- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.241
Hmm Kalkıcam az sonra kahvaltı hazırlıcamm bndeBen uyanali baya oldu ya :)
Benim herif giderken hazırlamış ❤ sende de kız ise giderken hazırlasın :))Hmm Kalkıcam az sonra kahvaltı hazırlıcamm bnde
İşe gitmedi ki hala uyuyor :)Benim herif giderken hazırlamış ❤ sende de kız ise giderken hazırlasın :))
Haha kız burda ne isim var o zaman ❤❤İşe gitmedi ki hala uyuyor :)
oh maşallah bende bi doğursaydım yaGünaydın kızlar
Ben de yolladım kocayı yayıldım tv karşısında. Ne kadar fantastik türk dizisi var izlicem
Bu arada son 7 :)
Benden sonra sıra sende di mi :))oh maşallah bende bi doğursaydım ya
ay evet. :) rahat durursa hanımefendi tabiki :)Benden sonra sıra sende di mi :))
2 3 hafta daha dursa tamamdır. Sonrası artık ona kalmış :))ay evet. :) rahat durursa hanımefendi tabiki :)
Haha aynen :) beklesin biraz daha :)2 3 hafta daha dursa tamamdır. Sonrası artık ona kalmış :))
Niye kız :)günaydıııınbugün erkenden başlamşsınz muhabbete. nisankralicesi sen artık doğur da sen de biz de rahatlayalım
Niye kız :)
Kız ama cidden doğsa iyi olur bel ağrısı felan baya arttı. Memişler desen kocaman oldular aye sürekli doğamadı doğamadı diyosun, çocğu da huzursuz ettin içerde
1ay kaldı sık dişini
Kız ama cidden doğsa iyi olur bel ağrısı felan baya arttı. Memişler desen kocaman oldular ay
Aynen tatlım büyüsünler kocaman olsunlar öyle çıksınlar :) rahatlarını bozmayalım ❤çoğu bitti azı kaldı artık napalım bekliycez mecbur. ben de daha çok meraktan zaman hızlıca geçsin istyrm ama susturuyorm kendimi, yanlş dua gibi olmasınzamanında gelsinler
selam tatlım♡♡♡Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?