Saçmalama buda ne demek.. esmer bunun için yanında kimsenin olmasına gerek yokki canımcım yaa:) Eşinin davranışarı yüzünden umutsuzluğa kapılıp adet olmayı bekleme.. Git lütfen tatlilini yaptır..Herşey düzelir .Sıkma o güzel canını..
Ben de konuştum eşimle herşey yoluna girdi.. Sonunda..
Sende bir daha konuşmayı dene lütfen .. bebeğin için ..
hayalbaz senin 15. güne kadar herhangi bir belirtin oldu mu?
haylbaz bendede hiç belirti yok belirti olmaması gebeliğemi işaret sence
haylbaz bendede hiç belirti yok belirti olmaması gebeliğemi işaret sence
yaa bende sıfır belirti hiç ama hiç belirti yoktu..bu bi ik gündür göğüslerim biraz acımaya başladı
açıkçası adet günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum bu kez. ama dayanabilir miyim bilmiyorum?? hastaneye heyecanla gidip olumsuz sonuç almak psikolojimi bozuyor artık. o yüzden bu kez acele etmemeyi düşünüyorum, umarım dayanabilirim...
ben yarın veriyorum kanı daha fazla duramıcam zaten benm yarın 12. günüm
ceymi bende sordum kızlara bu soruyu nettende arastırdım en erken 12. gün diyolar birz daha sabret senin bugun 9. gününmü
ceymi bende sordum kızlara bu soruyu nettende arastırdım en erken 12. gün diyolar birz daha sabret senin bugun 9. gününmü
ben yarın veriyorum kanı daha fazla duramıcam zaten benm yarın 12. günüm
ceymi biraz hızlı olmuş sana yumişlerinin büyüklüğünü söyledimi tamamdır büyümüşler dedimiki hemen aşılama yaptı belkide hızlı büyümüştür inş tutar canm
onu bunu bilmem kızlar belirtiye bakmıcaksın.demek benim bünyemde belirti oluyo..ama sizin bünyenizde nası tepki oluşuyo bilemeyiz...yani çok gıcık iş..emin olamıyoruz ipucu yakalayamıyoruz valla bende hayret ettim.hatta işte bi iki gündür göğüslerim ağrıyınca yoksa adet mi olcam die korktum çünkü adet öncesi ağrırdı benim ..takılmayın belirtilere malesef tek yapcamız sabır.12 günde kan verin olsun bitsin
evet canım 29 eylülde yaptırmıştım haftaya çarşamba gideceğim doktora ama hiç belirtim yok vallahi birde ben adetimin 4. günü (22 eylül) klomene başladım 8.gün (29 eylül)bana aşılama yapıldı bu normalmi sence bu kadar çabuk olurmu bu arada 28 eylülde çatlatma iğnem vuruldu anlamadım birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?