Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yorulmştr belki o da. yattkları yerde de nasıl yoruluyolarsa iyi hareketlerini hissedelim de aman allah korusun

tatlım yasak değilse yapabilirsin. bebiş anne mutlu olunca mutlu oluyormuş ama internetten hastalıklara bakacağına onlara bak

onlara da baktm da yok yaa istemez yapmam artk valla. zaten ben desem kocam tırstı, gece boyunca kabuslar görmüş nasl kafasına taktysa en azından bi 37. haftaya girelim de sonra yallah tazyik

onlara da baktm da yok yaa istemez yapmam artk valla. zaten ben desem kocam tırstı, gece boyunca kabuslar görmüş nasl kafasına taktysa en azından bi 37. haftaya girelim de sonra yallah tazyik
her gittiğimde doktor yasaklar kesin diyorum ama yasaklamıyor ki e ne yapalım

Bu çocuklar bir şekilde çıkacak yani. Ben de inat etmiyorum illa da normal olacak diye ama o kadar üzerime geliyo ki anlatamam. Cmt tam gün saat belli olcakmış ona göte hazırlancakmışız falan falan bir güzel anlatıyo dedim ben de burdayım anne. İyi güzel plan yapıyon da bir dur bakalım o işler öyle olmuyo güya beni bastıracak da dediğini yaptıracak çılgın kadın yemezler

Doğuma kadar idare eder bu seni
ay kıyamam kız hep bu konu aklıma geldi mi sen geliyorsun aklıma
sen soruyo musun özellikle bu konuyu, yoksa onun demesini falan mı bekliyosun. ben hiç sormadm ama kanamam oldğu zaman yasaklamştı sadece. haricinde bi şey demedi demek ki sorun yok
valla soruyorum kız yasak felan olur şimdi şey yapmayalım

hahahahah bi yerde haklı kadı yani ama sen diğernde de doğm gibi olmştu demi sonçta bi kez normal yapmş oldun, daha kolay olur heralde boşuna yapma sezaryen. tabi bilemeyiz bakalm o an nasıl olucak görücez işte hepsini

Belki diyorum çok kolay doğurucam belki olmayacak bir türlü sezaryene dönecek iş belli olmaz ki. Ama o inat ettikçe ben inat ediyorum bakalım artık. Son sözü doktor söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…