- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.001
hahahah inan bende bilmiyorum şuanFrzee bu hafta sondu di mi?
uzun zmn oldu dimi hehehehe ilkiniyi olmaya calışıyorum valla nisankraliçesi
bu gidişle ben işten ayrılamayacagım kızlar benim yeni elemanda sıkıntı biiraz ne yapacagız bilmiyorum en sonunda burda doguracagım galiba töbe töbe
kız sen çık Allah Alah öğretebildiğini kadar öğrensin sonrası ona kalmışhahahah inan bende bilmiyorum şuandileğim son olmasından yana fakat sıkıntı yeni arkadaş
ay ay insan önceden alır :/e onlar da son dk adam alıyolar, insan daha önceden başlatır
Boşver canım. O onların problemi. Ya işi öğrenecek yeterli sürede adam alacaklar ya da bilen adam alacaklar. Sakın iyi yüreklilik yapma kalma daha fazla. Patron kısmı anlamaz iyilikten :)hahahah inan bende bilmiyorum şuandileğim son olmasından yana fakat sıkıntı yeni arkadaş
Boşver canım. O onların problemi. Ya işi öğrenecek yeterli sürede adam alacaklar ya da bilen adam alacaklar. Sakın iyi yüreklilik yapma kalma daha fazla. Patron kısmı anlamaz iyilikten :)
e onlar da son dk adam alıyolar, insan daha önceden başlatır
son dakika almadılar aslında 1 ay önce birini aldılar tecrübesiz 1 hafta 10 gün denediler olmadı sonra biri başladı nisanın 12 si falandı sanırım ertesi gün gelmedi çocugu rahatsızlandı ben devam etmeyeceğim didi,bu 3.kişi 17 nisanda başladı 2 önce annesi rahatsızlanmış hastane işleri falan ofisi acamadı o gün,gece yine rahatsızlanmış ofisi yine acamadı ve haberde vermedi arıyorum sabah teli servis dışı bana kapı duvar oldukız sen çık Allah Alah öğretebildiğini kadar öğrensin sonrası ona kalmış
ay ay insan önceden alır :/
son dakika almadılar aslında 1 ay önce birini aldılar tecrübesiz 1 hafta 10 gün denediler olmadı sonra biri başladı nisanın 12 si falandı sanırım ertesi gün gelmedi çocugu rahatsızlandı ben devam etmeyeceğim didi,bu 3.kişi 17 nisanda başladı 2 önce annesi rahatsızlanmış hastane işleri falan ofisi acamadı o gün,gece yine rahatsızlanmış ofisi yine acamadı ve haberde vermedi arıyorum sabah teli servis dışı bana kapı duvar oldusinirlendi patron dolayısıyla,neyseki ulaştık haber veremedim dedi,çalışmasına müsade ederler mi bilmiyrm benide cok ilgilendirmiyor yarın gelecek bakalım ama olmazsada birini bulmadan gidemem heralde ,hayırlısı artık
günaydınGünaydın emekçi hanımlar
günaydın tatlım♡♡♡♡günaydın kızlarr
günaydın tatlım♡♡♡♡
iyiyim tatlım kahvaltı öyle :) iki kızımda iyi çok şükür ♡♡♡♡♡♡♡♡ senin bebiş nasıl? :) yok kız bu kadar profesyonel nasıl çekelimnapyosun, bebiş nasıl. enee fotodaki sen misin
iyiyim tatlım kahvaltı öyle :) iki kızımda iyi çok şükür ♡♡♡♡♡♡♡♡ senin bebiş nasıl? :) yok kız bu kadar profesyonel nasıl çekelim
hahah yok kız ama çok beğendim ♡♡♡♡ ay bende göremedim :) yok koymadımne bileyim nişan, düğün fotosu falan sandımbi ara bizim koonuda herkes kendi fotosunu koymuştu ya profil fotosu olarak, ben ona yetişemedim yaa göremedim hiçbirinizi hemen kaldrmşsınz. sen de koymş muydun
kız bebiş nasıl senin? tekmeler devam mı?ne bileyim nişan, düğün fotosu falan sandımbi ara bizim koonuda herkes kendi fotosunu koymuştu ya profil fotosu olarak, ben ona yetişemedim yaa göremedim hiçbirinizi hemen kaldrmşsınz. sen de koymş muydun
kız bebiş nasıl senin? tekmeler devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?