- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.721
günaydın canım :) hayırdır daha subat bitmedi dayanamadın mı yoksa :)Kizlar Günaydın :) bende evimdeyim artik oğlumla bol bol yatislardayiz
Oh hayırlı olsun :))Kizlar Günaydın :) bende evimdeyim artik oğlumla bol bol yatislardayiz
Günaydınnnn
Keyfim yok, doktorumla görüştüm az önce şekerim yüksek. Diyet dedi yaaaaa
Ne diyeti?? Hamilelikte diyet mi olur
Bi ara diyetisyene gidicem
Çikolataları kessem yeterli olur mu acep
Camış derkennutella ye sen çivi çiviyi söker belki ahaha bi şey olmaz ondan yaa, kuzenme de doktoru diyet demişti o da camış gibi yiyodu. tatlıyı falan kesmişti o dönem. sonra yine abandı
Camış derken
İşte o ben oluyorum
Ahahahahahaahaha
Uu 14 iyiymiş. Ben de şuan 9 10 aldımşimdi oğlu 3 aylık oldu, geçen konuştuk da o şeker yüklemesi yapldğnda yani 24. haftada falan 14 kg almıştı boru değil yani
Tatlim iznim vardi onu kullaniyorum 1 martta da istifami verecem inşgünaydın canım :) hayırdır daha subat bitmedi dayanamadın mı yoksa :)
Sanirim benim sonum da öyle olacak şimdi evdeyim de sürekli ye yat pozisyonundayimUu 14 iyiymiş. Ben de şuan 9 10 aldım
Ama son 4 kiloyu bir anda 3 hafta içinde aldım çok şaşırdım
Uu 14 iyiymiş. Ben de şuan 9 10 aldım
Ama son 4 kiloyu bir anda 3 hafta içinde aldım çok şaşırdım
Hamileliğin başından beri iştahım açıldı bu bi gerçek yani :))nedne böyle aldın ki yaa yiyo musun yoksa direk bebeğin kilosu mu acaba
ben önceden de pis boğazdımHamileliğin başından beri iştahım açıldı bu bi gerçek yani :))
Hamileliğin başından beri iştahım açıldı bu bi gerçek yani :))
Günaydınnn
Kahvaltı ettim ama ekmeksiz doyamıyorum yaaa
Midem leğen kadar olmuş sanırım
2 gündür çikolatasızlıktan başım ağrıdıohh afiyet olsun. şeker de çktı madem dikkat et sen ekmek falan tüketme çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?