Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yürüyen eczane olacaz doğuma kadar :)

artık eşimle el birliğiyle yapacaz napalım o geri gelir biz ileri zorlarız

sen şimdi tiksindim diye yemiyosun ya denedin mi peki hiç yemeyi ,deneme gereği duymamışsndr sen kesin tiksindm diye

denemedim ama yiyemem biliyorum çünkü o manyak nusretin videolarını fotolarını görnce bile içim bi hoş oluyo, midem bulanıyo direk öyle et yemiyorm ama köfte falan yiyorm yani az da olsa

denemedim ama yiyemem biliyorum çünkü o manyak nusretin videolarını fotolarını görnce bile içim bi hoş oluyo, midem bulanıyo direk öyle et yemiyorm ama köfte falan yiyorm yani az da olsa
aslında köfte yememen lazım dışarda kim bilir ne koyuyorlar içine,işlenmemiş et yesen daha iyi ,dene sen yine de

doğmdan sonraya kalsa sorun dğeil et yemesem çok bi şey kaybetmem de hamileyken yeseydim iyiydi
cık cık cık seni şimdi çok kınadım etsiz hayat olur mu canım yaa şaka bi yana protein eksikliğinden bir çok hstalık olabiliyo doğumdan sonra da yemeye dikkat et

ya kızlar yemekten falan konu açılınca bişey soracam size bizim bu hafta arkadaşlarımız çiğ köfte yemeye bize gelecekler (eşim yoğuruyo) burda bi kaç topik de hamileyken çiğ köfte yedim bişey olur mu falan diye görmüştüm şimdi onlar yerken benim canım çeker napsam bilemedim çig köfte zararlı mı ?

zararlı tabii ki. doktorların ilk söylediği çiğ köfte yeme oluyo zaten

etli çiğ köfte önermiyorlar çiğ et oldugu için,ama etsiz çiğ köfte yiyebilirsin bulgr ve baharatla yapılıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…