Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilgemmmm canım geçen aşılamada beta hcg 5,1 di. sonra 2 gün sonra beta hcg bakıldı. düşmüş.. ve akşamına da adet olmuştum.. o yüzden gidip o sonucu almaya korkuyorum.. bi yandanda acaba yükselmişmidir diye merak ediyorum.. ama içimden geçeni soyliyeyim. adet olacam eminim... ((((

kızlar liste de adı olupta tekrar topiğe dönüp sonucu hbr vermeyenler avr aramızda. hadin ya hamiş sayısını çoğaltın şurda:sinifsinif:

haylbaz bendede hiç belirti yok belirti olmaması gebeliğemi işaret sence

onu bunu bilmem kızlar belirtiye bakmıcaksın.demek benim bünyemde belirti oluyo..ama sizin bünyenizde nası tepki oluşuyo bilemeyiz...yani çok gıcık iş..emin olamıyoruz ipucu yakalayamıyoruz valla bende hayret ettim.hatta işte bi iki gündür göğüslerim ağrıyınca yoksa adet mi olcam die korktum çünkü adet öncesi ağrırdı benim ..takılmayın belirtilere malesef tek yapcamız sabır.12 günde kan verin olsun bitsin

yaa bende sıfır belirti hiç ama hiç belirti yoktu..bu bi ik gündür göğüslerim biraz acımaya başladı

daha önceki tecrübeme dayanarak söylüyorum benim akıntım sulanmıştı ve belimin sağ tarafıçok ağrıyordu bence belirti olmaması bende olumsuz bir sonuç doğuracak anlamına geliyor çünkü şu anda hiç belirtim olmadığı için öyle düşünüyorum tutmayan bir aşılamamda da hiç belirti olmamıştı bu yüzden bende şimdi kan vermeye gitmeyi hiç istemiyorum adetimi beklemeyi istiyorum

Son düzenleme:

haklısın psikoloji diye birşey kalmadı artık ama her geçen gün hep için kıpır kıpır olacak bence bir an önce bitsin bu işkence ve öğren kandan 13ünde yapıp kurtulacağım bu işkenceden

ceymi bende sordum kızlara bu soruyu nettende arastırdım en erken 12. gün diyolar birz daha sabret senin bugun 9. gününmü

ceymi bende sordum kızlara bu soruyu nettende arastırdım en erken 12. gün diyolar birz daha sabret senin bugun 9. gününmü

evet canım 29 eylülde yaptırmıştım haftaya çarşamba gideceğim doktora ama hiç belirtim yok vallahi birde ben adetimin 4. günü (22 eylül) klomene başladım 8.gün (29 eylül)bana aşılama yapıldı bu normalmi sence bu kadar çabuk olurmu bu arada 28 eylülde çatlatma iğnem vuruldu anlamadım birşey

evet canım 29 eylülde yaptırdım aşılamamı 13 eylülde hastaneye gitmem lazım ama hiç bir belirti yok bende çok umudum açıkcası

evet 29 eylülde yaptırdım aşılamamı 22 eylülde klomen 28 eylül çatlatma iğnesi 29 eylül aşılama jet hızıyla ama hiç bir belirti yok zaten bu kadar çabuk olursa böyle olur herhalde sabalak

ceymi biraz hızlı olmuş sana yumişlerinin büyüklüğünü söyledimi tamamdır büyümüşler dedimiki hemen aşılama yaptı belkide hızlı büyümüştür inş tutar canm

ceymi biraz hızlı olmuş sana yumişlerinin büyüklüğünü söyledimi tamamdır büyümüşler dedimiki hemen aşılama yaptı belkide hızlı büyümüştür inş tutar canm

evet canım benim yumiş(doktor kaç tane yumişim olduğunu bile söylemedi ama) 28 eylülde 19mm idi hemen çatlatma iğnesi yaptılar 29 eylülde de aşılama oldu işte sen yarınmı öğreneceksin? ben bunun şns olduğuna inanıyorum %10 luk bir şans onlar bir araya gelecek döllenecek inşallah hayırlı haberler alırız rabbim duy sesimiziiiiiiii

Merhaba, sanırım hamilesin. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. burda hamile haberleri okumak çok mutlu ediyor beni... kaçıncı aşılamayla oldu?

yumurtan hızlı büyümüştür. benim de adetimin 13.günü yapıldı. ama çatlatma iğnesi tuhaf geldi. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor. benim 27 eylül gecesi yapıldı iğnem, 29unda aşılamam oldu. neden bir gün önce yaptırmış ki senin doktorun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…