Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben de yat yat, annem sağolsun yemeği meyveyi vs önüme getiriyo, önümden alıyo. Takılıyorum işte napayım. Arada oram ağrıyo arada buram ağrıyo, hamilelikten çok sıkıldım artık. Hareketsizlikten daha çok sıkıldım. Evin içinde bi tuvalete gidiyorum zaten onda da penguenden farksızım. 10 kilo falan aldım sanırım. Yani pek mutlu değilim. 25.haftadayım ama gün sayıyorum artık.
Hep normal doğurmak istiyorum çünkü sezaryenden çok korkuyorum ama bu kadar hareketsizlikle çok zor olacak gibi geliyor. Bir de bi anda bunalıp 38.haftada (inşallah gelirsek o haftalara) alın bebeği artık diyebilirim. Psikolojik olarak pek iyi değilim yani

ya kızlar bir şey soracağım. doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz acaba ? (şimdilik 3.yü istemediğim için çok erken düşünüyor olabilirim :) süt korur diyip hamile kalanlar çok o yüzden önemli olduğunu düşünüyorum)

geçer inşallah ya çok da böyle olumsuz yönünden bakma. oh ne güzel de kandır kendini. allahtan ağrın sızın yopk şu sıralar demi. valla bi şey diyim mi ama daha benm yarısı bitti bgn. ulen dedm daha yarısı, kalan yarısı nasl geçicek son 2 ay da hiç geçmiyomş diyolar

o yalan süt müt korumuyomuış. ben sağlk ocağna 2.gittğimde ebe konştu bu konuyu, sordu o da ne yapmayı düşünüyosunz diye. ulen dedm bi dur tam aksine doğmdan sonra hormonlar tavan yaptğı için hamile jalmak çok çok daha kolay oluyomş ve o dşarı boşalma bilmemne korunma olarak görmyorz onu dedi. hormon ilaçları da alma dedi, hap ve iğne yani. ya eşin korunucak prezervatifle ya da spiral taktırablrsin dedi

geri çekilme zaten bize imkansız doğum kontrol hapı emzireceğimiz için sıkıntı . eşimde pek istekli değil onu kullanmaya ben direk tüpleri bağlatmayı düşündüm oda dinen sıkıntılıymış vazgeçtim. şimdi hormonlu spiral araştırıyorum bi doktorumla görüşecem. olmazsa eşim mecbur korunacak. en garanti çözüm yapmamak galiba

ya ona bakarsan dinde korunmak da günah. bence sen bağlat tüpleri 3.yü düşünmüyosan. istemedğin bi bebeği dünyaya getrmek daha büyük günah bence. benm de eşim istemiyo onu ne varsa sanki

spiralde de kayma ihtimali var bu arada

ya ona bakarsan dinde korunmak da günah. bence sen bağlat tüpleri 3.yü düşünmüyosan. istemedğin bi bebeği dünyaya getrmek daha büyük günah bence. benm de eşim istemiyo onu ne varsa sanki
benim koca erkek erkek istediyorum diye tutturdu hem temiz hemde güzel ya hemde bin bir çeşidi var sanki

Yani son aylar bir de iyice hantallaşıyodur insan. Bilmiyorum valla hiç. Düşünmek istemiyorum

Hiçbir fikrim yok. Ben 2.yi de düşünmüyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…