- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.701
Benimki kesin babasına benzicek. Hiç umudum yok. 2 boyutlu ultrasonda bile babasına benzetebildim yani o derece
Aman huyu benzemesin deyine giydiriyorum adama farkındayım
olabilir babası cok sever futbolu ,fotbolcu olacak benim oğlum diip duruyor zatenn
Ahahahahhahahahee maşallah çaktırmdan da değil yani dümdüz gidiyosun
aslında bende tedirgin olurdum ama senin bi topiğin vardı orda ki yorumları okumuştum rahatladım ondan snra normalmiş demek dedimÇok tedirgin olmuştum ama alıştım artık, ayakları aşağıda heralde aşağı vuracak dedi doktor dalga geçti benle panik yaptım diye :))
Anne olmak çok zor azizimaslında bende tedirgin olurdum ama senin bi topiğin vardı orda ki yorumları okumuştum rahatladım ondan snra normalmiş demek dedim
hhaha dogsunlar inş görüp karar veririz ozmnlr mı zor olacak bu zmnlr mı zormuşAnne olmak çok zor azizim
iyiyse sıkıntı yokkızlar mesajlarınızı okudumannem gelmişti o yüzden giremedim pek. bende iyiyim . yatışa devam
gitti canım :)iyiyse sıkıntı yokgitti mi annişin ?
güle güle gitsingitti canım :)
evetgüle güle gitsinkeyifler nasıl ? üşengeçlik hala devam mı?
aa enfeksiyon mu var gittin mi doktora peki ?evetbide enfeksiyon bitirdi kaşıntı felan
mesaj yazdım da görmemişin herhalde :) (aa enfeksiyon mu var gittin mi doktora peki ?
bana mı msj yazdın gözükmüyor ki mesajmesaj yazdım da görmemişin herhalde :) (
kızlar doktora gittim bende vajinal akıntı vardı beyaz gibi kaşıntı yapıyordu enfeksiyonmuş. fitil verdi onu kullanıyorum)
bana mı msj yazdın gözükmüyor ki mesaj
gecmiş olsun bol bol su iç , ara ver biraz anladın sen onu
kızlar mesajlarınızı okudumannem gelmişti o yüzden giremedim pek. bende iyiyim . yatışa devam
ya ama sebeplerini yazdın doktorla uğraşıyorumsen zaten bayadır ilgilenmiyosun bizimle
ya ama sebeplerini yazdın doktorla uğraşıyorumne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?