ya kızlar benm 2 .kan testi yapmama gerek bile kalmadan aşılamanın 14.günü kırmızıları gordum artık düşünmek bile istemiyorum aklım 2.aşılamamda sizin yolunuz açık olsun
günaydın Burcu. inşallah güzel haber alırsın.
ben de kesinlikle yapmayacağım test diyordum ama bu sabah dayanamadım evdeki idrar testini yaptım. çok silik bir 2. çizgi çıktı. tek çizgiyi görmeye o kadar alışmışım ki kesin ben yanlış görüyorum dedim:)) o heyecanla gidip kan testi yaptırdım. öğlen çıkacak sonuç. hem heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. inşallah idrar testi yanılmamıştır. benim için dua edin nolur...
burcu ve birce hadi bakalım yaaa heycanlandırdınız beni innnnşallaaaahhh hamilesinizdir..bircecim bence pozitif hayatrım idrar testi pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali neredeyse yok gibi:)hadi bakalım.burcu bence sen de hamişsin çünkü bugün 17. gün hamiş olmasan adetv olman lazımdı yaa bence..
ayrıca sylarcım leke geldi demişsin ya.benim aşılamamın 13. günü kanda pozitif çıktığının akşamı resmen kanlı lekelenmem oldu.test yaptırmamış olsaydım kesin adet oluyorum derdim.sen ona bakma.devamı gelmezse kesin test yaptır.benim de adetimden 2 ,3 gün çncesine geliyo bak o kanama ama şimdi hamileyim yerleşme kanamasıymış
ya moralim bozuldu ama. burda başlık açmışlar silik çizgi mağdurları diye. her zaman doğru çıkmayabiliyormuş. epey var silik çizgi görüp de hamile olmayan. üff yaaa.. .kan sonucunu bekleyeceğim artık.
Günaydın arkadaşlar
Benim sanırım test yaptırmama gerek kalmadı bugün 12. günüm daha adetime de 2 gün var ama hafif bi lekelenmem var sanırım tutmadı. Sinirlerim bozuldu işe de gitmedim. İnşallah sizler akşama hayırlı haberler verirsiniz.
ya canım bigün benim bi arkadaş idrar testi yaptı yanımda getirdi bana kaseti bak silik çizgi çıktı die bi sevindim heyecanla elime aldım aaa silik çizgi dediği hani kasette ikici pembe çizginin çıkması gereken yer var ya şeffaf bi şeklde ışığa tutunca belli oluyo ona diyo silik çizgi die. şimdi sende çıkan silik çizgi renkli dimi çooook açık pembe dimi.eğer çok açık pembeyse takılma onlara belki testi yanlış okumuşlardır benim arkadaş gibi.hem sen daha önce defalarca yapmışsındır bu testi daha öncekilerle kıyasla...ayrıca benim aşılamamın 14. günü sabah idrarında çıkmıştı çoook açık 2 .çizgi.galiba senin daha 13 günündü.takılma o topiğe bence hamilesin canım eğer çizgi pembeyse hadi hemen sonucunu al yaa
evet canım 13. günüm bugün. ışığa tutmadan da belli benimki. control
çizgisinin boyutlarında çok daha açık rengi. daha önce defalarca yaptım hiç olmadı böyle bir şey. kan değerin kaç çıkmıştı senin ilk öğrendiğinde?
insan emin olmak istiyor. ben de öyle olurdum herhalde. o kadar negatif sonuçtan sonra inanamaz ki insan. inşallah ben de yazarım katlanan sonuçlarımı :Saruboceq: doktora gitmedin mi peki?
bende yerleşme kanaması oldu normalde doktor bana adetin geçerse 2 hafta sonra gel demişti ama kanama olunca aşılamanın 17. günü gittim.işte o gün zaten 328 çıkan testi yaptırdı sonucu görünce önemli olan değer değerin iyi kanama önemli diil dedi olabilir dedi ama çok kalabalıktı ilgilenmedi 2 hafta sonra gel dedi okadar.
bende yerleşme kanaması oldu normalde doktor bana adetin geçerse 2 hafta sonra gel demişti ama kanama olunca aşılamanın 17. günü gittim.işte o gün zaten 328 çıkan testi yaptırdı sonucu görünce önemli olan değer değerin iyi kanama önemli diil dedi olabilir dedi ama çok kalabalıktı ilgilenmedi 2 hafta sonra gel dedi okadar.
hayalbaz bu arada senin herhangi bir belirtin var mı? yani 17.günüm sadece hafif göğüs sızılarım var bir de dün gece aşırı sıcak bastı bana ateşim yükseldi sanki fazla bişey hissetmiyorum ya negatifse diye korkularım artıyor...
anladım canım. keseyi görmemişsin daha. asıl o zaman heyecanlanır herhalde insan...
evet tabi ben daha görmedim keseyi valla heyecanlıyım da ama korkuyorum sürekli hcg düşmüşse die aklıma geliyo doktor kese yok yada boş gebelik yada dış gebelik dicek die ödüm kopuyoçartık iyice moda da girdim ne kadar engel olmaya çalıştıysamda..inşallah öle bişe olmaz.inşallah sizlerde hamilesinizdir de arkadaş oluruz birbirimize:)
Aminn canım, inşallahh...
sonucuma 12.30 dediler. çok korkuyorum ama gideyim öğreneyim. benim için dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?