Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Biz bir dolu bi boş yapmayı düşünüyoruz canım teknik yani ben sabırsızım biraz

Bende de çocuk yapma isteği birden hasıl oldu, inanlmaz sabırsızlanıyorm. Nasıl oldu anlamadm :) sürekli erteleyen taraf da bendim oysa ki. Bebekleri zaten çok seviyorum, kendi bebeğim de inş bizi çok bekletmeden olur

İnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz

Bende varım!
Gerci bu ay negatif sonucu görmedim daha ama muhtemelen negatif olur.
Eylül gibi tekrar denerim.

Kizkarrr
10 gundjr goguslrrim asiri hassasti adetime de bir kac gun var ama bugun sanki o agrilar yok olu
Var mi bu sekilde belirti yasayan

Olmaz olur mu canım tabikide var. Ben daha regl olmadım. 5 gün daha var bakalım. Kısmet herşey. Regl olursam buraya gelirim canım. Gerçi olmadanda geldim
Benimdr 1 eylul
Insalllahhhhhh mayis annesi oluruzz

Kizkarrr
10 gundjr goguslrrim asiri hassasti adetime de bir kac gun var ama bugun sanki o agrilar yok olu
Var mi bu sekilde belirti yasayan

Planlı oldğu zaman galiba her şeye belirti olarak bakıyoruz. Geçen ay eşimle 2defa korummasız ilişkiye girdk ama yumrtlama zamanı değildi. Hiç takip etmedik yani. Bu ay adetim 4gün gecikti ve lekelenme oldu, tatlıyı çok severm normalde ama hiç yiyesim yoktu. Göğüslermde de şişlik hissettim. Acaba diye düşündüm her şeyi hamilelğe yordm ama hastalandım :)
Belirtiler herkestw farklı farklı olabiliyomş. En güzeli beklemek

Aynrn beklemekten baska care de yokkk

Bizde 1 aydır deniyoruz ve bende eylül veya ekim ayında anne haberini almak istiyorum gerçi şuan o şüphe var umarım öyledir ama degilse bende katıldım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…