Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

benimde hiç öyle ağrım olmadı henüz. ama bebişdendir telaşlanma annesi büyüyo oğlun :)

Ben de sabah mide bulantısıyla kalktım
Dengem iyice şaştı mide bulantısı ne alaka yani
ah ah biz neler cektik bulantıdan bebişin hareketleri hızlandıysa hormonlar yine ayağa kalkmıştır bu yuzden olabilir,saglık ocagında ki hemşire sölemişti bana da

bugün bende yine mide bulantısı ve sonucu lavaboda aldım artık geçmesini ümit etmiyorum galiba doğana kadar benimle olacak bu kusmalar. Bir de şu kan ilacı sabah aç karnına içiliyo ağzımın tadını bozdu valla

canım senin mide bulantısını ve kan ilacı yapıyor olabilir

ah ah biz neler cektik bulantıdan bebişin hareketleri hızlandıysa hormonlar yine ayağa kalkmıştır bu yuzden olabilir,saglık ocagında ki hemşire sölemişti bana da
Sabah çok hareketliydi baya takla makla attı gibi geldi. Belki o mu mideme vurdu anlamadım ama geçti zaten şuan o da midem de sakiniz :)
Hareketleri hissetmeye başladınız mı

Sabah çok hareketliydi baya takla makla attı gibi geldi. Belki o mu mideme vurdu anlamadım ama geçti zaten şuan o da midem de sakiniz :)

ben çok güçlü olmasada arada hissediyorum özellikle de yemek yerken hareketleniyo. annesi gibi yemeyi sevecek galiba

yerim yer maşallahh minnoşa bende dün akşam itibariyle küçük küçük vuruşlar hissettim daha öncede hissediyordum fakat böyle degildi balık gibi yüzüyodu bide böle sertleşiyor sanki bi yerini karnıma dayıyormuş gibi

ben çok güçlü olmasada arada hissediyorum özellikle de yemek yerken hareketleniyo. annesi gibi yemeyi sevecek galiba

Her gün daha güçlü oluyo. Yani 1 hafta öncesiyle şimdiki hareketleri arasında çok fark var.
Elini ayağını farkedeceğimiz zamanlar gelse

kız biraz özlesin sonra sıkılırlar valla iyiyim de bir halsizlik var ya buraya yazmaya bile üşeniyorum. evi bile zor toparladım
olmaz benim oğlum sabırsız görmeden dayanamıyor ya bu halsizlik bende de başladı valla kolumu kaldıramıyorum elimden gelse tüm gün yatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…