- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.961
Gitmiyorum zaten canım baya tepikledi zaten kendine geldi heralde. E yeri de daraldı iyice. Rahat 20 dakka sadece hıçkırdı zaten. Hıçkırınca da asabileşiyo sinirini benden çıkarıyoGünaydın kizlar herkese
burcu1888 bence hic doktora gitme canım sonucta yavastan da olsa hareket ediyor. Bebekler de bizim gibi bazi gunler cok enerjik bazi günler bol uyumakli olabiliyolarmis. Hayat hanim bu siralar biraz uykucu galiba :)
Aha başladı zilli
Ama 3 gün öncesine göre hafif hafif hareketleri niye ki acep?
Gitmiyorum zaten canım baya tepikledi zaten kendine geldi heralde. E yeri de daraldı iyice. Rahat 20 dakka sadece hıçkırdı zaten. Hıçkırınca da asabileşiyo sinirini benden çıkarıyo
Sen nasılsın uykuya devam mı
Geçiyo gibi dün gece bi türlü uyku tutmadi sabahta erken uyandim ama cikmadim.yataktan inat ettim. Valla ben böyle uykuyla iyiydim ya gecmese keskeGitmiyorum zaten canım baya tepikledi zaten kendine geldi heralde. E yeri de daraldı iyice. Rahat 20 dakka sadece hıçkırdı zaten. Hıçkırınca da asabileşiyo sinirini benden çıkarıyo
Sen nasılsın uykuya devam mı
Nabız atar gibi atıyo pıt pıt diye. İlk başlarda daha hafifti şimdi baya sarsılıyo göbeğimbu hafif hafif göbeğin oyamaöasındna mı anlıyosun hıçkırdığını
Hamileliği uyku geçirdi vallahiGeçiyo gibi dün gece bi türlü uyku tutmadi sabahta erken uyandim ama cikmadim.yataktan inat ettim. Valla ben böyle uykuyla iyiydim ya gecmese keske
Nabız atar gibi atıyo pıt pıt diye. İlk başlarda daha hafifti şimdi baya sarsılıyo göbeğim
Nefes egzersizi yapıyorlarmışbenm de öyle oluyo bazen demek hıçkırık o
Nefes egzersizi yapıyorlarmış
benm de öyle oluyo bazen demek hıçkırık o
enemmm benimde gün içerisinde mutlaka bazen de akşamları oluyor alttan alttan pıt pıt diye demek hıçıkırıkmış o :) hatta videoya bile aldım o anıNabız atar gibi atıyo pıt pıt diye. İlk başlarda daha hafifti şimdi baya sarsılıyo göbeğim
enemmm benimde gün içerisinde mutlaka bazen de akşamları oluyor alttan alttan pıt pıt diye demek hıçıkırıkmış o :) hatta videoya bile aldım o anıbendeee onu şöyle düşünüyordum kordondan tutuyor atıyor kendini oradan oraya tarzan gibi bende ki fantaziye bak yahuu yirim yirim onların nefes egzersizlerini ben
ve şuan o anlardan biri tarzancılık oynuyor benim oğlum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahahahahahaenemmm benimde gün içerisinde mutlaka bazen de akşamları oluyor alttan alttan pıt pıt diye demek hıçıkırıkmış o :) hatta videoya bile aldım o anıbendeee onu şöyle düşünüyordum kordondan tutuyor atıyor kendini oradan oraya tarzan gibi bende ki fantaziye bak yahuu yirim yirim onların nefes egzersizlerini ben
İvett :)))))))))Ahahahahaha
Kordondan tutup sallanıyor demek
hahahha çılgın bebiş çıkınca sizi mafedecek söylüyüm şimdidenİvett :)))))))))
Mahveden o olsun yaaahahahha çılgın bebiş çıkınca sizi mafedecek söylüyüm şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?