- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.821
Abur cubur zaten yakınımdan geçmiyor. Çikılatasızlığa da alıştım. Arada tutuyo tatlı krizim özellikle akşamları :))ekmeği ve abur cuburu kessen normale döner inş,kötü düşünme inş düzelir.
Garip zevklerin var vesselamne güzel işte pırasa mis gibiben severm ve evliyken sadece 1 kez yaptım benm de cnaım stedi şimdi. ben de yapaym bari bu hafta
Ne oluyo ki orda :))kızlar vaktiniz varsa gelin oyun bölümüne
kızlar vaktiniz varsa gelin oyun bölümüne
Ya ama iki kat donla hamile kalmaktan korkuyor sinir etti benidün banlanıyordum az daha yabiri saçma sapan konu açtı yorum yaptım sonra bir daha açmış onada dayanamadım @burcu1888 da baya kızmıştı
Ya ama iki kat donla hamile kalmaktan korkuyor sinir etti beni
Yalandan uğraştın pekmez falan, iki kat don giysen tamamdırahahahabiz yanlış yapıyormuşuz
aa gecmiş olsun nie öle oldu yatmak yaramadı demek ki sana ,havalar biraz ısındı asıl bu havalarda dikkat etmek gerekGünaydın kızlar ben hasta yatıyorum. Grip ve bogaz enfeksiyonu fenayim
Teşekkürler canım havalrin isinmasina aldandim sanirim hergün yuruyuse falan cikiyorum soguk almışım.aa gecmiş olsun nie öle oldu yatmak yaramadı demek ki sana ,havalar biraz ısındı asıl bu havalarda dikkat etmek gerek
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ben hasta yatıyorum. Grip ve bogaz enfeksiyonu fenayim
Günaydın kızlar ben hasta yatıyorum. Grip ve bogaz enfeksiyonu fenayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?