nasip olursa perşembe günü aşılamam yapılacak benimde. bu yazımı okuyanlardan dua bekliyorum. Bitecik geçirin içinizden Allah hayırlısı ile nasıp etsin diye kızlar.
kızlar ya benim çok agrılarım var kasıklarım çok feci agrıyo .sizde de varmı?
bilge_bdk bu ağrılar arasıra bende de oluyor yumurtalar büyürken olabilirmiş normal demişti doktorum.
Canımm elbette dularımız senin içinde haberlerini bekliyoruz...
moonlightcım inşallah herşey yolunda gidecek ve sen burada bizimle güzel haberlerini paylaşacaksın buna yürekten inanıyorum. Senin için dua ediyorum. :Saruboceq:
arasıra olmuyo sürekli oluyo aşılama yaptıran bi arkadaş bende 3 gün agrıdı sonra geçti dedi bugün 3. gün ama duramıyom agrıdan
arkadaşım ağrıların çok fazlaysa bence vaktin varsa gidip bir ultrasonla baktır ohss durumunda tedbiri elden bırakmamak lazım aman dikkat et ama panik de yapma iyi düşün iyi olsun...
bugünü bi atlatıyım yarında agrırsa doktora tlf açıp sormayı düşünüyom.bu agrıyla hiç iyi bişey düşünemiyom artık allaha aşılamam tutsun diye dua etmekten çok ohss olmayım diye dua ediyom valla
bence hemen yat dinlen. yemek bile yapma. inşallah güzel bişeyin habercisidir:)
kizlar selam,
bilge bencede o kadar durulmayacakbir agriysa kesin doktora git yarin benimde agrilarim oldu zaman zaman hala gelip giden bir durum var ama seninki analdigim kadariyal epey yogun....gecmis olsun dikkat et kendine....
moonlight asilaman hayirlisi olsun dualarimiz seninle ve herkesle...
benim bugun asilamadan sonraki 8.gunum dun agrilarim vardi bugun tamamen gecmis durumda...arada bir belime agri vuruyor regli agrisi gibi o kadar...
inşallah canım ya.yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum kalkınca daha kötü oluyo zaten
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.allahu teala hepimize o güzel haberi vermeyi nasip etsin inşallah
lina kadın sağlığı merkezi muhteşem bi yer ben oraya gidiyorum doktorum şükran çakmak öneririm şeker gibi yeri yenimahallede
gülo 2 eylülde aşılaması yapıldı
bades 4 eylülde aşılaması yapıldı
landarch 8 eylülde aşılaması yapıldı
monalisa 11 eylülde aşılaması yapıldı
dew 12 eylülde aşılaması yapıldı
safak_d 15 eylülde aşılaması yapıldı
hayalbaz 18 eylülde aşılaması yapıldı
hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız
gülnihal
fanu
burcubaby
sabalak
bilge aşılamaya hazırlanıyorlar
arkadaşlar toplam 12 kişiyiz
sonuçları yazın arkadaşlar bizi merakta bırakmayın.pozitifse beraber sevinelim negatif olursada beraber üzülelim.bide ben liste yapmayı bilmiyom bu kadar becerdim yanlışsa düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?