Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

iyi düşünmüşsün bende bi göreym ayrıntılıda kendi doktoruma mart 15 gibi giderim inş ,aşı zmanı ne zmndı hatırlayamadım bana aile hekimi arayacagız demişti şuan için ne arayan ne soran var

O kadar uzun nası dayanıyorsunuz ya :))
Ben bu cuma yine gitmeyi düşünüyorum
Kuzular daha çok tekmelemeye başladı mı ?

O kadar uzun nası dayanıyorsunuz ya :))
Ben bu cuma yine gitmeyi düşünüyorum
Kuzular daha çok tekmelemeye başladı mı ?
benim bu sefer böyle oldu nasıl dayanıyorum gel bide bana sor en fazla 20 günde bir gidiyordum,herkes cuma gidiyor hadi bakalım :) ya bigün çok yogun oluyor bigün çok az oluyor endişeleniyorum bende öle olunca ,mesela suan bi tekme yedim ufagından bide ben hep solumda vuruşları hissediyorum sol taraftada kafası vardı acaba hep kafasıyla mı tekme atıyor

futbolcu mu olucak ki acaba

Valla neresi nerde ben de anlamıyorum. Yan yattığımda veya oturduğumda şeyime yiyorum adeta tekmeleri
Sırt üstü yattığımda daha yukarlarda göbek deliği çevresinde oluyor. Bazen sanki tırmalanıyorum içerden napıyosa artık
Ama hala düzenli değil hareketleri kafasına göre. Herkesin hemen hemen öyle o yüzden endişelenme

ben de böyle yumuşak yumuşak hissediyorum. bazen böyle kıpır kıpır oluyo kayıyo içerde sanki, bazen hiç hissetmedğim gün oluyo. bi onu evham yapmadm allahtan

ben de böyle yumuşak yumuşak hissediyorum. bazen böyle kıpır kıpır oluyo kayıyo içerde sanki, bazen hiç hissetmedğim gün oluyo. bi onu evham yapmadm allahtan
Bi de siz çalışıyosunız gün içinde hareket halinde oluyosunuz o yüzden hareket etse de hissetmezsiniz büyük ihtimalle

Bi de siz çalışıyosunız gün içinde hareket halinde oluyosunuz o yüzden hareket etse de hissetmezsiniz büyük ihtimalle

olabilir diycem de ben yermden pek kımıldamıyorm valla bizimki daha çok akşam saatlernde hissettiryo zaten. ya da ben o zamanlar farkediyorm. saat 6-9 arası falan hissediyorm genelde. şimdi sen ne güzel baya baya hissediyosun

Tabi kız baya dışardan da gözüküyo, babacığına gıcık ama kızım aferin ona aynı anası
O ne zaman elini koysa veya izlemeye başlasa duruyo tık yok sinir oluyo o da

yok bana hiç olmuyo yaa, aksine daha bi aşık oldum sanki. sürekli otrp seyrediyorm. sonra kendi kendme kızıyorm çok bakma da kendine benzesin diye öyle saçma batıllar var ya
Evet ya. Özellikle bebek hareket ederken kime çok fazla bakarsan ona benzermiş ne saçma

hee aynayla gezeyim o zmn babasına da benzesin tabi de yani karşk olsun, öyle istyrm ben. özellkle birimize benzemesin
Benimki kesin babasına benzicek. Hiç umudum yok. 2 boyutlu ultrasonda bile babasına benzetebildim yani o derece
Aman huyu benzemesin de yine giydiriyorum adama farkındayım

aynen ya bazen bende sanki o tarafıma yiyorum öle hissediyorum .çok aşağıda hissetmek normal galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…