Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Gitmiyorum zaten canım baya tepikledi zaten kendine geldi heralde. E yeri de daraldı iyice. Rahat 20 dakka sadece hıçkırdı zaten. Hıçkırınca da asabileşiyo sinirini benden çıkarıyo
Sen nasılsın uykuya devam mı

bu hafif hafif göbeğin oyamaöasındna mı anlıyosun hıçkırdığını

Geçiyo gibi dün gece bi türlü uyku tutmadi sabahta erken uyandim ama cikmadim.yataktan inat ettim. Valla ben böyle uykuyla iyiydim ya gecmese keske

benm de öyle oluyo bazen demek hıçkırık o
Nabız atar gibi atıyo pıt pıt diye. İlk başlarda daha hafifti şimdi baya sarsılıyo göbeğim
enemmm benimde gün içerisinde mutlaka bazen de akşamları oluyor alttan alttan pıt pıt diye demek hıçıkırıkmış o :) hatta videoya bile aldım o anı bendeee onu şöyle düşünüyordum kordondan tutuyor atıyor kendini oradan oraya tarzan gibibende ki fantaziye bak yahuuyirim yirim onların nefes egzersizlerini ben

hakkaten hayal gücün iyiymiş hee

bu arada selam hanımlar giremiyorum bir kaç gündür işten güçten nisan sonu emekliye ayrılıyorum inş oryantasyon sürecindeyiz oyuzden pek vakit bulamıyorum,baya kaynatmıssınız okudum yanii sizi gidiler sizi

Ahahahahaha
Kordondan tutup sallanıyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…