Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasip olursa perşembe günü aşılamam yapılacak benimde. bu yazımı okuyanlardan dua bekliyorum. Bitecik geçirin içinizden Allah hayırlısı ile nasıp etsin diye kızlar.

moonlightcım inşallah herşey yolunda gidecek ve sen burada bizimle güzel haberlerini paylaşacaksın buna yürekten inanıyorum. Senin için dua ediyorum. :Saruboceq:

arasıra olmuyo sürekli oluyo aşılama yaptıran bi arkadaş bende 3 gün agrıdı sonra geçti dedi bugün 3. gün ama duramıyom agrıdan

Canımm elbette dularımız senin içinde haberlerini bekliyoruz...

moonlightcım inşallah herşey yolunda gidecek ve sen burada bizimle güzel haberlerini paylaşacaksın buna yürekten inanıyorum. Senin için dua ediyorum. :Saruboceq:

sağolun arkadaşlar. dua edenden de, etmeyenden de Rabbim razı olsun.
inşallah tez zamanda hasret kaldığımız evlatlara kavuşuruz.

arasıra olmuyo sürekli oluyo aşılama yaptıran bi arkadaş bende 3 gün agrıdı sonra geçti dedi bugün 3. gün ama duramıyom agrıdan

arkadaşım ağrıların çok fazlaysa bence vaktin varsa gidip bir ultrasonla baktır ohss durumunda tedbiri elden bırakmamak lazım aman dikkat et ama panik de yapma iyi düşün iyi olsun...

arkadaşım ağrıların çok fazlaysa bence vaktin varsa gidip bir ultrasonla baktır ohss durumunda tedbiri elden bırakmamak lazım aman dikkat et ama panik de yapma iyi düşün iyi olsun...

bugünü bi atlatıyım yarında agrırsa doktora tlf açıp sormayı düşünüyom.bu agrıyla hiç iyi bişey düşünemiyom artık allaha aşılamam tutsun diye dua etmekten çok ohss olmayım diye dua ediyom valla

kizlar selam,
bilge bencede o kadar durulmayacakbir agriysa kesin doktora git yarin benimde agrilarim oldu zaman zaman hala gelip giden bir durum var ama seninki analdigim kadariyal epey yogun....gecmis olsun dikkat et kendine....
moonlight asilaman hayirlisi olsun dualarimiz seninle ve herkesle...
benim bugun asilamadan sonraki 8.gunum dun agrilarim vardi bugun tamamen gecmis durumda...arada bir belime agri vuruyor regli agrisi gibi o kadar...

AVZEN ayrica senide cok tebrik ederim harika bri haber bu ..umarim sonuna kadar saglikli gider ve bebegini kucagina alirsin...

bence hemen yat dinlen. yemek bile yapma. inşallah güzel bişeyin habercisidir:)

bence hemen yat dinlen. yemek bile yapma. inşallah güzel bişeyin habercisidir:)

inşallah canım ya.yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum kalkınca daha kötü oluyo zaten
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.allahu teala hepimize o güzel haberi vermeyi nasip etsin inşallah

teşekkür ederim.inşallah hamilesindir.......

inşallah canım ya.yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum kalkınca daha kötü oluyo zaten
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.allahu teala hepimize o güzel haberi vermeyi nasip etsin inşallah

bak bence ne yap rahatlamanda gerek. al bi ıhlamur, güzel mutlu edicek romantik komedi aç izle. sağlıklı ve huzurluca uyu. bide doktorum bana sakın üşütme demişti. altını sıkı giyina.s (babanem derdi hep rahmetlik:))) :1rolleyes: )

Bilge çok geçmiş olsun canım.. Bende adetimin 5. günü bugün maşallah ilk gün gibi ağrı ve kanama var..
Adetin 2.günü çektirdiğim ultrasonla ilgili sanırım hiç bu kadar sürmezdi.

Avzen senin için dua edicem hepimiz için edicem ama senin durumun bizden biraz daha parlak .. En azından senin mutlu haberlerin bize umut olur arkadaşım..

Ankara'da hangi hastaneye gidiyorsunuz diye soran arkadaşım: Ben Zekai Tahir Burak'a gidiyorum.. Hani şu geçen yıllarda enfeksiyon yüzünden 24 bebeğin öldüğü hastane ...
Madem öyle neden diyeceksin .. Görümcekler sağolsun..
Eşimle ben özel bi klinik olsun dedik ama malesef olmadı.. Gittim o hastaneye ve tetkikler başladı bile bakalım görücez ..
En azından tutsa bile doğumu orda yaptırmak istemiyorum.. Özel çağ hastanesi skk ilede anlaşmalı.. Ablam kızını orada doğurdu ve yalnız ca 500 lira verdi.. vee ilgi alaka mükemmel. ayrı oda tek kişilik ve banyo lavabo içinde..
Biliyorum daha bunları konuşmak bizim için erken ama ben bebeğim için bunlara kadar düşündüm.. Sizinde bu alternatifler aklınızda olsun..

Birde bilginiz varsa bişey sorucaktım..
eşim ssk'lı ve benim şuan gittiğim hastane malum devlet hastanesi.. Aşılama için devlet hastaneleride ücret alıyor mu? alıyorsa ne kadar tahminen? çünkü henüz bize bundan bahsedilmedi.. acaba aşılama yapıldığı gün veya bir kaç gün öncesinden mi talep ediliyor bu ücret?

Çok öptümm hepinizi:)

lina kadın sağlığı merkezi muhteşem bi yer ben oraya gidiyorum doktorum şükran çakmak öneririm şeker gibi yeri yenimahallede

Fanu aşılamada yada bu hormon ilaçlarında tetkiklerde herhangi bir bedel alıyormu Lina ..
Bana bunları yazarsan sevinirim..

Bilge şu listeyi güncellesekte net sayıyı görsek ben dahil yeni isimler katıldı .. 12'yi geçtik bence ... hihoyyyt

kızlar diğer topiklere göz attım aşılama listesi yapmışlar bütün sayfaları tek tek okudum veee hepsi yılın sononda hamiş olmuşlar bizimde listemiz uzayıp gitsinde yanlarınada hamiş yazılsın İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…