Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydınn bugün benim çok fazla sırt ağrım var sen nasılsın

ben iyiyim maşallah diyeyim. kaburgalarm aşırı ağrıyodu ama geçti bu aralar o kadar yoğun ağrımıyo neyse ki ama şu kanamalar oldktan sonra yatmasya o kadar alştm ki evdeyken falan bi yemek yerken oturur pozisyondayım, haricinde hep uzanıyorum yarım saat yürüyünce bile sırtım belim ağrıyo o yüzden maalesef

ohh ohh maşallah benimde iki gündür çıktı bu sırt ağrım hamilelik halleri işte hiç bir günümüz diğerine uymuyo bende artık o bol yatmalı kısıma geçmek istiyorum bide benim sıpa mideme mi vuruyo ne bugün midem bi acayip

aman kaburgalarına baskı yapmasın da rahim,mideden bi şey olmaz. çok felaket bi ağrısı oluyo çünkü, nefes alkmakta bile zorlanıyodum sırt ağrın da geçer heralde. benm de zaman zaman artıyo, yatarken bile batıyo gibi oluyo, sonra geçiyo bi daha oluyo falan yarısına geldk artk şaka maka, olur heralde böyle şeyler

napalım artık dayanacaz aynen ya yolu yarıladık geçen hergün bebeklerimize biraz daha yaklaştıracak bizi

Kizlar napiyonuzz bayadir yazmadim size sizde beni unuttunuz tabi benimde oglum olcak nasipse kim oglan demisti tahmin etmisti unuttm :))burcu senmiydin kizz onun disinda hamileligim epey iyi gidiyor gobek aldi basini gidiyor 13haftalik kipirdamalari hissetmeye basladim ama 5kilo verdim istahsizliktan suan hic almadim bebek aliyor ins almamm.

Kizlar bu sirt agrisina bende cok cektim bir ay kadar doktoruma dedim bana magnezyum verdi kurtuldum o agrilardan hic is yapmasam bile kitlenip kaliyodum oturunca bu magnezyum tum kemik agrilarini yok ediyor yoksa ben doguma kadar oyle manf olmustum bana iyi geldi dahada bircok faydasi varmis okudum receteyi saymakla bitmez tansiyonu sekeri bile dengeleyen bir ilac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…