- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.561
Magnezyum kullanıyon mu canım sen. Bu kemik ağrıları için iyi gelebiliyoya valla rahat dursun yaaa inan nefes almakta zorlanıyorm. böyle bi ağrı olamaz o kadar şiddetliinş hiçbirtinze olmaz böyle bi şey
Ben de yat yat, annem sağolsun yemeği meyveyi vs önüme getiriyo, önümden alıyo. Takılıyorum işte napayım. Arada oram ağrıyo arada buram ağrıyo, hamilelikten çok sıkıldım artık. Hareketsizlikten daha çok sıkıldım. Evin içinde bi tuvalete gidiyorum zaten onda da penguenden farksızım. 10 kilo falan aldım sanırım. Yani pek mutlu değilim. 25.haftadayım ama gün sayıyorum artık.
Hep normal doğurmak istiyorum çünkü sezaryenden çok korkuyorum ama bu kadar hareketsizlikle çok zor olacak gibi geliyor. Bir de bi anda bunalıp 38.haftada (inşallah gelirsek o haftalara) alın bebeği artık diyebilirim. Psikolojik olarak pek iyi değilim yani
Magnezyum kullanıyon mu canım sen. Bu kemik ağrıları için iyi gelebiliyo
ya kızlar bir şey soracağım. doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz acaba ? (şimdilik 3.yü istemediğim için çok erken düşünüyor olabilirim :) süt korur diyip hamile kalanlar çok o yüzden önemli olduğunu düşünüyorum)
geri çekilme zaten bize imkansızdoğum kontrol hapı emzireceğimiz için sıkıntı . eşimde pek istekli değil onu kullanmaya ben direk tüpleri bağlatmayı düşündüm oda dinen sıkıntılıymış vazgeçtim. şimdi hormonlu spiral araştırıyorum bi doktorumla görüşecem. olmazsa eşim mecbur korunacak. en garanti çözüm yapmamak galiba
geri çekilme zaten bize imkansızdoğum kontrol hapı emzireceğimiz için sıkıntı . eşimde pek istekli değil onu kullanmaya ben direk tüpleri bağlatmayı düşündüm oda dinen sıkıntılıymış vazgeçtim. şimdi hormonlu spiral araştırıyorum bi doktorumla görüşecem. olmazsa eşim mecbur korunacak. en garanti çözüm yapmamak galiba
benim koca erkek erkek istediyorum diye tutturduya ona bakarsan dinde korunmak da günah. bence sen bağlat tüpleri 3.yü düşünmüyosan. istemedğin bi bebeği dünyaya getrmek daha büyük günah bence. benm de eşim istemiyo onu ne varsa sanki
Yani son aylar bir de iyice hantallaşıyodur insan. Bilmiyorum valla hiç. Düşünmek istemiyorumgeçer inşallah ya çok da böyle olumsuz yönünden bakma. oh ne güzel de kandır kendini. allahtan ağrın sızın yopk şu sıralar demi. valla bi şey diyim mi ama daha benm yarısı bitti bgn. ulen dedm daha yarısı, kalan yarısı nasl geçicekson 2 ay da hiç geçmiyomş diyolar
Hiçbir fikrim yok. Ben 2.yi de düşünmüyorum zaten.ya kızlar bir şey soracağım. doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz acaba ? (şimdilik 3.yü istemediğim için çok erken düşünüyor olabilirim :) süt korur diyip hamile kalanlar çok o yüzden önemli olduğunu düşünüyorum)
Ben evde olduğumdan sere serpe takılıyom. Zaten olmuyolar artık yeni almam lazımyok, doktora gittğimde söyliyim bari böyle sıkıntım var diye. telsiz sutyen alıcam. belki o da iyice baskı yapıp daha da zorlaştryo olablr
ahahaha senin ki daha kötüHiçbir fikrim yok. Ben 2.yi de düşünmüyorum zaten.
Yok yaa benimki hamilelik değil eziyet oldu. Bi doğurayım sağlıkla inşallah bir daha düşünmüyorum açıkcası. İşe güce bakıcam artık o saatten sonra.ahahaha senin ki daha kötüben gene olursa eşim istemişti felan derim
o zaman senin garanti bi korunma yöntemine ihtiyacın varYok yaa benimki hamilelik değil eziyet oldu. Bi doğurayım sağlıkla inşallah bir daha düşünmüyorum açıkcası. İşe güce bakıcam artık o saatten sonra.
benim koca erkek erkek istediyorum diye tutturduhem temiz hemde güzel ya hemde bin bir çeşidi var sanki
Yani son aylar bir de iyice hantallaşıyodur insan. Bilmiyorum valla hiç. Düşünmek istemiyorum
Kondom. Kimse kusura bakmasın ben ne ilaç kullanırım ne garip bişeler taktırırım kendime.o zaman senin garanti bi korunma yöntemine ihtiyacın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?