- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.781
Yatıyorum keyfime bakıyorum :))iyilersende ne var ne yok?
Niye gidemiyosun yahu benim hep alttan bakıyo nolcakkiya ben gidecem de doktora alttan bakıyor o yüzden pek gidemiyorumseninde rahimde sıkıntı vardı ya senin doktorda bakıyordur
Alışırsın alışırsınne biliyim pek sevmiyorum ya
ye onu teyzesi ama bitirme
ne yaptın bakalım nasıl gidiyor oyun arkadaşımtamam sana da bırakırım ama birazcık
sevindim iyi olmana :)iyi gidiyor enfeksiyon geçti çok şükür şu kaşıntı olayı bitti uyuyabiliyorum artık
Yasiyorum da evde yatislardayim yorgunluk atiyorum pek bakamadim buraya :) detayliya girdik çok şükür bir sorun çıkmadı sadece bizim beyefendi sirtini döndü inatla yüzünü göstermedi.Ee doktora giden kızlar naptınız sesiniz çıkmadı?
Ayrıcahhmasal ve nisankralicesi yaşıyo musunuz acaba?
Nazlı bir oğlan demekki :)Yasiyorum da evde yatislardayim yorgunluk atiyorum pek bakamadim buraya :) detayliya girdik çok şükür bir sorun çıkmadı sadece bizim beyefendi sirtini döndü inatla yüzünü göstermedi.
Sizler nasilsiniz kizlar napiyosunuz
Diyete baslamissin kolay gelsin :) cok kolay olacagini da sanmiyorum ama :) ya benimde son gunlerde canim hep hamur işi cekiyo sonum benimde diyet olabilir sanirimNazlı bir oğlan demekki :)
Bende durum aynı valla yatmak yatmak ve yatmak
Benim gibi abartmazsan bişey olmaz da ben suyunu çıkarmıştımDiyete baslamissin kolay gelsin :) cok kolay olacagini da sanmiyorum ama :) ya benimde son gunlerde canim hep hamur işi cekiyo sonum benimde diyet olabilir sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?