Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugun idrar testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı boyle şey olurmu ya en azından negatif çıkardı ama hiç bişey çıkmadı neden acaba bilen varmı

kaçıncı günün aşılamadan sonra sabalak? test hatalı başka bir marka testle dene derim.

badas bugun 9. günüm merak ettim yapım dedim negatifte çıksa daha erken dicektim ama hiçbişey çıkmadı vardır bundada bi hayır diyorum ben ama eşim baya bi kafasına taktı hiç beklemiyodum ondan şimdi onun nekadar ümitli olduğunu gördüm bende üzüldüm ALLAHIMümitlerimizi boşa çıkarmaz inş

sabalak canımcım bence 14. günü bekle biraz erken olduğu için olabilir..
Bende kendi sıkıntılarımı halletim kızlar yakında Allah'ın izni ile tüp bebeğe başlıyoruzz..

bilgem hakkında hayırlısı inş bu sefer tutar bol şans 14. günü dilde 12. günü yaptırsam olurmu çünkü araya cmrtesi pazar giriyo

sabalak canımcım bence 14. günü bekle biraz erken olduğu için olabilir..
Bende kendi sıkıntılarımı halletim kızlar yakında Allah'ın izni ile tüp bebeğe başlıyoruzz..

tebrikleeeeer bilgemcimm. inşallah güzel bir hbr verirsin bize. kolaylıklar diliorum. Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:a.s.

çok erken şabalakcım sonuç vermez 9.günde. çok acele ediosan fortel al derim. ama bence en azından 13. günü bekle. bende çok heycanlanıodum anlıorum ama stres ii diillmaz:

kızlar bugun idrar testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı boyle şey olurmu ya en azından negatif çıkardı ama hiç bişey çıkmadı neden acaba bilen varmı

ya test bozuktur..yalnız benim 14. gün çıktı çok silik bi şekilde idrarda..idrar için erken diil mi kan testi yaptırsana canım..11. gün benim kanda bile net diildi.sonuç 6.86 çıkmıştı..sonra 13.gün 40 oldu

hayalbaz senin 15. güne kadar herhangi bir belirtin oldu mu?

allahuteala sabırsızlıklarınızın heyecanınızın karşılıgını verir inşallah
inşallah hamişş haberlerinizi duyarız
tüm sonuç bekleyen arkadaşların allah yüzünü güldürsün inşallah

Bades çok teşekkür ederimm..
Sabalak sen 14 günde idrarda yap bi bakalım..
Hafta sonuna geliyor diyorsun ya hafta sonu geçsin pzt günüde kanda baktırısın olmazsa..

kızlar cuma kanda baktırım diyorum sonucu pazartesi alırım nede olsa olmazsa pazartesi tekrar kan veririm ama inş olur

bide benm sol kasığımda hafif bi sancı var kaç gündür sebebi tutmuş olması olabilirmi belkide tutmamıstır ama baska bi belirti yok ne akıntı ne göğüslerde hassasiyet sizce nedir

bide benm sol kasığımda hafif bi sancı var kaç gündür sebebi tutmuş olması olabilirmi belkide tutmamıstır ama baska bi belirti yok ne akıntı ne göğüslerde hassasiyet sizce nedir

benim de sol kasığımda arada batma hissi oluyor bir de orada sanki bi ağırlık hissediyorum 4-5 gün önce de seyirme gibi bir his vardı ama aynen ne göğüslerde şişme var ne de hassasiyet belki de hissetmek için çok erken sabalakcım herkeste aynı hisleri uyandırmıyor bu durum kimi kadınlar 2 aylık hamile farkında olmuyorlar...

merhaba birce bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım benimde 3. aşılamam 1.si tutmuştu bir kızım var 2. aşılamam tutmadı 3. bekliyorum şimdi bende dayanamadım dün idrarda test yaptım evde negatif çıktı çok üzüldüm şimdi kan vermeye ayın 13 ünde gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum pekte bir belirtim yok sadece ara ara iki kasığımda da sancı oluyor ama çok hafif belki çok ayakta durduğum için yada progestan fitil kullandığım için onun dışında hiç bir belirtim yok sonuçtan pek umutlu değilim daha önceki hamileliğimde akıntım falan sulanmıştı şimdi hiiiiiiiç öyle belirtiler yok allahım hayırlısını versin hepimize nasip eylesin

merhaba ceymi. ne güzel bir kızın varmış. Allah bağışlasın. inşallah bunda da olumlu sonuç alırsın. ama belirtiler ve test için erken daha. adet tarihi geçmeden idrarda çıkması zor. şu anda kan testinde bile çıkacağını sanmıyorum. ayın 13ünde kan testi yaptır bence.

sen ne zaman test yaptıracaksın arkadaşım?

onunda üzüldüğüne eminim ama hiç destek olmuyor,hiç konuşmuyor ve hiç dile getirmiyor.. o yüzden deli oluyorum.. bugun tekrar test yaptırmam gerekiyordu.. belki beta hcg yükselmiştir falan diye.. gitmedim teste. adet olmayı bekliyorum ((

sen ne zaman test yaptıracaksın arkadaşım?

açıkçası adet günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum bu kez. ama dayanabilir miyim bilmiyorum?? hastaneye heyecanla gidip olumsuz sonuç almak psikolojimi bozuyor artık. o yüzden bu kez acele etmemeyi düşünüyorum, umarım dayanabilirim...

Saçmalama buda ne demek.. esmer bunun için yanında kimsenin olmasına gerek yokki canımcım yaa:) Eşinin davranışarı yüzünden umutsuzluğa kapılıp adet olmayı bekleme.. Git lütfen tatlilini yaptır..Herşey düzelir .Sıkma o güzel canını..
Ben de konuştum eşimle herşey yoluna girdi.. Sonunda..
Sende bir daha konuşmayı dene lütfen .. bebeğin için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…