iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim şimdi okurken yazdıklarınızı okuyunca göz yaşlarımı tutamıyorum sakın ümitsizliğe kapılmayın size hikatemin şu ana kadar olan kısmından bahsediyim eşim ile 4 yıldır evliyiz sporcu old. için ilk önce kendimi hazır hissetmedim kilo almaktan çok korktum mesleğim gereği ama allah kadınlara öyle bir anne olma güdüsü verüyorki bir yıl önce bebek yapmaya karar verdik fatih ün. hast. gidiyoru çok memnunum önce rahim filmim çekildi biraz canım acıdı ama olsun tes ler sonucu polikistik over old. öğrendim zaten üç dört aydır olmuyordu doktorum aşılama önerdi çok üzülmüştüm daha sonra eşimin testi yapıldı sperminde hereket problemi vardı hızlı hareket sıfır ve onu tedavi için ikna edemedim aşılama için doktora gittim birincı asılamam kimyasa l gebelkti düştü iki ay ara verdik daha sonraki ay klomene cevap vermeyince o ayda öle geçti ikincı aşılamamı old. hersey normaldı ama tutmadı sonra bir iki ay ara verdim üçüncu aşılamada çok ümitsizdim çünkü hem eşimde hemde bende problem vardı bide gittim memlekette köyde deli gibi çalıştım kova filan tasıdım iş yaptım bi gün bulantı ile kalktım hiç tahmin etmemiştim 19 eylülde idrarda gebelik testine baktım pozitif çıktı dün doktora gittim sevinmen için çok erken dedi biliyosun düşük geçmişin var dedi ve rapor verdi şimdi haftaya salı gidicem daha ultrsonla bile bakılmadı sevinmem için erken allah bana bu bebeği sağlıklı bi şekilde dğurmayı nasip etsin
ümitsizliğe kapılmayınlmaz:
bilgemcim yumurtanda büyüme ve çatlama sorunu yokda nedensiz gebe kalamıyosan hormon falan vermiolar, ancak mesela benim eşimin sperm hareketinde problem var evicap ve selenyum önerdi doktor. bakalım kullanıyoruz. olmasada kullanmakta zarar olmasa gerekbilmiyorumkismile
nasip olursa perşembe günü aşılamam yapılacak benimde. bu yazımı okuyanlardan dua bekliyorum. Bitecik geçirin içinizden Allah hayırlısı ile nasıp etsin diye kızlar.
Bades benim tüm tahlillerim hormonlar ultrason temiz çıktı yumurtalarımdada sorun yok .. Perşembe günü rahim içi film çektireceğim .. Bi o kalmıştı zaten.. Eşimin sperm sayısı çok düşük 1 milyon 900 bin civarında.. İleri hareketliside %50 ve üzerinde olması gerekirken &25 de.. Çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.. Dr bu amliyatla sperm sayın biraz yükselir fakat normal doğuma yetecek kadar bir yükselme olmaz dedi.. Harektlisini %0 dan &25 e çıkardı ameliyat ve sperm sayısıda bu kadar işte yazdığım gibi.. 23 yaşındayım.. 3 yıl korunmasız çocuk sahibi olmadık.. Evleneli 3 yıl oldu..Bende anne olmak istiyorum.. Ablam tüp bebek tedavisi sırasında hamile kaldı.. onun eşinde bir sorun yoktu.. tüplerinden biri tıkalıydı ve filmden sonra açıldı ve normal yolla kızını dünyaya getirdi.. Perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum Umarım tüplerimde bi sorun yoktur..
acaba nerde işini bilmez doktor var bizemi denk geldi bilmiyorum.eşime klomen vermişti doktorun biri
varikosel ameliyatından sonra duydum klomen alan erkeği çok. ama çinko selnyum e vitamini bunlar etkili. sigara kullanıyomu? sigaraya çok kızdı benim doktorum sayını ve hareketliliğni mahvediyosun etkisi çok dedi. ama bıraktırabilene aşkolsun:sinifsinif:
kullanıyo 3 günde bi paket içiyo.benimkide bırakmıyo ben hamile kalınca bırakacakmış.
ben önce gataya gittim çok önerdiler ama kuyruk kuyruk sinirlerim bozuldu hızlı hızlı konuşup özele çekmeye çalıştılar canım sıkıldı. şimdi kıbrısta yaşadığımız için özel hastaneye gidiyorum ve memnunum. ama kuzenim gaziye gitti ve çok memnun kaldığını söyler hep..varmı ankarada tavsiyeniz gelirsem bide onu denerim..
ücretleri nsl peki fanucum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?