- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.261
nasılsınız kılar?
iyiyim tatlım bende ♡♡♡ aynı işte :)Ben standartgün bitsin diye bekliyrm işte yarın da tatil sen naslsın
iyiyim tatlım bende ♡♡♡ aynı işte :)
devam ediyor artık iyice ağırlaştık tatlım normalSırt ağrılarn geöti mi biraz? Benm dün akşam baya ağrıdı sırtım
Naber nasılsın canım ?günaydın ❤♡❤♡❤♡
iyiyim tatlım bel ağrısı sabah 6 da uyandırıyor hepNaber nasılsın canım ?
O kdr cok mu agrıyor yaiyiyim tatlım bel ağrısı sabah 6 da uyandırıyor heponun dışında sıkıntı yok sen nasılsın? evde vakit geçirebiliyor musun?
biraz arttı ama yapacak bir şey yok alıştımO kdr cok mu agrıyor yabende iyiyim ufak tefek sıkıntılar dışında geciriyorum şimdilk bakalım
Az kaldı az sabredicez iyi olalım hep birliktebiraz arttı ama yapacak bir şey yok alıştımaman iyi ol tatlım ❤♡❤♡❤♡
heycan var mı ?❤♡❤♡❤♡Günaydın kızlar
Son 4
aynen tatlım ❤♡❤♡❤♡Az kaldı az sabredicez iyi olalım hep birlikte
Yok yahu. Doğuracak olan ben değilim sanki. Hamilelikle öyle bütünleştim ki eskiden nasıldım hatırlamıyorumheycan var mı ?❤♡❤♡❤♡
aynen tatlım ❤♡❤♡❤♡
en güzeli tatlım stres heycan yok ❤♡❤♡❤♡Yok yahu. Doğuracak olan ben değilim sanki. Hamilelikle öyle bütünleştim ki eskiden nasıldım hatırlamıyorum
Gün gectikçe heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum benheycan var mı ?❤♡❤♡❤♡
aynen tatlım ❤♡❤♡❤♡
haha dur kız daha var sakin olGün gectikçe heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum ben
Duruyorum canım zatennn heyecanlanmayalım mı yanihaha dur kız daha var sakin ol❤♡❤♡❤♡
heycanlan ama hemende isteme bekle dahaDuruyorum canım zatennn heyecanlanmayalım mı yani
Onun Minicik ellerini tutmak için öpüp koklamak için
sabırsızlanmayalım mı yanii hıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?