canımm bilgecim. bu yola baş koyduk hepbirlikte. bak hayalbaza 3. aşılamada oldu. hepimiz aynı sıkıntıları yaşayıp aynı yollardan geçioruz.sakın vazgeçme sakınnnn. ha gayret 3. aşılama ya sanki bana uzun sürüo. 5 dakikada enjekte ediolar. hepimiz ağlıyoruz. bugün çarşıda elim bebiş kıyafeti almaya gitti. ama alamadım. eve gelince hıçkırıklara boğuldum. ama allahım buna da şükür. rabbim herşeyin hayırlısını versin. yılmak yok lütfen ha gayret 1 ay daha denemek bu kadar zor diil.
çok sevindim bilgemmmcim eşlerin aklı gelip gidebilio bazen.erkeklerin beyni farklı çalışıo. herkezde oluo aynı sıkıntı. ben aşılama için spermini bile almakta zorlanıorum ama sonra da çabalamak lazım dio:roflol: garip işte:)). sen sıkma canını yıl sonu hepimiz hamiş yazarız topiğe inşallah.:Saruboceq:
bilge ve esmer allah yardımcınız olsun..biliyorum öyle iyi biliyorumki duygularınızı...yaşadım çünkü bende.defalarca..bi keresinde eşimle bi lokantaya oturduk hoş muhabbetle yemek yiyoruz..derken bi kız çocuğu gördüm çok tatlıydı.iki üç yaşlarında..aaa bana noldu anlamadım birden başladım ağlamaya eşimden de utandım kendimden de utandım..anladım iyice oynamış sinirlerim..şimdi defalarca denemelerden,yumurta takiplerinden sonra 3. aşılamada hamileymişim.hala inanamıyorum..her an bişi olcakmış gibi hissediyorum...ne diyim rabbimgönlünüzün muradını versin
ya yanımda olması gereken gün mesajıma cevap yazmaması servisten indikten sonra indiğim yerde onu beklemek beni deli etti.. boşverin ya.. ben hiç bi şey istemiyorum artık çok yoruldum ya.. şuan çok ağrım var. ayaklarım ısınmıyor.. hala adet olmadım.. jele devam et dedi doktor.. belki geç döllenmedir dedi.. ama içimde bitti ya.. sonuç 4,6 şüpheli gebelikmiş.. yükselir mi bilmiyorum ama o kadar ağladım ki yükseleceği varsa yükselmez artık..
Bilge ve esmer gerçekten çok üzüldüm sizlere..
Ama ne diyim ki elden ne gelir..
Herşey kadar kısmet..
Esmer bende eşimle 2 gündür konuşmuyordum , dün gecede biraz tartıştık ne göz yaşı döktüm anlatamam..
O kadar çok acı çekiyorum ki , onun lütfedip hazır hale gelmesini bekleyemiyorum..
Tüp bebeğe bir an önce başlayıp önümü görmekti niyetim ama sevgili kocam biraz kararsız..
En sonunda dayanamayıp, sen işine gücüne git , herşey abna yapılacak.. Senlik bişey yok .. Bir tek sperm vereceksin dedim..
O kadar bitkin düştüm ki, bazen onu gırtlakyasım geliyor.. Bzen de alıp içime sokasım..
Belli oda üzülüyor ama benimle ne benim derdimi ne kendi derdini paylaşıyor..
Çok hastayım zaten , grip oldum ayakta zor duruyorum birde uğraştığım şeylere bak..
Düzelecek her şey söz verdi, bakalım en zaman ?
Merhaba arkadaşlar. Ben de 29 eylülde yaptırdım aşılamamı. 3. aşılamam bu. aşılamayı yaptırana kadar çok takmıyordum ama şimdi atamıyorum aklımdan. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...
kızlar bugun benm 9.gunum ama sabrım kalmadı en erken kacıncı gun test yapsam çıkar üzülmektende korkuyorum bekliyemiyorumda
birce cim hoşgeldin aramıza inşallah olumlu sonuçlar alırsın bu topikte 3. aşılamalar genelde tutuyor ve inanıyorum sen de meleğine kavuşacaksın.
ağzından bal damlıyor valla a.s. inşallah öyle olur. senin çok az kalmış herhalde sonucu öğrenmene. umarım arka arkaya veririz güzel haberleri :Saruboceq: senin kaçıncı aşılama?
benim ilk aşılamam 1 yıl önce klomenle yumurta takibi yaptırmıştım ama olmamıştı. İnşallah bu sefer rabbim bana bu güzel duyguyu tattırır içim umutla dolu herkese de saçıyorum canımhep olumlu düşün bunu aklından sakın çıkarma...senin durumun ne pko falan mı var?
ne kadar güzel olumlu düşünebilmen. benim pek beceremediğim bir şey maalesef(
evet pko var bende. 7 ay serephone kullandım ben de. sonuç alamadık. temmuzda aşılamaya başladık. bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz artık.
sende de mi pko var?
evet bende pko var malesef en iyi ihtimalle 40 günde falan adet oluyorum normalde aşılamada da yumurtalarım yavaş büyüdü 20.gün ancak 17,5mm olabilmişti birisi ama eşimin sonucu yıkamadan sonra çok iyiydi tüplerim de açık enjeksiyonun hepsi gitti hiç geri gelen olmadı o nedenle umutluyum inşallah bu mucizeyi Allah nasip eder bana normal ilişkiyle hamile kalmaktan çok fazla farkı yok aslında aşılamanın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?