- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.421
yürüyen eczane olacaz doğuma kadar :)Enfeksiyon evet biraz problem ama geçer merak etme. İyi ki farkedildi sıkıntı yapma.
O kadar ilacı da bünye kaldırıyor meram etme kendimden biliyorum :))
Fitil de gıcık bişey haklısın ben de sinir oluyorum ama korkulacak bişey değil. Olmadı kocana söyle yardım etsin
Takılın işteyürüyen eczane olacaz doğuma kadar :)
artık eşimle el birliğiyle yapacaz napalım o geri gelir biz ileri zorlarız
inş canım mideni de bulandırmıyosa artık bol bol balık ve et yeiçerken çok sorun olmuyo da elim bile kokuyo ilacı tuttğm andainş 1 kutuyla normale döner de değerler bari ilaç kullanmak zorunda kalmam
Enfeksiyon evet biraz problem ama geçer merak etme. İyi ki farkedildi sıkıntı yapma.
O kadar ilacı da bünye kaldırıyor meram etme kendimden biliyorum :))
Fitil de gıcık bişey haklısın ben de sinir oluyorum ama korkulacak bişey değil. Olmadı kocana söyle yardım etsin
inş canım mideni de bulandırmıyosa artık bol bol balık ve et ye
inş ya bide bazen hamilelikte tiksinilen şeyler doğumdan sonraya da kalırmış derler umarım sende öyle olmazevet başladım balığa ama et hala yemiyorumdüzene girer inş her şeyimiz
inş ya bide bazen hamilelikte tiksinilen şeyler doğumdan sonraya da kalırmış derler umarım sende öyle olmaz
sen şimdi tiksindim diye yemiyosun ya denedin mi peki hiç yemeyi ,deneme gereği duymamışsndr sen kesin tiksindm diyedoğmdan sonraya kalsa sorun dğeil et yemesem çok bi şey kaybetmem de hamileyken yeseydim iyiydi
sen şimdi tiksindim diye yemiyosun ya denedin mi peki hiç yemeyi ,deneme gereği duymamışsndr sen kesin tiksindm diye
aslında köfte yememen lazım dışarda kim bilir ne koyuyorlar içine,işlenmemiş et yesen daha iyi ,dene sen yine dedenemedimama yiyemem biliyorum çünkü o manyak nusretin videolarını fotolarını görnce bile içim bi hoş oluyo, midem bulanıyo direk öyle et yemiyorm ama köfte falan yiyorm yani az da olsa
cık cık cık seni şimdi çok kınadımdoğmdan sonraya kalsa sorun dğeil et yemesem çok bi şey kaybetmem de hamileyken yeseydim iyiydi
aslında köfte yememen lazım dışarda kim bilir ne koyuyorlar içine,işlenmemiş et yesen daha iyi ,dene sen yine de
cık cık cık seni şimdi çok kınadımetsiz hayat olur mu canım yaa şaka bi yana protein eksikliğinden bir çok hstalık olabiliyo doğumdan sonra da yemeye dikkat et
hahah aynen babanın oglumuköfteci ramiz var ya orda falan yiyorm. babamın oğlu ya sanki güveniyorm
hahah aynen babanın oglumubu devirde babana bile güvenmeyeceksin bacım neymiş efennim ünlü köfteci ramizz
ya kızlar yemekten falan konu açılınca bişey soracam size bizim bu hafta arkadaşlarımız çiğ köfte yemeye bize gelecekler (eşim yoğuruyo) burda bi kaç topik de hamileyken çiğ köfte yedim bişey olur mu falan diye görmüştüm şimdi onlar yerken benim canım çeker napsam bilemedim çig köfte zararlı mı ?
etli çiğ köfte önermiyorlar çiğ et oldugu için,ama etsiz çiğ köfte yiyebilirsin bulgr ve baharatla yapılıyor sonuçtaya kızlar yemekten falan konu açılınca bişey soracam size bizim bu hafta arkadaşlarımız çiğ köfte yemeye bize gelecekler (eşim yoğuruyo) burda bi kaç topik de hamileyken çiğ köfte yedim bişey olur mu falan diye görmüştüm şimdi onlar yerken benim canım çeker napsam bilemedim çig köfte zararlı mı ?
etli çiğ köfte önermiyorlar çiğ et oldugu için,ama etsiz çiğ köfte yiyebilirsin bulgr ve baharatla yapılıyor sonuçta
etli çiğ köfte önermiyorlar çiğ et oldugu için,ama etsiz çiğ köfte yiyebilirsin bulgr ve baharatla yapılıyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?