- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.521
Niye öyle oluyo ki yaaailk çocuk genelde babaya benziyor kızlar
bilimsel bir açıklaması var mı bunun bilmiyorum ama genelde dedigim gibi oluyor ,olsun ya babaya benzesin nolcak elbet anneye benzeyen bir yanıda olur yaniNiye öyle oluyo ki yaaa
Şimdi düşünüyorum da evet bu %70 tutar bence
ahahahahmaşallah maşallah. hepimizinki babalara mı benziycek acaba yaa öyle bi his var içimde. bi sanki nisankralicesi nin kendisine benziycek gibi
Oo güzeellllbanabakalım bu kime benziyecek
günaydınn bugün benim çok fazla sırt ağrım varsen nasılsın
ohh ohh maşallahben iyiyim maşallah diyeyim. kaburgalarm aşırı ağrıyodu ama geçti bu aralar o kadar yoğun ağrımıyo neyse kiama şu kanamalar oldktan sonra yatmasya o kadar alştm ki evdeyken falan bi yemek yerken oturur pozisyondayım, haricinde hep uzanıyorum yarım saat yürüyünce bile sırtım belim ağrıyo o yüzden maalesef
ohh ohh maşallahbenimde iki gündür çıktı bu sırt ağrım hamilelik halleri işte hiç bir günümüz diğerine uymuyo bende artık o bol yatmalı kısıma geçmek istiyorum bide benim sıpa mideme mi vuruyo ne bugün midem bi acayip
napalım artık dayanacazaman kaburgalarına baskı yapmasın da rahim,mideden bi şey olmaz. çok felaket bi ağrısı oluyo çünkü, nefes alkmakta bile zorlanıyodumsırt ağrın da geçer heralde. benm de zaman zaman artıyo, yatarken bile batıyo gibi oluyo, sonra geçiyo bi daha oluyo falan yarısına geldk artk şaka maka, olur heralde böyle şeyler
napalım artık dayanacazaynen ya yolu yarıladık geçen hergün bebeklerimize biraz daha yaklaştıracak bizi
Günaydın kızlar. Ben gene anacığıma kaçtım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?