- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 53
- 35
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Persembe yapmistim canimm ama negatif cikmisti daha yapmadimUmya baksana. Takvimi ekledim. Adet olana kadar bekleticem.. Belkide hiç kaldırmama gerek kalmaz. Sen test yaptın mı hiç. Ben ilk defa bu ay bekledim bu kadar...
O takvim insallah kalkmaz ordan canimmmUmya baksana. Takvimi ekledim. Adet olana kadar bekleticem.. Belkide hiç kaldırmama gerek kalmaz. Sen test yaptın mı hiç. Ben ilk defa bu ay bekledim bu kadar...
Canım ben ilk defa hiç yapmadım.. Bat 3 bu arada... Heyecanlanıyorum. Arada ymutsuzluğa düşüyorum..Persembe yapmistim canimm ama negatif cikmisti daha yapmadim
Yarin yapacagim
Olmado kan testine gidecegim hayatummm
İnşallah kalkmaz canımyaa...O takvim insallah kalkmaz ordan canimmm
Insallahhhh kalir taaa doguma kadar
Insallahh hayirli haberler alirsin canimmmCanım ben ilk defa hiç yapmadım.. Bat 3 bu arada... Heyecanlanıyorum. Arada ymutsuzluğa düşüyorum..
. Aaa erken ama dahaInsallahh hayirli haberler alirsin canimmm
Ben sabah hastaneye kan testi vermek icin uyandim
Hasta olmustum(((
Sen insallah hayirli haberler verirsin
Anlamadim ki canim 1 inde olmam gerekirdi sabah kalktim bir hevesle kan testi yapacam diye hayal kirikligina ugradim hasta oldum. Aaa erken ama daha
Onu anlayamadim ki nasil oluyor ki yerlesme kanamasi acaba ??Hayırlısı böyleymiş demekki. Acaba yerleşme kanaması fln mı?
Leke gibiyse öle kahve yada çok açıı prmbeyse öle oluyomuş...Onu anlayamadim ki nasil oluyor ki yerlesme kanamasi acaba ??
Lavaboya gittigimde baya geldi canimLeke gibiyse öle kahve yada çok açıı prmbeyse öle oluyomuş...
aynen canım ilacını kullanınca sorun olmuyormuşBen de hiç gitmedim daha kontrole. İlk gittğimde yajlaşık 1ay oldu işte, beni korkutmştu gebelik çok zor olur olsa da düşük olabilr diye. Sonra öğleden sonra somçlarm çktpnda haşimatoya kesin emin oldğnda ilaç yazdı işte. İlaçları kullandktan sonra çocuk için de sorun olmaz dedi. Çok canımı sıkmştı ama
Hımmm o Zaman adet olmuşsun canım. Hayırlısı bidahaki aya ...Lavaboya gittigimde baya geldi canim
Leke gibi degildi yani ;(
İnşallahaynen canım ilacını kullanınca sorun olmuyormuş
Bende varim kizlar vajinismusu yeneli 2 ay oldu..bu ay denicem ilk defa...yani vajiliyken denemistim ama olmamisti...hayirlisi olsun jerkes icin cok heycanliyim cok istiyorum...sanirim haftaya yumurtlamam...yumurtlama testi alcam
Hayırlısı olsun inşallah. Bu klomen ne oluyo burda duydum ilk defaBen de eylülde deneyeceğim. 1 senelik evliyim bir başarısız klomen geçmişim var.. Olmazsa ekimde tedaviye başlayacağım..
Teşekkür ederim, yumurta büyütmek için bir ilaçHayırlısı olsun inşallah. Bu klomen ne oluyo burda duydum ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?