Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

etli çiğ köfte önermiyorlar çiğ et oldugu için,ama etsiz çiğ köfte yiyebilirsin bulgr ve baharatla yapılıyor sonuçta
bilmyrm onda da bakteri oldğu iddia ediliyo dşardakilerde. sen eşim yapıcak deynce ben etli sandm
anaa ben yine karştrmşm ya cvpları

yok yok cevapları karıştırmamışsın evet eşim yapacak dışardakilerden değil ve etli yapıyo

Ama taze taze yersen bişey olmaz sanki ya. Mercimek bulgur nihayetinde

Kızlar iyi gecelr birşey sorucam size , şimdi bu haftalar itibariyle sol tarafınıza yatın diyorlar ya benim bebiş solda rahatsız oluyorum ben soluma yattgmda bebişte rahatsız olmaz mı?

Kızlar iyi gecelr birşey sorucam size , şimdi bu haftalar itibariyle sol tarafınıza yatın diyorlar ya benim bebiş solda rahatsız oluyorum ben soluma yattgmda bebişte rahatsız olmaz mı?
Yok kız olmaz. Zaten o solda değildir. Ben de benimkini sağda sanıyodum sağ tarafım hep daha şişkin çünkü. Meğerse plasenta ordaymış :)) rahmin ön duvarındaysa senin plasenta da belki öyle sanıyosundur.

günaydın bugün bende aynı şeyi soracaktım sol tarafıma yatınca karnım batıyo resmen

benm sağa yattğmda rahatsz oluyo bence çünkü hissediyorm biliyo musun, böyle sanki skşyo orda gibi oluyo. sola döndüğümde bi rahatlama geliyo

ben de size şunu sorucaktım ki bugün sanırım soru günü olucak zaten benim kaburgalarım çok ağrıyo yaa öyle böyle bi ağrı değil. hiç kg almadm ben hamilelikte hatta verdim de 6 7 kg. acaba diyorm sutyen mi sıkıyo ama kg da almadğm için ona da ihtimal vermyrm, bi ark kaburgalarn genişliyo olablr dedi. sizde oluyo mu böyle ağrılar? böyle göğsümü skştırıyo sanki çok canım acıyo. üşütmüş olma ihtimalimi de düşündm ama o zmn da bi farklı oluyo sanki ağrısı ya çok huzursuz etti beni geçmezse diye.
yatarken falan da zorluyo baya

benm sağa yattğmda rahatsz oluyo bence çünkü hissediyorm biliyo musun, böyle sanki skşyo orda gibi oluyo. sola döndüğümde bi rahatlama geliyo
günaydın bugün bende aynı şeyi soracaktım sol tarafıma yatınca karnım batıyo resmen
günaydınn vallahi bilemedim kafamda deli sorular

hmm şimdi havalar biraz ısındı dolayısıyla açılıp sacılıyo insan belki üşütmüssündür,sütyenlemi yatıyorsun sütyenle yatıyorsan oda rahatsız ediyor olabilir,benim hiç öle bir agrım olmadı, vucudumuzda bir çok degişiklik oluyor nihayetinde normaldir heralde,sen google teyzeye de bi sor bakalım o ne diyecek

yok sutyenle hayatta yatamam zaten. baktm google a aklma geldi, hamileikte kaburga ağrısı yazdm direk sağ kaburga ağrısı diye çktı ve benm çok yoğn bi şeklde sağ tarafm ağrıyo. rahim büyüyüp baskı yapıyomş 3. 4. aydan sonra özellkle artarmş bu ağrı. direk bebişten yani
gerçekten çok kötü bi ağrı ama yaa sağ tarafıma falan asssla yatamyrm nefesim kesiliyo. inş geçer, zamanla artmaz

kötüsünü düşünmeyelim inş artmaz annesi ,inş gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…