri :Saruboceq: senin kaçıncı aşılama?

benim ilk aşılamam 1 yıl önce klomenle yumurta takibi yaptırmıştım ama olmamıştı. İnşallah bu sefer rabbim bana bu güzel duyguyu tattırır içim umutla dolu herkese de saçıyorum canımhep olumlu düşün bunu aklından sakın çıkarma...senin durumun ne pko falan mı var?

burcubayb ben 11.günümde tahlil yaptırcam duramıyorum aklımdan çıkaramıyorum ilk hafta hiç takmamıştım ama şimdi oyle dil inşallah güzel haberler alırız ama benim aklıma istesemde kotu bişey gelmiyo herzaman boyle dilimdir belkide içime doğuyo bilemiyorum boyle duygularla savaşıyorum bu sıralar artık hayırlısı

ne kadar güzel olumlu düşünebilmen. benim pek beceremediğim bir şey maalesef (

evet pko var bende. 7 ay serephone kullandım ben de. sonuç alamadık. temmuzda aşılamaya başladık. bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz artık.

sende de mi pko var?

evet bende pko var malesef en iyi ihtimalle 40 günde falan adet oluyorum normalde aşılamada da yumurtalarım yavaş büyüdü 20.gün ancak 17,5mm olabilmişti birisi ama eşimin sonucu yıkamadan sonra çok iyiydi tüplerim de açık enjeksiyonun hepsi gitti hiç geri gelen olmadı o nedenle umutluyum inşallah bu mucizeyi Allah nasip eder bana normal ilişkiyle hamile kalmaktan çok fazla farkı yok aslında aşılamanın!

geç büyümüş yumurtaların. ama pko.da belli olmuyormuş. bir ay çok yavaş büyürken bir diğerinde çok hızlı büyüyebiliyormuş. benim ilk aşılamam 12. günde yapılmıştı. diğer ikisi 13. günde. dediğin gibi şansı pek artırmıyor aşılama. o yüzden 3.yü hiç istemedim ben. eşim ısrar ettiği için yaptırdık. bakalım artık hayırlısı...

Burcu öncellikle umarım güzek haberler alırsın ve umarım bebeğin seninledir..
Söylediklerinde haklısın bende snein tavsiyenle daha sakin ve yavaştan alacağım..
Hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar bugun idrar testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı boyle şey olurmu ya en azından negatif çıkardı ama hiç bişey çıkmadı neden acaba bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…