- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.681
iyi düşünmüşsünyok, cuma gidicem işte o zmn göstericem. tam 1 ay olmş olucak kendi doktoruma gitmeyeli. benim de bu en uzun oldu. geçen hafta ayrntılıya girdk, iyi oldğnu gördm ya dedm ona bi hafta sonra gideymmartın ilk haftası aşılar da olucak artk demi? bana 4-7 mart arası dedi ebe
Teşekkür ederiz iyiyiz. Uykucuyuz bu ara gece uyanığız amaiyiyiz efenim siz nassınız, hanım kızımız afiyetteler mi
benim bu sefer böyle oldu nasıl dayanıyorum gel bide bana sorO kadar uzun nası dayanıyorsunuz ya :))
Ben bu cuma yine gitmeyi düşünüyorum
Kuzular daha çok tekmelemeye başladı mı ?
benim bu sefer böyle oldu nasıl dayanıyorum gel bide bana soren fazla 20 günde bir gidiyordum,herkes cuma gidiyor hadi bakalım :) ya bigün çok yogun oluyor bigün çok az oluyor endişeleniyorum bende öle olunca ,mesela suan bi tekme yedim ufagından bide ben hep solumda vuruşları hissediyorum sol taraftada kafası vardı acaba hep kafasıyla mı tekme atıyor
Valla neresi nerde ben de anlamıyorum. Yan yattığımda veya oturduğumda şeyime yiyorum adeta tekmeleribenim bu sefer böyle oldu nasıl dayanıyorum gel bide bana soren fazla 20 günde bir gidiyordum,herkes cuma gidiyor hadi bakalım :) ya bigün çok yogun oluyor bigün çok az oluyor endişeleniyorum bende öle olunca ,mesela suan bi tekme yedim ufagından bide ben hep solumda vuruşları hissediyorum sol taraftada kafası vardı acaba hep kafasıyla mı tekme atıyor
ben de böyle yumuşak yumuşak hissediyorum. bazen böyle kıpır kıpır oluyo kayıyo içerde sanki, bazen hiç hissetmedğim gün oluyo. bi onu evham yapmadm allahtanValla neresi nerde ben de anlamıyorum. Yan yattığımda veya oturduğumda şeyime yiyorum adeta tekmeleri
Sırt üstü yattığımda daha yukarlarda göbek deliği çevresinde oluyor. Bazen sanki tırmalanıyorum içerden napıyosa artık
Ama hala düzenli değil hareketleri kafasına göre. Herkesin hemen hemen öyle o yüzden endişelenme
Bi de siz çalışıyosunız gün içinde hareket halinde oluyosunuz o yüzden hareket etse de hissetmezsiniz büyük ihtimalleben de böyle yumuşak yumuşak hissediyorum. bazen böyle kıpır kıpır oluyo kayıyo içerde sanki, bazen hiç hissetmedğim gün oluyo. bi onu evham yapmadm allahtan
Bi de siz çalışıyosunız gün içinde hareket halinde oluyosunuz o yüzden hareket etse de hissetmezsiniz büyük ihtimalle
Tabi kız baya dışardan da gözüküyo, babacığına gıcık ama kızım aferin ona aynı anasıolabilir diycem de ben yermden pek kımıldamıyorm vallabizimki daha çok akşam saatlernde hissettiryo zaten. ya da ben o zamanlar farkediyorm. saat 6-9 arası falan hissediyorm genelde. şimdi sen ne güzel baya baya hissediyosun
Tabi kız baya dışardan da gözüküyo, babacığına gıcık ama kızım aferin ona aynı anası
O ne zaman elini koysa veya izlemeye başlasa duruyo tık yoksinir oluyo o da
Ne bileyim arada geliyolarahgahahahah senin ne derdin var adamcağızla yaaahabire giydiriyosun
Ne bileyim arada geliyolar
O da alıştı artık gerçi
Size olmuyo mu ya öyle
Evet ya. Özellikle bebek hareket ederken kime çok fazla bakarsan ona benzermişyok bana hiç olmuyo yaa, aksine daha bi aşık oldum sanki. sürekli otrp seyrediyorm. sonra kendi kendme kızıyorm çok bakma da kendine benzesin diyeöyle saçma batıllar var ya
Evet ya. Özellikle bebek hareket ederken kime çok fazla bakarsan ona benzermişne saçma
Benimki kesin babasına benzicek. Hiç umudum yok. 2 boyutlu ultrasonda bile babasına benzetebildim yani o derecehee aynayla gezeyim o zmnbabasına da benzesin tabi de yani karşk olsun, öyle istyrm ben. özellkle birimize benzemesin
olabilir babası cok sever futbolu ,fotbolcu olacak benim oğlum diip duruyor zatennfutbolcu mu olucak ki acaba
Oo futbocu damatolabilir babası cok sever futbolu ,fotbolcu olacak benim oğlum diip duruyor zatenn
aynen ya bazen bende sanki o tarafıma yiyorum öle hissediyorum .çok aşağıda hissetmek normal galibaValla neresi nerde ben de anlamıyorum. Yan yattığımda veya oturduğumda şeyime yiyorum adeta tekmeleri
Sırt üstü yattığımda daha yukarlarda göbek deliği çevresinde oluyor. Bazen sanki tırmalanıyorum içerden napıyosa artık
Ama hala düzenli değil hareketleri kafasına göre. Herkesin hemen hemen öyle o yüzden endişelenme
Çok tedirgin olmuştum ama alıştım artık, ayakları aşağıda heralde aşağı vuracak dedi doktor dalga geçti benle panik yaptım diye :))aynen ya bazen bende sanki o tarafıma yiyorum öle hissediyorum .çok aşağıda hissetmek normal galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?