birce artarmıki yani 12. gün çıkmama ihtimali varmı
hayalbaz sen gebemisin kusura bakma unuttumda kafam karmakarışık
saol desteğin için sen nezaman yapıyosun tahlili
aynı şeyi ben de çok merak ediyorum. Benim son adet tarihim 1 eylül. 25 eylül'de aşılamam yapıldı yumurta ancak büyüyebilmişti. bugün aşılamanın 14. günü test yapmaktan korkuyorum eğer gebelik yoksa adet olmam gerekir mi sonuıçta yumurta çatlatıldı?
hayalbazcım senden bir ricam olucak?? benim 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar isimli bi topiğim var ziyaret edip aşılama yaptıran arkadaşlarıma 3.de olumlu sonuç aldığın hakkında moral verirsen çok sevinirim. inşallah herşey sağlıklı ve yolunda gidiodur canım. çokkk öpüorum
burcu merak ettim seni, son durum ne? belirti falan var mı?
canım ben de denedim öle forumda arama yapınca çıkmıo ne yazıkki. googlan 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar kadınlar kulübü diye ararsan çıkıcaktabiki canım ne demek ama şu anda topikini bulamadım sen mi açtın topiği bi tane ekim ayı var ama 2010 ekim yazmıyo bide tpiki başkası açmış orayı mı diyosun
biraz göğüslerimde hassasiyet hissediyorum hatta şu an yazarken bile... bugün 15.günüm :) progestan fitile coraspin ve folic acide devam ediyorum. kızlar ben ne sabırlıymışım ya valla bilmezdim böyle olduğumu inatla test yapmıyorum pazartesi kan vericem bakalım ne olacak sonuç içimde büyük bir ümit var inşallah rabbim hepimize bu sevinci yaşatır hayırlısıysa sonucu alınca size bildireceğim.
biraz göğüslerimde hassasiyet hissediyorum hatta şu an yazarken bile... bugün 15.günüm :) progestan fitile coraspin ve folic acide devam ediyorum. kızlar ben ne sabırlıymışım ya valla bilmezdim böyle olduğumu inatla test yapmıyorum pazartesi kan vericem bakalım ne olacak sonuç içimde büyük bir ümit var inşallah rabbim hepimize bu sevinci yaşatır hayırlısıysa sonucu alınca size bildireceğim.
canım ben de denedim öle forumda arama yapınca çıkmıo ne yazıkki. googlan 2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar kadınlar kulübü diye ararsan çıkıcakD
alkisalkisalkiscanımmmm inşallah hamişsindir güzel hbeler verirsin umarım:Saruboceq:.aşılaması tutanları bolca duymaya ihtiyacımız var. aspirin ne için kullanıosun canım. biçok kişide duydum ama nedenini bilmiorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?