- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.441
hahah dışarda yediğin herşey bakteri üretebilir köfte gibi meselabilmyrm onda da bakteri oldğu iddia ediliyo dşardakilerde. sen eşim yapıcak deynce ben etli sandm
etli çiğ köfte önermiyorlar çiğ et oldugu için,ama etsiz çiğ köfte yiyebilirsin bulgr ve baharatla yapılıyor sonuçta
bilmyrm onda da bakteri oldğu iddia ediliyo dşardakilerde. sen eşim yapıcak deynce ben etli sandm
anaa ben yine karştrmşm ya cvpları
Nusret adamımdenemedimama yiyemem biliyorum çünkü o manyak nusretin videolarını fotolarını görnce bile içim bi hoş oluyo, midem bulanıyo direk öyle et yemiyorm ama köfte falan yiyorm yani az da olsa
Ama taze taze yersen bişey olmaz sanki ya. Mercimek bulgur nihayetindeya kızlar yemekten falan konu açılınca bişey soracam size bizim bu hafta arkadaşlarımız çiğ köfte yemeye bize gelecekler (eşim yoğuruyo) burda bi kaç topik de hamileyken çiğ köfte yedim bişey olur mu falan diye görmüştüm şimdi onlar yerken benim canım çeker napsam bilemedim çig köfte zararlı mı ?
Sana etsiz yoğursun azıcık sen etsiz ye benceyok yok cevapları karıştırmamışsın evet eşim yapacak dışardakilerden değil ve etli yapıyo
hahah dışarda yediğin herşey bakteri üretebilir köfte gibi meselaeşi yapacakmış ya etsiz yapacaksa yiyebilir diye düşündüm
en iyisi öyle yapmak riske atmayalımSana etsiz yoğursun azıcık sen etsiz ye bence
Yok kız olmaz. Zaten o solda değildir. Ben de benimkini sağda sanıyodum sağ tarafım hep daha şişkin çünkü. Meğerse plasenta ordaymış :)) rahmin ön duvarındaysa senin plasenta da belki öyle sanıyosundur.Kızlar iyi gecelr birşey sorucam size , şimdi bu haftalar itibariyle sol tarafınıza yatın diyorlar ya benim bebiş solda rahatsız oluyorum ben soluma yattgmda bebişte rahatsız olmaz mı?
günaydın bugün bende aynı şeyi soracaktımKızlar iyi gecelr birşey sorucam size , şimdi bu haftalar itibariyle sol tarafınıza yatın diyorlar ya benim bebiş solda rahatsız oluyorum ben soluma yattgmda bebişte rahatsız olmaz mı?
Kızlar iyi gecelr birşey sorucam size , şimdi bu haftalar itibariyle sol tarafınıza yatın diyorlar ya benim bebiş solda rahatsız oluyorum ben soluma yattgmda bebişte rahatsız olmaz mı?
benm sağa yattğmda rahatsz oluyo bence çünkü hissediyorm biliyo musun, böyle sanki skşyo orda gibi oluyo. sola döndüğümde bi rahatlama geliyo
günaydın bugün bende aynı şeyi soracaktımsol tarafıma yatınca karnım batıyo resmen
günaydınnYok kız olmaz. Zaten o solda değildir. Ben de benimkini sağda sanıyodum sağ tarafım hep daha şişkin çünkü. Meğerse plasenta ordaymış :)) rahmin ön duvarındaysa senin plasenta da belki öyle sanıyosundur.
hmm şimdi havalar biraz ısındı dolayısıyla açılıp sacılıyo insan belki üşütmüssündür,sütyenlemi yatıyorsun sütyenle yatıyorsan oda rahatsız ediyor olabilir,benim hiç öle bir agrım olmadı, vucudumuzda bir çok degişiklik oluyor nihayetinde normaldir heralde,sen google teyzeye de bi sor bakalım o ne diyecekben de size şunu sorucaktım ki bugün sanırım soru günü olucak zatenbenim kaburgalarım çok ağrıyo yaa öyle böyle bi ağrı değil. hiç kg almadm ben hamilelikte hatta verdim de 6 7 kg. acaba diyorm sutyen mi sıkıyo ama kg da almadğm için ona da ihtimal vermyrm, bi ark kaburgalarn genişliyo olablr dedi. sizde oluyo mu böyle ağrılar? böyle göğsümü skştırıyo sanki çok canım acıyo. üşütmüş olma ihtimalimi de düşündm ama o zmn da bi farklı oluyo sanki ağrısı ya çok huzursuz etti beni geçmezse diye.
yatarken falan da zorluyo baya
hmm şimdi havalar biraz ısındı dolayısıyla açılıp sacılıyo insan belki üşütmüssündür,sütyenlemi yatıyorsun sütyenle yatıyorsan oda rahatsız ediyor olabilir,benim hiç öle bir agrım olmadı, vucudumuzda bir çok degişiklik oluyor nihayetinde normaldir heralde,sen google teyzeye de bi sor bakalım o ne diyecek
kötüsünü düşünmeyelim inş artmaz annesi ,inş geceryok sutyenle hayatta yatamam zaten. baktm google a aklma geldi, hamileikte kaburga ağrısı yazdm direk sağ kaburga ağrısı diye çktı ve benm çok yoğn bi şeklde sağ tarafm ağrıyo. rahim büyüyüp baskı yapıyomş 3. 4. aydan sonra özellkle artarmş bu ağrı. direk bebişten yani
gerçekten çok kötü bi ağrı ama yaa sağ tarafıma falan asssla yatamyrm nefesim kesiliyo. inş geçer, zamanla artmaz
kötüsünü düşünmeyelim inş artmaz annesi ,inş gecer
genel olarak iyiyim ,dün akşam midem ekşimeye başladı benim de ,geceden beri sanki bogazıma birşey takılmışta su içssem gececekmiş gibi his var su içiyorum gecmiyor ,sadece bogazımı rahatsız etmiyor midemi de kasıyor bilemedimsizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?