Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Umya baksana. Takvimi ekledim. Adet olana kadar bekleticem.. Belkide hiç kaldırmama gerek kalmaz. Sen test yaptın mı hiç. Ben ilk defa bu ay bekledim bu kadar...
Persembe yapmistim canimm ama negatif cikmisti daha yapmadim
Yarin yapacagim
Olmado kan testine gidecegim hayatummm

Umya baksana. Takvimi ekledim. Adet olana kadar bekleticem.. Belkide hiç kaldırmama gerek kalmaz. Sen test yaptın mı hiç. Ben ilk defa bu ay bekledim bu kadar...
O takvim insallah kalkmaz ordan canimmm
Insallahhhh kalir taaa doguma kadar

Canım ben ilk defa hiç yapmadım.. Bat 3 bu arada... Heyecanlanıyorum. Arada ymutsuzluğa düşüyorum..
Insallahh hayirli haberler alirsin canimmm
Ben sabah hastaneye kan testi vermek icin uyandim
Hasta olmustum (((
Sen insallah hayirli haberler verirsin

aynen canım ilacını kullanınca sorun olmuyormuş

Birşey sorcam kızlar dün klomen kullanmaya başladım ve bugün adet sancısı gibi bel agrım var şiddetli inanın nefes aldırtmıyor klomenlamı alakalı yoksa başka bişey mi anlayamıyorum

Bende varim kizlar vajinismusu yeneli 2 ay oldu..bu ay denicem ilk defa...yani vajiliyken denemistim ama olmamisti...hayirlisi olsun jerkes icin cok heycanliyim cok istiyorum...sanirim haftaya yumurtlamam...yumurtlama testi alcam

Bende varim kizlar vajinismusu yeneli 2 ay oldu..bu ay denicem ilk defa...yani vajiliyken denemistim ama olmamisti...hayirlisi olsun jerkes icin cok heycanliyim cok istiyorum...sanirim haftaya yumurtlamam...yumurtlama testi alcam

Tlf uygulamalarndaki takvim programları gerçekçi olmuyo mu yumurtlamayı hesaplamada teste gerek var mı

Ben de eylülde deneyeceğim. 1 senelik evliyim bir başarısız klomen geçmişim var.. Olmazsa ekimde tedaviye başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…