Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydın kızlar :)

yarın enfeksiyon için kontrolüm var. nasılsınız ? bebişler nasıl?

günaaaaydınnn iyiyim ben ama dün hiç hareketlerni hissetmedim diye huzursuz oldum. genelde hissediyorm çok net bi şeklde ama dün olmadı. normaldir inşallah

inş senin enfeksiyon da geçmiştir tamamen son düzlükte rahat geçirelim bari

normaldir canım takma kafanı benimde gecen oldu sırayla korkutuyor bu çocuklar annelerini

burcu1888 al bende de okdr valla bende rüyalarımda içiyorum :)) sen bi ara demiştin ya rüyalarıma giriyor diye,o günden beri ara ara hep rüyamda sigara içerken görüyorum kendimi doktoruma gecen dedim ki canım çok istiyor sigara dedi ki haftada 1 tane içebilirsin duramıyorsan bende yok içmem dedim

Günaydın kızlar, ben de iyiyim bir değişiklik yok.
ilkinilkin doktor randevusu nası geçti haber vermedin bize

güzel geçti, her şey yolunda dedi doktor şeker yüklemesini de bana bıraktı. bu konuda çok karşık fikirler var dedi canan karataydan sonra ama bi sıkıntı yapacak durum yok dedi, 2 baklava yemekle aynı şey dedi. haftaya aşı için sağlk ocağna gidicem. ister orda yaptr, istersen biz de yaparz burda dedi. ebeye de sorucam fikrini alıcam, ama snaırım yaptırıcam

Ben de henüz hiç yenik düşmedim sigara isteğime. Düşmem de bu saatten sonra büyük ihtimal. Bazen eşim yakınca bi nefes al istersen diyo ama ona bile gönlüm razı olmuyo. O da zaten balkonda sürekli yazık, ya da mutfakta cam önünde çok soğuk olunca.
Ama çok özlediğim de bir gerçek yani :)))

Maşallah canım :)
Ben de ikilemdeydim şeker yüklemesi için doktor gerekli dedi yaptırdım ama hala gereklimiydi acaba diye sorguluyorum? Öyle ya da böyle yediklerine dikkat etmek lazım. Şimdiye kadar etseydim zaten şekerim de çıkmayacaktı.

yaptıraym ben de yaa en azından bi şey varsa önlemini alırım ben de. sen o ölçme cihazını neden aldın, senin yüksek falan mı çıktı yoksa gebelik şekeri çknca kontrol etmek şart mı her gün

ya aslında biri içtiginde falan dumanı çok rahatsız ediyor ama yinede zaman zaman canım çekmiyor diil,bu kdr süre içmemişiz yenik düşmeyiz inş,eşin içiyorsa sıkıntı,benim eşim kullanmıyor

yaptıraym ben de yaa en azından bi şey varsa önlemini alırım ben de. sen o ölçme cihazını neden aldın, senin yüksek falan mı çıktı yoksa gebelik şekeri çknca kontrol etmek şart mı her gün
Şuan diyetle gebelik şekerini düşürmeye çalışıcaz. 1 hafta diyet sonra 2 gün günde 10 kere ölçüm yapıcam. Sonuçlara göre eğer düşmüşse diyetle devam edicez, eğer düşmezse insüline başlicaz. İnşallah insüline gerek kalmaz. Doktorum önlemini şimdiden almazsak doğum sonrası gerçek şekere dönüşebilir dedi. Tırstım çıkcası

inşallah düşer de öyle bi sıkıntı olmaz. meyve falan var mı listende? muz yasaktır kesin ama di,ğerleri de tehlikeli mi

ekmeği ve abur cuburu kessen normale döner inş,kötü düşünme inş düzelir.

inşallah düşer de öyle bi sıkıntı olmaz. meyve falan var mı listende? muz yasaktır kesin ama di,ğerleri de tehlikeli mi
Var var herşey var. Muz da var ama bir elmayla yarım muz aynı sayılıyor. Bol yoğurtlu bi listem var. Yoğurt yemekten de fenalık geldi. Şuanda da pırasa pişiriyorum akşam temeği için ıyyyyyy hiç sevmem ama napayım mecbur

ne güzel işte pırasa mis gibi ben severm ve evliyken sadece 1 kez yaptım benm de cnaım stedi şimdi. ben de yapaym bari bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…