Aminn canım, inşallahh...
sonucuma 12.30 dediler. çok korkuyorum ama gideyim öğreneyim. benim için dua edin...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için. gittiğimde çıkmamıştı sonuç 1 saat sonra dediler. anca geldim eve. ama çoooookkkk mutluyum. 201.7 sonucum. hep buraya ben de hamileyim yazmak istemiştim. bugüne kısmetmiş. hala rüya gibi geliyor. ellerim titriyor. inşallah tüm sonuç bekleyenler alır güzel haberi.
burcucum merakla senin sonucunu bekliyorum. dualarım seninle.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için. gittiğimde çıkmamıştı sonuç 1 saat sonra dediler. anca geldim eve. ama çoooookkkk mutluyum. 201.7 sonucum. hep buraya ben de hamileyim yazmak istemiştim. bugüne kısmetmiş. hala rüya gibi geliyor. ellerim titriyor. inşallah tüm sonuç bekleyenler alır güzel haberi.
burcucum merakla senin sonucunu bekliyorum. dualarım seninle.
harika bir haber bu:teytey::teytey::teytey:
çook tebrik ediyorum birce seni
güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizede umut oldun çok sevindim ya
hihoyyyt çok sevindim bircecim ya inan çok dua ettim senin için sonucunu beklerken toplantıya girdim toplantıda bile aklıma geldin gerçekten gözlerim yaşardı inşallah herşey yolunda gider allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı da nasip eder herşeyin zamanı var olsa da olmasa da çok dert etmemek hayırlısı demek lazım demekki senin zamanın gelmiş herşey gönlünce olsun
burcubaby akşama sende güzel haberleri verirsen:Saruboceq:
bu sevinçle bebeğim tutunmayacaksa bile tununur bırakmaz beni:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?