- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
10 gün geçti adetim ondan önce adetime 5 gün varken pembe lekelerim oldu 1 buçuk hafta önce beta hcg kanda negatif çıktı bende ümidi kesmiştim bugün ablam yap bi test diyince yaptım attım bak yok diye ümitsizce oda silik bi çizgi var dedi eşimde öyle dedi ama ben göremedim 2 gün bekleyip yine test yapcam bakalım. Attım fotografı canım bence silik degil ama sizce ?Ayy inş öyledirrbat ne zaman peki çok var mı güzel habere :)
10 gün geçti adetim ondan önce adetime 5 gün varken pembe lekelerim oldu 1 buçuk hafta önce beta hcg kanda negatif çıktı bende ümidi kesmiştim bugün ablam yap bi test diyince yaptım attım bak yok diye ümitsizce oda silik bi çizgi var dedi eşimde öyle dedi ama ben göremedim 2 gün bekleyip yine test yapcam bakalım. Attım fotografı canım bence silik degil ama sizce ?
Yok moral bozmak degil aksine sevindirir hiç olmazsa ümit baglamamış olurum :) salı günü kadın dogumcuda randevum var 1 aydır sol kasık agrım migde bulantım baş dönmem geçmiyor her gittigim doktor farklı konuştu birine gittim bişey yok dedi 2 gün sonra başka doktora gittim 7 cm kist var yeni oluşmuş dedi smear testi yaptı 6 gün spnra doktora gittim kist yok polikist over var dedi anlıycan sürekli doktordayım sebebi bilinmiyor şimdilerde ise kasıgımda şişlik ve fena halde migde yanmam var geceleri, onun için gitcem zaten bakalım ister büyük ihtimal test kanda çıkmazsa artık istemiycem çocuk galiba çok yıprandım 100 den fazla test oldu yok hayal kırıklıgından başka bişey degil eşim perişan ben perişan,yarın sabahtanda test yapcam bakalım ;(Moral bozmak gibi olmasun ama bi arkadşmda aynen böyle silik çıkmştı negatifti. Ama fotodan da bet görlmüyo olablr. Bi de testte negatif çkıp da hamile olma olasılığı olabiliyomş. 10gün nede geciksin ki yoksa. Direk kan testi mi yaptrsan acaba
Yok moral bozmak degil aksine sevindirir hiç olmazsa ümit baglamamış olurum :) salı günü kadın dogumcuda randevum var 1 aydır sol kasık agrım migde bulantım baş dönmem geçmiyor her gittigim doktor farklı konuştu birine gittim bişey yok dedi 2 gün sonra başka doktora gittim 7 cm kist var yeni oluşmuş dedi smear testi yaptı 6 gün spnra doktora gittim kist yok polikist over var dedi anlıycan sürekli doktordayım sebebi bilinmiyor şimdilerde ise kasıgımda şişlik ve fena halde migde yanmam var geceleri, onun için gitcem zaten bakalım ister büyük ihtimal test kanda çıkmazsa artık istemiycem çocuk galiba çok yıprandım 100 den fazla test oldu yok hayal kırıklıgından başka bişey degil eşim perişan ben perişan,yarın sabahtanda test yapcam bakalım ;(
İşte hepsini yaptırdım check up bile inan ama tertemiz çıktı, ama ne baş dönmeme çare ne ona ben oldum olalı bulantım vardır sabahları küçüklügümden kalan bişey ama bu enterasan kusmam gerekirken kusamıyorum kustugumdada afedersin resmen sıçratarak neden böyle anlamadım. Arada diyorum aceba kötü hastalıgıım varda kimse mi bilmiyor aklım şaştı inan kasık agrılarım bitse rahat etcem yoksa yok diycem ama huzur vermedi aklımı dengemi şaşırdı eşimin teyzesi tutturdu hamilesin yanılma payım yok diye kaçtır test oldu negatif iddaaya girmeye başladım herkesle istemiyorum sansınlar diye ama işte gel gelelim bana sor deli gibi istiyorum 1.nci senemizde eşime bunla süprz yapmak istiyorum ama rabbim vermiycek galiba bize ;(Ama daha 1ay olmş hemen ümitsizliğe kapılma bence. Bi de bi şey sorucam bende de bayadır sabahları mide bulantısı şikayeti oluyodu o zmnlar korundğmz için tabi hamilelik şüphesi yoktu. Kafamı kaldıramıyodum yataktan hatta bazen o kadar bulanıyodu ve inanlmaz şişlik hissediyodm. 2 3 doktora gittim dahiliye ama bi şey çkmadı. En son ben de çocuk süşnmeye başladğmz zaman yaklaşk 1ah kadar önce kadın doğuma gittim o endokrije yönlendirdi.
Haşimato diye.bi tiroit hastalğm varmş ve tüm bulantılarn falan sebebi oymuş. Diğer gittğim doktorlar bulamamş. Bi de öyle bi doktora mı gitsen acaba.
Ben de smear çektrmştm bj arada ama hala sonucunu almadm, çok tembelim bu konularda
Aaa neden vermesin hemen kötü düşünme. İnsanlar senelerce uğraşıyo da ümidini yitirmiyo.daha 1ay olmuş. Stres yapıyosun belli ki sen o yüzden de bu sıkıntıların artmış olabilir. En güzeli en kısa zaöanda kanından baktır hamilelik var mı yok mu diye, en azından kafan rahat eder.İşte hepsini yaptırdım check up bile inan ama tertemiz çıktı, ama ne baş dönmeme çare ne ona ben oldum olalı bulantım vardır sabahları küçüklügümden kalan bişey ama bu enterasan kusmam gerekirken kusamıyorum kustugumdada afedersin resmen sıçratarak neden böyle anlamadım. Arada diyorum aceba kötü hastalıgıım varda kimse mi bilmiyor aklım şaştı inan kasık agrılarım bitse rahat etcem yoksa yok diycem ama huzur vermedi aklımı dengemi şaşırdı eşimin teyzesi tutturdu hamilesin yanılma payım yok diye kaçtır test oldu negatif iddaaya girmeye başladım herkesle istemiyorum sansınlar diye ama işte gel gelelim bana sor deli gibi istiyorum 1.nci senemizde eşime bunla süprz yapmak istiyorum ama rabbim vermiycek galiba bize ;(
Aaa neden vermesin hemen kötü düşünme. İnsanlar senelerce uğraşıyo da ümidini yitirmiyo.daha 1ay olmuş. Stres yapıyosun belli ki sen o yüzden de bu sıkıntıların artmış olabilir. En güzeli en kısa zaöanda kanından baktır hamilelik var mı yok mu diye, en azından kafan rahat eder.
Aklına da kötü şeyler getirme lütfen. Allah korusun da kötü bi şey olsaydı o kadar teste çıkardı illa ki
İnşallah bakalım canım.. Gün yaklaştıkça orayı düşünyorum hep...Benimdr 1 eylul
Insalllahhhhhh mayis annesi oluruzz
Canım acaba birde kulak burun boğazamı gitsen.. Kulaktada sıkıntı olunca bu dediğin rahatsızlık olabilir ama kasık için bi kadın doğumcu yada üroloji..İşte hepsini yaptırdım check up bile inan ama tertemiz çıktı, ama ne baş dönmeme çare ne ona ben oldum olalı bulantım vardır sabahları küçüklügümden kalan bişey ama bu enterasan kusmam gerekirken kusamıyorum kustugumdada afedersin resmen sıçratarak neden böyle anlamadım. Arada diyorum aceba kötü hastalıgıım varda kimse mi bilmiyor aklım şaştı inan kasık agrılarım bitse rahat etcem yoksa yok diycem ama huzur vermedi aklımı dengemi şaşırdı eşimin teyzesi tutturdu hamilesin yanılma payım yok diye kaçtır test oldu negatif iddaaya girmeye başladım herkesle istemiyorum sansınlar diye ama işte gel gelelim bana sor deli gibi istiyorum 1.nci senemizde eşime bunla süprz yapmak istiyorum ama rabbim vermiycek galiba bize ;(
İnşallah canım insallaaaah hepimiz alırız:)İnşallah bu ay güzel haberlerni alırız
Biz basadık canım yeni bitti kanamam kimyasal gebelik gecirdim bu ay normal yoldan deneyecegiz adet olursam 3. Asilamami olucam insallah allahın izniyle valla rabbim hayirli saglikol sıhhatli versinde ne yaz ne kış farketmez cnm bana
4 girecek canımYaa ne güzel. İlki kaç yaşnda
Onada gittim check up yapıldı komple ve bir kadın dogumcuya koku çok fazla ne yapabilirim dedigimde adamın tepkisi kulak burun bogaza git demişti biran aklıma o geldi ne alaka dedigimdede koku alamıyorsan ben anlamam onlar anlar benim branşım degil demişti halbuki ben alt taraftaki akıntıdan gelen kokudan bahsetmiştim böylede salak bir doktor anım daha olmuştu Ne alaka dimi şimdi ne biliyim of kafayı yedim kısaca tüm testler temiz ama ben böyleCanım acaba birde kulak burun boğazamı gitsen.. Kulaktada sıkıntı olunca bu dediğin rahatsızlık olabilir ama kasık için bi kadın doğumcu yada üroloji..
Anladım canım.. Ya bu doktot işleri hep sıkıntılı. Umarım bulunur neyin olduğu canım...geçmiş olsun...Onada gittim check up yapıldı komple ve bir kadın dogumcuya koku çok fazla ne yapabilirim dedigimde adamın tepkisi kulak burun bogaza git demişti biran aklıma o geldi ne alaka dedigimdede koku alamıyorsan ben anlamam onlar anlar benim branşım degil demişti halbuki ben alt taraftaki akıntıdan gelen kokudan bahsetmiştim böylede salak bir doktor anım daha olmuştu Ne alaka dimi şimdi ne biliyim of kafayı yedim kısaca tüm testler temiz ama ben böyle
Canım bende haşimato hastasıyım bu hastalık da gebelik için riskli maalesef tsh hep aynı seviyede olmak zorunda 1-2 arası yani kontrollerini aksatma sakınAma daha 1ay olmş hemen ümitsizliğe kapılma bence. Bi de bi şey sorucam bende de bayadır sabahları mide bulantısı şikayeti oluyodu o zmnlar korundğmz için tabi hamilelik şüphesi yoktu. Kafamı kaldıramıyodum yataktan hatta bazen o kadar bulanıyodu ve inanlmaz şişlik hissediyodm. 2 3 doktora gittim dahiliye ama bi şey çkmadı. En son ben de çocuk süşnmeye başladğmz zaman yaklaşk 1ah kadar önce kadın doğuma gittim o endokrije yönlendirdi.
Haşimato diye.bi tiroit hastalğm varmş ve tüm bulantılarn falan sebebi oymuş. Diğer gittğim doktorlar bulamamş. Bi de öyle bi doktora mı gitsen acaba.
Ben de smear çektrmştm bj arada ama hala sonucunu almadm, çok tembelim bu konularda
Gebelik yok canım sende pko yada kist bencede üniversite hastanesine git derim iyice araştırsınlar onlar buluyor nedeni10 gün geçti adetim ondan önce adetime 5 gün varken pembe lekelerim oldu 1 buçuk hafta önce beta hcg kanda negatif çıktı bende ümidi kesmiştim bugün ablam yap bi test diyince yaptım attım bak yok diye ümitsizce oda silik bi çizgi var dedi eşimde öyle dedi ama ben göremedim 2 gün bekleyip yine test yapcam bakalım. Attım fotografı canım bence silik degil ama sizce ?
Doktor kist var dedi sonra kist yok olmuştu şimdide pko dediler ama onla alakası yok demişti doktor bilemiyorumGebelik yok canım sende pko yada kist bencede üniversite hastanesine git derim iyice araştırsınlar onlar buluyor nedeni
Canım bende haşimato hastasıyım bu hastalık da gebelik için riskli maalesef tsh hep aynı seviyede olmak zorunda 1-2 arası yani kontrollerini aksatma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?