ben yarın veriyorum kanı daha fazla duramıcam zaten benm yarın 12. günüm
yumurtan hızlı büyümüştür. benim de adetimin 13.günü yapıldı. ama çatlatma iğnesi tuhaf geldi. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor. benim 27 eylül gecesi yapıldı iğnem, 29unda aşılamam oldu. neden bir gün önce yaptırmış ki senin doktorun??
aslında benim de ilk aşılamam senin dediğin şekilde olmuştu doktorum bana istersen bu ay ypmayalım dedi yurt dışına çıkacağım dedi ben ısrar ettim olsun diye çünkü diğer ay da ben yaptıramazdım 30 unda doktor gidecekti 29 unda bana aşılama yaptı gitmeden yapayım dedi herhalde süreç ilginçliklerle dolu zaten eşimin perhiz gününe bile dikkat etmedi biraz baştan savma oldu ben iğne istedim o hapla yapalım dedi çünkü birincisi iğneyle olmuştu yapmadı bu kadar çabuk büyümeside ilginç likaşılamamda 10 gün iğne vurunmuştum çünkü iğne daha etkili bu denemede yumurtam 19mm iken çatlamak üzere dediler vallahi bunu yapan prof. güvenmek istiyoruz ama kafam karışık bu durumda
biraz garip olmuş ama belli olmaz bu işler. burda okuyorum bazen olumsuzluklara rağmen olumlu sonuçlar alanlar var. demek ki belli bir zamanı var, olacağı zaman ne olursa olsun oluyor. doktor da yanlış bir şey yapmamıştır bence. riske atılacak bir şey değil sonuçta. maddi, manevi bir sürü emek harcanıyor, göz önünde bulunduruyordur herhalde bunlar doktorlar.
sen ne zaman test yaptıracaksın
Merhaba, sanırım hamilesin. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. burda hamile haberleri okumak çok mutlu ediyor beni... kaçıncı aşılamayla oldu?
evet canım galiba öyleyim:) benim 3. aşılamaydı darısı size...senin durum ne sıkıntı var mı
kızlar ben normalde ilaçsız adet olmuyorum asılamadan sonra yumurta catladığı için adet olmammı gerekiyo yoksa gebelik olmasa bile adet olmam için ilaçmı kullancam bilemedim
aynı şeyi ben de çok merak ediyorum. Benim son adet tarihim 1 eylül. 25 eylül'de aşılamam yapıldı yumurta ancak büyüyebilmişti. bugün aşılamanın 14. günü test yapmaktan korkuyorum eğer gebelik yoksa adet olmam gerekir mi sonuıçta yumurta çatlatıldı?
burcucum bence hemen bi test al ve gör. kendini hazırlarsın sonuca hem. ama inşallah çift çizgiyi görürsün ve bize halay çektirirsin:teytey:
kızlar ben normalde ilaçsız adet olmuyorum asılamadan sonra yumurta catladığı için adet olmammı gerekiyo yoksa gebelik olmasa bile adet olmam için ilaçmı kullancam bilemedim
12 gün hemenbelli olur testtte. gebelik yoksa 1o gün içinde sökülüyosun zaten.inşallah vardır.yap bi test.böyle stres içinde olmak daha zor.
ya şimdi netten baktım hastanenin sonuçlarına sonuç 1 çıkmış 12. günümdü artarmı ya çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?