- 29 Haziran 2010
- 478
- 271
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Biz bir dolu bi boş yapmayı düşünüyoruz canım teknik yani ben sabırsızım birazAcaba oluruna mı bırakmalı yoksa teknik mi olucaksınzadetten sonra 1dolu 1boş yapın diyo herkes
Biz bir dolu bi boş yapmayı düşünüyoruz canım teknik yani ben sabırsızım biraz
İnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimizBende de çocuk yapma isteği birden hasıl oldu, inanlmaz sabırsızlanıyorm. Nasıl oldu anlamadm :) sürekli erteleyen taraf da bendim oysa ki. Bebekleri zaten çok seviyorum, kendi bebeğim de inş bizi çok bekletmeden olur
Kizlar..insallah bende Eylulde hamis olacam..Asilama tedavisini basladik.
INSALLAH!!! Biz 2 sene evliyiz...İnşallah inşallaheylül güzel bi ay olsun hepimiz için. Kaç yıllık evlisiniz
INSALLAH!!! Biz 2 sene evliyiz...
Bende ikinci için denicem Allah nasip ederse
Insallah canim! Amin!Siz de ywni evliymişsiniz. Olur inş ya bu ay hepimizin :)
Bende varım!
Gerci bu ay negatif sonucu görmedim daha ama muhtemelen negatif olur.
Eylül gibi tekrar denerim.
Benimdr 1 eylulOlmaz olur mu canım tabikide var. Ben daha regl olmadım. 5 gün daha var bakalım. Kısmet herşey. Regl olursam buraya gelirim canım. Gerçi olmadanda geldim
Kizkarrr
10 gundjr goguslrrim asiri hassasti adetime de bir kac gun var ama bugun sanki o agrilar yok olu
Var mi bu sekilde belirti yasayan
Aynrn beklemekten baska care de yokkkPlanlı oldğu zaman galiba her şeye belirti olarak bakıyoruz. Geçen ay eşimle 2defa korummasız ilişkiye girdk ama yumrtlama zamanı değildi. Hiç takip etmedik yani. Bu ay adetim 4gün gecikti ve lekelenme oldu, tatlıyı çok severm normalde ama hiç yiyesim yoktu. Göğüslermde de şişlik hissettim. Acaba diye düşündüm her şeyi hamilelğe yordm ama hastalandım :)
Belirtiler herkestw farklı farklı olabiliyomş. En güzeli beklemek
Aynrn beklemekten baska care de yokkk
Bizde 1 aydır deniyoruz ve bende eylül veya ekim ayında anne haberini almak istiyorum gerçi şuan o şüphe var umarım öyledir ama degilse bende katıldım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?