Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hepinize teşk. ederim valla morelimi yükselttiniz. Ama şu an kanamam biraz arttı doğrusu ne düşüneceğimi şaşırdım. Belkide dediğiniz gibi yerleşiyordur :) Test yaptırmıyorum eşimi aradım akşama doktora gidelim dedi.Akşama kadar yatıp dinlenicem hepinize de dua ediyorum. Allahım inşallah sizinkiler tutmuştur. Valla bende burda seviniyorum sizin adınıza. sonuçlarınıza alınca hemen yazın.

Aminn canım, inşallahh...

sonucuma 12.30 dediler. çok korkuyorum ama gideyim öğreneyim. benim için dua edin...

Dualarım seninle bircecim inşallah alacaksın olumlu sonucu bugün sen de meleğine kavuşmaya 1 adım daha yaklaşacaksın ben inanıyorum hadi bizi merakta bırakma yaz buraya güzel sonuçlarını canım:)

yaww çok acelem var çıkmam lazım meraktan da çatlıcam..nesse gelince ööörenirim artık:)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için. gittiğimde çıkmamıştı sonuç 1 saat sonra dediler. anca geldim eve. ama çoooookkkk mutluyum. 201.7 sonucum. hep buraya ben de hamileyim yazmak istemiştim. bugüne kısmetmiş. hala rüya gibi geliyor. ellerim titriyor. inşallah tüm sonuç bekleyenler alır güzel haberi.

burcucum merakla senin sonucunu bekliyorum. dualarım seninle.

harika bir haber bu:teytey::teytey::teytey:
çook tebrik ediyorum birce seni
güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizede umut oldun çok sevindim ya

hihoyyyt çok sevindim bircecim ya inan çok dua ettim senin için sonucunu beklerken toplantıya girdim toplantıda bile aklıma geldin gerçekten gözlerim yaşardı inşallah herşey yolunda gider allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı da nasip eder herşeyin zamanı var olsa da olmasa da çok dert etmemek hayırlısı demek lazım demekki senin zamanın gelmiş herşey gönlünce olsun

çok sağol canım. ben de hep en hayırlı zamanda olsun diye dua ediyordum. ama negatif sonuçları alınca da çok üzülüyordum. şu anda hala inanamıyorum. aklımdan bir sürü şey geçiyor. test mi karıştı acaba diyorum

inşallah akşama da senin güzel haberini okuyacağız :Saruboceq:

amiiiiiiiiiinnn
10 güz sonra bende güzel haberlerimi veririm işallah burda

kızlar yardım adetimden bir hafta önce adet oldum aşılama olmuştum bu ay daha tahlile bile gitmeden kanama oldum doktoruma sordum olabiliyor dedi hevesim kursağımda kaldı çarşamba gel hiç ilaç kullanma dedi

burcubaby akşama sende güzel haberleri verirsen:Saruboceq:
bu sevinçle bebeğim tutunmayacaksa bile tununur bırakmaz beni:sm_cool:

burcubaby akşama sende güzel haberleri verirsen:Saruboceq:
bu sevinçle bebeğim tutunmayacaksa bile tununur bırakmaz beni:sm_cool:

inşallah semicim hepinize umut olabilmeyi ben de çok istiyorum ama olmazsa da ne yapalım hayırlısı diyeceğiz ben sabırlı olmanın büyük bir erdem olduğuna inanırım 17 gün dayandım test için inşallah rabbim yüzlerimizi güldürür herkesin dualarını kabul eder canım.

Birce çok sevindim senin adına ohh be bugün şöyle mutluluk verici bi haber almaya öyle ihtiyacım vardıki. :)) Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınm inşallah..
Darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına diyorum.Bense birazdan doktora gidicem. İnşallah sizler haklı çıkarsınız. Ama olsun sonucum negatif te olsa şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Sizlerden pozitif haberler almak ta iyi geliyo. Bende bidahaki en kötü ihtimalle bidahaki aya kalırım artık.

çiğdem32 canım bende iki gün kala adet oldum. Halbuki çok umutluydum. Bazen böyle olabiliyormuş.Yerleşmeye çalışırken de kanama olabiliyormuş. Yinede ben bu akşam doktora gidiyorum. Bi baksın bakalım ağlamaktan gözlerim şişti ama buradaki güzel haberlerle seviniyorum. Dönünce doktorumun dediklerini yazarım. Sende hemen üzülme Allah hepimiz için hayırlısını verir inşallah..

Bu arada gün sayan arkadaşlara sesleniyorum. Beklemek sonucun negatif olduğunu bilmekten daha güzelmiş. Keşke bi 10 gün daha beklemem gerekseydi de bu sabah kanamam olmasaydı.Herkese sabırlar diliyorum.

sylar bende dedim ki yoksa gelsin diye dua ettim ama bu kadar çabuk beklemiyordum daha adetime 5 gün var ama kan değil pembe kana dönüşmedi bir de kasıklarımda ağrı var batıp çıkıyor inş.yerleşme kanamasıdır daha tahlile bile gitmemiştim doktorumda çarşambayı bekleyelim ilaç falan alma ağrı kesici sabah gel bakalım dedi 13.gün tahliline gitmeden kırmızı kart :gitme:

Ben 2008 de bir kez aşılama oldum fakat tutmamıştı. Sonrasında depresyona girdim terapi falan gördüm kendimi toparlamam 2 yılımı aldı diyebilirim. Bu kez daha bi umutluydum aslında. Bakalım artık belkide gerçekten tutmadı yada gerçekten yerleşmeye çalışıyo. Benimde kasıklarımda ağrım var. Ben zaten her adetimi ağrılı geçiriyorum. O yüzden umudum az ama çiğdemcim seninki pembe ise daha umut verici bence benimki baya bayaa adet kanamı gibi. Hatta az evvel aklıma geldi doktorum yumurtalarımın çok iyi olduğunu ikize hazırlıklı olmamı söylemişti belkide biri tutmamıştır da ötekisi hala oradadır OFF İŞTE BÖLE KENDİ KENDİME SENARYOLAR YAZIYORUM. Neyse artık saat 7 de doktorda olacağım.Dönüşte size yazarım. Benim için de dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…