- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.461
benimde hiç öyle ağrım olmadı henüz. ama bebişdendir telaşlanma annesi büyüyo oğlun :)ben de size şunu sorucaktım ki bugün sanırım soru günü olucak zatenbenim kaburgalarım çok ağrıyo yaa öyle böyle bi ağrı değil. hiç kg almadm ben hamilelikte hatta verdim de 6 7 kg. acaba diyorm sutyen mi sıkıyo ama kg da almadğm için ona da ihtimal vermyrm, bi ark kaburgalarn genişliyo olablr dedi. sizde oluyo mu böyle ağrılar? böyle göğsümü skştırıyo sanki çok canım acıyo. üşütmüş olma ihtimalimi de düşündm ama o zmn da bi farklı oluyo sanki ağrısı ya çok huzursuz etti beni geçmezse diye.
yatarken falan da zorluyo baya
ah ah biz neler cektik bulantıdanBen de sabah mide bulantısıyla kalktım
Dengem iyice şaştı mide bulantısı ne alaka yani
canım senin mide bulantısını vebugün bende yine mide bulantısı ve sonucu lavaboda aldımartık geçmesini ümit etmiyorum galiba doğana kadar benimle olacak bu kusmalar. Bir de şu kan ilacı sabah aç karnına içiliyo ağzımın tadını bozdu valla
Sabah çok hareketliydi baya takla makla attı gibi geldi. Belki o mu mideme vurdu anlamadım ama geçti zaten şuan o da midem de sakiniz :)ah ah biz neler cektik bulantıdanbebişin hareketleri hızlandıysa hormonlar yine ayağa kalkmıştır bu yuzden olabilir,saglık ocagında ki hemşire sölemişti bana da
yok tatlım kan ilacını ilk kez bu sabah işe gelince içtim ama mide bulantım yataktan kalkar kalkmaz oluyocanım senin mide bulantısını vekan ilacı yapıyor olabilir
Sabah çok hareketliydi baya takla makla attı gibi geldi. Belki o mu mideme vurdu anlamadım ama geçti zaten şuan o da midem de sakiniz :)
Hareketleri hissetmeye başladınız mı
yerim yer maşallahh minnoşaSabah çok hareketliydi baya takla makla attı gibi geldi. Belki o mu mideme vurdu anlamadım ama geçti zaten şuan o da midem de sakiniz :)
Hareketleri hissetmeye başladınız mı
hmm anladım canım inş en kısa sürede geceryok tatlım kan ilacını ilk kez bu sabah işe gelince içtim ama mide bulantım yataktan kalkar kalkmaz oluyosabah ilk uğradığım yer lavabo
ben çok güçlü olmasada arada hissediyorum özellikle de yemek yerken hareketleniyo. annesi gibi yemeyi sevecek galiba
yerim yer maşallahh minnoşabende dün akşam itibariyle küçük küçük vuruşlar hissettim daha öncede hissediyordum fakat böyle degildi balık gibi yüzüyodu bide böle sertleşiyor sanki bi yerini karnıma dayıyormuş gibi
ay inşallah ya biran önce kocaman tekmeler olsun
Her gün daha güçlü oluyo. Yani 1 hafta öncesiyle şimdiki hareketleri arasında çok fark var.
Elini ayağını farkedeceğimiz zamanlar gelse
kız biraz özlesin sonra sıkılırlarbenim dünür yine yok ortalarda oğluma yeni kız arayışlarına girecem.nisankralicesi olmuyo böyle özlüyo yavrum
evet aynenn zaman bi an önce gecsin aminnn
Her gün daha güçlü oluyo. Yani 1 hafta öncesiyle şimdiki hareketleri arasında çok fark var.
Elini ayağını farkedeceğimiz zamanlar gelse
olmaz benim oğlum sabırsız görmeden dayanamıyorkız biraz özlesin sonra sıkılırlarvalla iyiyim de bir halsizlik var ya buraya yazmaya bile üşeniyorum. evi bile zor toparladım
hoşgeldin canım nazara geldin sen nazara önceden böyle degildinnnkız biraz özlesin sonra sıkılırlarvalla iyiyim de bir halsizlik var ya buraya yazmaya bile üşeniyorum. evi bile zor toparladım
aaa bekleyecek biz kız tarafıyızolmaz benim oğlum sabırsız görmeden dayanamıyorya bu halsizlik bende de başladı valla kolumu kaldıramıyorum elimden gelse tüm gün yatacam
Benim gibiolmaz benim oğlum sabırsız görmeden dayanamıyorya bu halsizlik bende de başladı valla kolumu kaldıramıyorum elimden gelse tüm gün yatacam
bazı kişilerin nazarı deydihoşgeldin canım nazara geldin sen nazara önceden böyle degildinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?