- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.541
ilkinilkin burcu1888 hhmasal nisankralicesi (unuttuğum varsa özür)
ben iyiyim kızlar merak etmeyin :)
Sadece kendimi buraya ayit hissetmiyorum artık ondan yokum. Size ve bebişlerinize saglikli mutlu ömürler diliyorumrabbim inşallah banada nasip eder yine kısa sürede. Allaha emanet olun.
canım sen iyi ol gerisi hiç önemli değililkinilkin burcu1888 hhmasal nisankralicesi (unuttuğum varsa özür)
ben iyiyim kızlar merak etmeyin :)
Sadece kendimi buraya ayit hissetmiyorum artık ondan yokum. Size ve bebişlerinize saglikli mutlu ömürler diliyorumrabbim inşallah banada nasip eder yine kısa sürede. Allaha emanet olun.
Selam kızlar nabersiniz?
ohh ne güzel benim yerimede bol bol yatyorgunluktan hiçbir şey yapmıyorum ya
ah bide bana sor . hiç sevmedim bunuohh ne güzel benim yerimede bol bol yat
Selam kızlar nabersiniz?
ah bide bana sor . hiç sevmedim bunu
oğlun pozisyon mu değiştirdi acaba geçmişti tekrar neden başladı kıbenm yine kaburgalarım felaket ağrıyo öyle böyle dğeil
oğlun pozisyon mu değiştirdi acaba geçmişti tekrar neden başladı kı
ah canım yaa bilmiyorum ki bu ağrının hafiflemesi için yapacak bişey varmıdırheralde yaa, mahvetti beni dün akşamdan beriberbat bi ağrı
ah canım yaa bilmiyorum ki bu ağrının hafiflemesi için yapacak bişey varmıdırevde yan tarafına falan yatsan belki oda değişir duruşunu
hahah hip hop falan mı yapıyo acabayok yaa fayda etmiyoo, geceden beri ağryo çünkü. geçmedinapıyosa artk içerde
hahah hip hop falan mı yapıyo acabadansçı olayım dediyse şimdiden hazırlıklara başlamıştır
ay inşallah ama büyüdükçe daha çok ağıracak yerleri daraldıkça baskı da artıyoya valla rahat dursun yaaa inan nefes almakta zorlanıyorm. böyle bi ağrı olamaz o kadar şiddetliinş hiçbirtinze olmaz böyle bi şey
ay inşallah ama büyüdükçe daha çok ağıracak yerleri daraldıkça baskı da artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?