- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.921
hahah
yok kız netten araştır o işle hiç alakası yok yani.ama korunun tabi kız spremler erken doğumu tetikliyor bak
yat bakalım :)
tatlım yasak değilse yapabilirsin. bebiş anne mutlu olunca mutlu oluyormuş amahe tmmbi daha yapmam zati bu korku yetti bana
Ben dışardaydım birkaç saattir. Geldim uzandım yarım saat falan oldu bir iki acımasız tekme yedim ama durdu yine :)) normalde bir başladımı 1 saat hiç durmuyordu. Şimdi 2 tane vuruyo sonra dönüp kıçını uyuyo heralde
tatlım yasak değilse yapabilirsin. bebiş anne mutlu olunca mutlu oluyormuş amainternetten hastalıklara bakacağına onlara bak
her gittiğimde doktor yasaklar kesin diyorum ama yasaklamıyor kionlara da baktm da yok yaa istemez yapmam artk valla. zaten ben desem kocam tırstı, gece boyunca kabuslar görmüş nasl kafasına taktysaen azından bi 37. haftaya girelim de sonra yallah tazyik
Bu çocuklar bir şekilde çıkacak yani. Ben de inat etmiyorum illa da normal olacak diye ama o kadar üzerime geliyo ki anlatamam. Cmt tam gün saat belli olcakmış ona göte hazırlancakmışız falan falan bir güzel anlatıyoyaa benm annem de geçen kontrole geldi bizimle, benm doktor da diyorm ya sezryene karşı bi adam dğeil. hatta sezaryenci biraz. onu anladı ya bana sürekli subliminal msj veriyosezaryen şöyle kötü böyle bilmemne diye. artk sinir oldm kızdm tmm dedm açma artk şu konuyu diye gerildim
Doğuma kadar idare eder bu senihe tmmbi daha yapmam zati bu korku yetti bana
her gittiğimde doktor yasaklar kesin diyorum ama yasaklamıyor kie ne yapalım
ay kıyamam kız hep bu konu aklıma geldi mi sen geliyorsun aklımaDoğuma kadar idare eder bu seni
valla soruyorum kız yasak felan olur şimdi şey yapmayalımsen soruyo musun özellikle bu konuyu, yoksa onun demesini falan mı bekliyosun. ben hiç sormadm ama kanamam oldğu zaman yasaklamştı sadece. haricinde bi şey demedi demek ki sorun yok
Bu çocuklar bir şekilde çıkacak yani. Ben de inat etmiyorum illa da normal olacak diye ama o kadar üzerime geliyo ki anlatamam. Cmt tam gün saat belli olcakmış ona göte hazırlancakmışız falan falan bir güzel anlatıyodedim ben de burdayım anne. İyi güzel plan yapıyon da bir dur bakalım o işler öyle olmuyo güya beni bastıracak da dediğini yaptıracak çılgın kadın yemezler
Sen var ya senher gittiğimde doktor yasaklar kesin diyorum ama yasaklamıyor kie ne yapalım
ay kız hiç sorma yerinde durmuyor ki hormonlarSen var ya sen
Doğumdan sonra tekrar hamilelil hanerini almayalım da
Libido tavan arkadaş bu nedir yaa
ay kıyamam kız hep bu konu aklıma geldi mi sen geliyorsun aklıma
valla soruyorum kız yasak felan olur şimdi şey yapmayalım
Üzül bana tabiiiay kıyamam kız hep bu konu aklıma geldi mi sen geliyorsun aklıma
valla soruyorum kız yasak felan olur şimdi şey yapmayalım
ya kızlaresmeralda9 vardı hamile kalmaya çalışıyordu hatırlıyorsunuz di mi o ne yaptı ki uzun zamandır girmemiş
hahahÜzül bana tabiii
Ama bu günler de geçecek
Hepsinin acısı çıkacak
Belki diyorum çok kolay doğurucam belki olmayacak bir türlü sezaryene dönecek iş belli olmaz ki. Ama o inat ettikçe ben inat ediyorum bakalım artık. Son sözü doktor söyleyecekhahahahahbi yerde haklı kadı yani ama sen diğernde de doğm gibi olmştu demi sonçta bi kez normal yapmş oldun, daha kolay olur heralde boşuna yapma sezaryen. tabi bilemeyiz bakalm o an nasıl olucak görücez işte hepsini
bayadır yazmamışta aklımda bir kaç gündür yazıyım dedimevt ben de düşünüyorm onu ama yazmştı ya başka konulara giriyorm falan diye o yüzden yazmadm hiç burdan bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?