Ben 2008 de bir kez aşılama oldum fakat tutmamıştı. Sonrasında depresyona girdim terapi falan gördüm kendimi toparlamam 2 yılımı aldı diyebilirim. Bu kez daha bi umutluydum aslında. Bakalım artık belkide gerçekten tutmadı yada gerçekten yerleşmeye çalışıyo. Benimde kasıklarımda ağrım var. Ben zaten her adetimi ağrılı geçiriyorum. O yüzden umudum az ama çiğdemcim seninki pembe ise daha umut verici bence benimki baya bayaa adet kanamı gibi. Hatta az evvel aklıma geldi doktorum yumurtalarımın çok iyi olduğunu ikize hazırlıklı olmamı söylemişti belkide biri tutmamıştır da ötekisi hala oradadır OFF İŞTE BÖLE KENDİ KENDİME SENARYOLAR YAZIYORUM. Neyse artık saat 7 de doktorda olacağım.Dönüşte size yazarım. Benim için de dua edin...
etmezmiyim hayırlısı ne demek olduğunu iyi bilirim 9 sene oldu benimde herkezin oldu ailemde 4 defa düşük yaptım kandan çok korkarım en sonuncu 11 haftalıktı canlı canlı ggitti bebeğim tüp bebekti ne çektim ohss oldum en ağırından 10 gün hastanede yattım kaç defa kan aldılar kollarıma kan oturdu idrarımı yapamadım ciğerlerim tıkandı ama halen inatla devam edeiyorum çünkü bebeğimi çok özledim ta içime çekeceğim kokusunu doğunca hep onun hayaliyle yaşıyorum eşim var çok destek ama illa bebek inş.bizimde olacak ben inanıyorum sabır sabır RABBİM yolunu açık etsin güzelim haırlı haberlerle dön ama asla pes etme y o yumuk elleri illa göreceğiz
Aslını istersen bende şu an 3. için çok isteksizim ama aynen senin gibi benim eşimde olmazsa hemen arkasından arayı açmadan 3. yü yaparız diyor. Doktorum ne diyecek bakalım. Hayırlısı neyse o olsun artık.
birceeee ben sana ne dedim:) tebrik ederim öleeeeyyy bana da arkadaş çıktı:)
canım yaa, çok sağol. çok garip ama hala inanamıyorum. az önce doktorumu aradım, çok sevindi o bile. haftaya salı çağırdı. nasıl sabredeceğim bakalım 1 hafta.
bu arada bugün epey beklemişsin ama alamadım bir türlü sonucu..
ben öğreneli neredyse 10 gün oldu ben de hala inanamıyorum...senin sat neydi canım
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için. gittiğimde çıkmamıştı sonuç 1 saat sonra dediler. anca geldim eve. ama çoooookkkk mutluyum. 201.7 sonucum. hep buraya ben de hamileyim yazmak istemiştim. bugüne kısmetmiş. hala rüya gibi geliyor. ellerim titriyor. inşallah tüm sonuç bekleyenler alır güzel haberi.
bende heyecanla bekledim sonucunu tebrik ediyorum seni allah tamamına erdirsin darısı başımızaaaaaa
burcucum merakla senin sonucunu bekliyorum. dualarım seninle.
17 eylül. internete göre 3 hafta 3günlük. senin ne zamandı?
tebrikler günün en güzel haberi allah tamamına erdirsinnnnn
kızlar benim sonucum 0.1 yani negatif malesef tutmamış zamanı değilmiş demek ki kimsenin morali bozulsun istemiyorum herkes gibi bende bu yolda çabalarıma devam edeceğim rabbim vereceği zamanı biliyordur... iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?