Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabalakcım hayırlısı olsun canım...benim 11. günümde değer 6 çıkmıştı.doktor ümitsiz konuşmuştu ama iki gün sonra artmıştı..istersen adet olmazsan 2 gün sonra bi daa yap canım..ama moralini bozma herşeyin hayırlısı..

saol desteğin için sen nezaman yapıyosun tahlili

önemli değil. seni o kadar iyi anlıyorum ki... yine olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum o yüzden mümkün olduğunca erteleyeceğim tahlili. bekleyebilirsem adeti bekleyeceğim... aşılamamın 9. günü bugün.

birce iyi yaparsın bencede bekle ben beklemedim 12. günü yaptım şimdide acaba yükselirmi diye bi umuda kaldım keske yapmasaydım en azından hamileymişim gibi hissediyodum şimdi o duyguda yok

burcu merak ettim seni, son durum ne? belirti falan var mı?

hayalbazcım senden bir ricam olucak?? benim 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar isimli bi topiğim var ziyaret edip aşılama yaptıran arkadaşlarıma 3.de olumlu sonuç aldığın hakkında moral verirsen çok sevinirim. inşallah herşey sağlıklı ve yolunda gidiodur canım. çokkk öpüorum

tabiki canım ne demek ama şu anda topikini bulamadım sen mi açtın topiği bi tane ekim ayı var ama 2010 ekim yazmıyo bide tpiki başkası açmış orayı mı diyosun

burcu merak ettim seni, son durum ne? belirti falan var mı?

biraz göğüslerimde hassasiyet hissediyorum hatta şu an yazarken bile... bugün 15.günüm :) progestan fitile coraspin ve folic acide devam ediyorum. kızlar ben ne sabırlıymışım ya valla bilmezdim böyle olduğumu inatla test yapmıyorum pazartesi kan vericem bakalım ne olacak sonuç içimde büyük bir ümit var inşallah rabbim hepimize bu sevinci yaşatır hayırlısıysa sonucu alınca size bildireceğim.

tabiki canım ne demek ama şu anda topikini bulamadım sen mi açtın topiği bi tane ekim ayı var ama 2010 ekim yazmıyo bide tpiki başkası açmış orayı mı diyosun
canım ben de denedim öle forumda arama yapınca çıkmıo ne yazıkki. googlan 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar kadınlar kulübü diye ararsan çıkıcakD

alkisalkisalkiscanımmmm inşallah hamişsindir güzel hbeler verirsin umarım:Saruboceq:. aşılaması tutanları bolca duymaya ihtiyacımız var. aspirin ne için kullanıosun canım. biçok kişide duydum ama nedenini bilmiorum??

hadi bakalım hayırlısı... pazartesi burdan güzel haberini okuruz inşallah...

badescim iyi dileklerin için çok tşk ederim. coraspin düşüğü önlemek için veriliyor hatta hem aşılamadan hem de tüp bebek transferinden sonra veriliyor diye biliyorum kan sulandırıcı.

Bende çok merak ettim valla .. İnş pzt güzel haberler verirsin canımm ya ..

burcu helal olsun valla maşallh iyi sabır varmış ben 11. günden itibaren başlamıştım testlere:)inşallah hayırlı haberlerini alacağızz

ya kızlar benm 2 .kan testi yapmama gerek bile kalmadan aşılamanın 14.günü kırmızıları gordum artık düşünmek bile istemiyorum aklım 2.aşılamamda sizin yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…