Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah güzel haberlerle dönersin Canım. ama olmazsa da üzülme. benim 3. aşılamamdı bu. ilk ikisinde hevesliydim ama buna çok isteksiz başlamıştım. nasıl olsa bu da tutmaz diye düşünüyordum. eşim ve doktorum istediği için yaptırdım. ama bak belli olmuyor işte. buymuş bizim için hayırlı olan.

doktordan gelince yaz gelişmeleri.

etmezmiyim hayırlısı ne demek olduğunu iyi bilirim 9 sene oldu benimde herkezin oldu ailemde 4 defa düşük yaptım kandan çok korkarım en sonuncu 11 haftalıktı canlı canlı ggitti bebeğim tüp bebekti ne çektim ohss oldum en ağırından 10 gün hastanede yattım kaç defa kan aldılar kollarıma kan oturdu idrarımı yapamadım ciğerlerim tıkandı ama halen inatla devam edeiyorum çünkü bebeğimi çok özledim ta içime çekeceğim kokusunu doğunca hep onun hayaliyle yaşıyorum eşim var çok destek ama illa bebek inş.bizimde olacak ben inanıyorum sabır sabır RABBİM yolunu açık etsin güzelim haırlı haberlerle dön ama asla pes etme y o yumuk elleri illa göreceğiz

Aslını istersen bende şu an 3. için çok isteksizim ama aynen senin gibi benim eşimde olmazsa hemen arkasından arayı açmadan 3. yü yaparız diyor. Doktorum ne diyecek bakalım. Hayırlısı neyse o olsun artık.

bence hiç durma son gaz ileri ben çok durdum öğle şimdi çok pişmanım yemek yemeği tuvalete çıkmayı nasıl istiyorsak bunuda aynı özenle buluncaya kadar gidelim yolun açık olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun

ne güzel böyle umut dolu olman. eminim düşük yapmak da çok kötü bir duygudur ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. bütün bu çektiklerinin mükafatını en yakın zamanda alırsın inşallah...

benim eşim de arka arkaya olursa şansın artacağına inanıyordu. yazdan beri 3. aşılamam bu, arka arkaya yaptırdık. doktorumuza tüp bebeğe mi geçsek diye sormuştuk ben 3. aşılamayı öneririm demişti.

birceeee ben sana ne dedim:) tebrik ederim öleeeeyyy bana da arkadaş çıktı:)

canım yaa, çok sağol. çok garip ama hala inanamıyorum. az önce doktorumu aradım, çok sevindi o bile. haftaya salı çağırdı. nasıl sabredeceğim bakalım 1 hafta.

bu arada bugün epey beklemişsin ama alamadım bir türlü sonucu..

ben öğreneli neredyse 10 gün oldu ben de hala inanamıyorum...senin sat neydi canım

kızlar benim sonucum 0.1 yani negatif malesef tutmamış zamanı değilmiş demek ki kimsenin morali bozulsun istemiyorum herkes gibi bende bu yolda çabalarıma devam edeceğim rabbim vereceği zamanı biliyordur... iyi akşamlar

burcu çok üzüldüm gerçekten. ama dediğin gibi vardır bir zamanı. her şeyin hayırlısı..

burcu allah hakkımızda hayırlısını versin en önemlisi bu

birce3535 tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende 2. aşılamamın 9. günündeyim.sizlerin bu güzel haberleri bizlere umut oluyo..inşallah rabbim sonuç bekleyen herkese tattırsın bu duyguları..sağlıklı hamilelik ve bebek dilerim..a.s.

birce3535 birkaç soru sorabilirmiyim?
herhangi bir belirtin varmıydı?adet öncesi gibi mesela.
karın bölgende şişlik,hassasiyet,bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerinde herhangi bişey??
cevaplarsan çok sevinirim..

canım hakkında hayırlısı olsun, durmak yok yola devam inşallah bu yaşayacağın bebişinden önceki son adetin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…