kızlar bugun idrar testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı boyle şey olurmu ya en azından negatif çıkardı ama hiç bişey çıkmadı neden acaba bilen varmı
sabalak canımcım bence 14. günü bekle biraz erken olduğu için olabilir..
Bende kendi sıkıntılarımı halletim kızlar yakında Allah'ın izni ile tüp bebeğe başlıyoruzz..
kızlar bugun idrar testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı boyle şey olurmu ya en azından negatif çıkardı ama hiç bişey çıkmadı neden acaba bilen varmı
ya test bozuktur..yalnız benim 14. gün çıktı çok silik bi şekilde idrarda..idrar için erken diil mi kan testi yaptırsana canım..11. gün benim kanda bile net diildi.sonuç 6.86 çıkmıştı..sonra 13.gün 40 oldu
allahuteala sabırsızlıklarınızın heyecanınızın karşılıgını verir inşallah
inşallah hamişş haberlerinizi duyarız
tüm sonuç bekleyen arkadaşların allah yüzünü güldürsün inşallah
bide benm sol kasığımda hafif bi sancı var kaç gündür sebebi tutmuş olması olabilirmi belkide tutmamıstır ama baska bi belirti yok ne akıntı ne göğüslerde hassasiyet sizce nedir
Merhaba arkadaşlar. Ben de 29 eylülde yaptırdım aşılamamı. 3. aşılamam bu. aşılamayı yaptırana kadar çok takmıyordum ama şimdi atamıyorum aklımdan. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...
bide benm sol kasığımda hafif bi sancı var kaç gündür sebebi tutmuş olması olabilirmi belkide tutmamıstır ama baska bi belirti yok ne akıntı ne göğüslerde hassasiyet sizce nedir
merhaba birce bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım benimde 3. aşılamam 1.si tutmuştu bir kızım var 2. aşılamam tutmadı 3. bekliyorum şimdi bende dayanamadım dün idrarda test yaptım evde negatif çıktı çok üzüldüm şimdi kan vermeye ayın 13 ünde gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum pekte bir belirtim yok sadece ara ara iki kasığımda da sancı oluyor ama çok hafif belki çok ayakta durduğum için yada progestan fitil kullandığım için onun dışında hiç bir belirtim yok sonuçtan pek umutlu değilim daha önceki hamileliğimde akıntım falan sulanmıştı şimdi hiiiiiiiç öyle belirtiler yok allahım hayırlısını versin hepimize nasip eylesin
merhaba ceymi. ne güzel bir kızın varmış. Allah bağışlasın. inşallah bunda da olumlu sonuç alırsın. ama belirtiler ve test için erken daha. adet tarihi geçmeden idrarda çıkması zor. şu anda kan testinde bile çıkacağını sanmıyorum. ayın 13ünde kan testi yaptır bence.
Bilge ve esmer gerçekten çok üzüldüm sizlere..
Ama ne diyim ki elden ne gelir..
Herşey kadar kısmet..
Esmer bende eşimle 2 gündür konuşmuyordum , dün gecede biraz tartıştık ne göz yaşı döktüm anlatamam..
O kadar çok acı çekiyorum ki , onun lütfedip hazır hale gelmesini bekleyemiyorum..
Tüp bebeğe bir an önce başlayıp önümü görmekti niyetim ama sevgili kocam biraz kararsız..
En sonunda dayanamayıp, sen işine gücüne git , herşey abna yapılacak.. Senlik bişey yok .. Bir tek sperm vereceksin dedim..
O kadar bitkin düştüm ki, bazen onu gırtlakyasım geliyor.. Bzen de alıp içime sokasım..
Belli oda üzülüyor ama benimle ne benim derdimi ne kendi derdini paylaşıyor..
Çok hastayım zaten , grip oldum ayakta zor duruyorum birde uğraştığım şeylere bak..
Düzelecek her şey söz verdi, bakalım en zaman ?
sen ne zaman test yaptıracaksın arkadaşım?
onunda üzüldüğüne eminim ama hiç destek olmuyor,hiç konuşmuyor ve hiç dile getirmiyor.. o yüzden deli oluyorum.. bugun tekrar test yaptırmam gerekiyordu.. belki beta hcg yükselmiştir falan diye.. gitmedim teste. adet olmayı bekliyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?